Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kai gratulacje :* No i pocieszyłaś mnie z tętnem
Już lepszy humor mam tylko jakoś mi ciężko w brzuszku a nie zjadłam niewiadomo ile i raczej zdrowo więc nie wiem czemu. To popijam herbatkę z cytrynką i miodem właśnie
A Wam jak mija wieczór?Kai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kciuki za wizyty
Aga a ty dziś z wynikami idziesz do lekarza? Chyba, że pokrecilam, ale jak coś to mocne kciuki.
-
Dzień dobry dziewczyny
Kai to chyba obie będziemy czekały na następne wizyty z ciekawością czy się potwierdzi dziewczynka
Chociaż u mnie normalnie u gina nie wiem na ile zobaczy, bo jednak sprzęt gorszy no ale pewnie najpóźniej na połówkowych powinno być coś wiadomo
Póki co staram się nie nastawiać ale jakoś mimowolnie coraz częściej wzrok ucieka w stronę różuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 07:40
Dip88, Kai lubią tę wiadomość
-
Kai gratuluję
Aga trzymam kciuki za wizytę
Kto procz Agi dziś wczytuje kochane? Czekamy na dobre wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 07:47
Kai lubi tę wiadomość
2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
Dziewczyny wkoncu rozumiem jak uciazliwe sa mdlosci i wymioty w ciazy. Wczoraj wieczorem spojrzalam na ugotowane ziemniaki i w te pedy do lazienki. Zoladek na mnie warczal jeszcze z dobra godzine a ja poczulam sie mega bezsilna. Pierwsze wymioty w 14 tygodniu? Czemu nie!Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Hej... Dziś poranek z lepszym humorem pierwszy raz od x czasu cukier na czczo 90... Normalnie cieszę się jak głupia a to przez to że o 2 w nocy jak wstałam do WC to skusiłam się na próbę i zjadłam 3 krakersy
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści...
A teraz lecę szukać pomysłu na jakiś fajny wyjątkowy obiad dla cukrzykow.... Dziś mamy z mężem 4 rocznicę ślubuagniecha2101, Paula222, futuremama, Martula78 lubią tę wiadomość
-
Malinowa_Czekolada wrote:Hej dziewczyny. Ja mam prenatalne o 10.30 i stres jak pies. Od dwóch dni w ogóle mam takie zmęczenie, że śpię dwa razy w ciągu dnia. I dalej wymiotuję
kiedy będzie lepiej się pytam? Kiedy ten zastrzyk energii?
Nic się nie stresuj, wszystko będzie dobrze, a wizyta z pewnością będzie niezapomniana jak zobaczysz swojego dzidziusia jak się porusza na ekranie monitora.ja nadal śpię ile widzę dosłownie, zdarza mi się też wymiotować nie mówiąc o uczuciu głodu czy mdłości... a jestem w skończonym 14 tygodniu
-
Hej. Powodzenia na wizytach!
Nie wiem kiedy będzie lepiej, bo ja wczoraj wymiotowałam przed 22.A już tyle czasu nic a nic tylko mdłości. Wczoraj przydusilo nieźle.. głowa bolała i boli nadal.
Miłego dnia!
-
Malinowa_Czekolada wrote:Hej dziewczyny. Ja mam prenatalne o 10.30 i stres jak pies. Od dwóch dni w ogóle mam takie zmęczenie, że śpię dwa razy w ciągu dnia. I dalej wymiotuję
kiedy będzie lepiej się pytam? Kiedy ten zastrzyk energii?
To trzymam kciuki. Daj znać po wizycieJa też czekam na ten zastrzyk energii, jak narazie nic się nie zmieniło
-
Hej dziewczyny .za oknem piekny dzień zaraz jade na zakupy .kai gratuluje córci.malinowa czekolado trzymam kciuki.moje mdlosci nie odpuszczaja wieczorem jest najgorzej.choc przyznam apetyt dopisuje ciagle mam chec na ser i warzywa wczoraj kupilam sobie a potem ugotowalam bób.pychotka a przedwczoraj fasolka szparagowa.organizm chyba sie sam domaga witaminek tym bardziej ze te witaminy prenatalne biore nieregularnie gdyz po nich czesto laduje z wymiotami w wc.milego dnia wam zycze
Kai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lotopałanka wrote:Hej... Dziś poranek z lepszym humorem pierwszy raz od x czasu cukier na czczo 90... Normalnie cieszę się jak głupia a to przez to że o 2 w nocy jak wstałam do WC to skusiłam się na próbę i zjadłam 3 krakersy
A teraz lecę szukać pomysłu na jakiś fajny wyjątkowy obiad dla cukrzykow.... Dziś mamy z mężem 4 rocznicę ślubu
Wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy ! :* na pewno miło spędzicie ten dzieńLotopałanka lubi tę wiadomość
-
Kai Gratulacje !
Zazdroszczę Wam tych wymiotów teraz bo ja nie mam żadnych objawów zzaczynam świrować dobrze , że mi dzisiaj przyjdzie detektor bede szukać ...
3mam mocno kciuki za wizyty na pewni będą dobre wieściDip88, Kai lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Lotopałanka wrote:Hej... Dziś poranek z lepszym humorem pierwszy raz od x czasu cukier na czczo 90... Normalnie cieszę się jak głupia a to przez to że o 2 w nocy jak wstałam do WC to skusiłam się na próbę i zjadłam 3 krakersy
A teraz lecę szukać pomysłu na jakiś fajny wyjątkowy obiad dla cukrzykow.... Dziś mamy z mężem 4 rocznicę ślubui gratulacje
:-*
Lotopałanka lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Hej
Właśnie piję kawkę i zaraz na zakupy
Lotopałanka jeszcze raz wszystkiego najlepszego w dniu rocznicy
Kciuki za wszystkie wizytujące
Ja od wczoraj zaczęłam liczyć kcal, diabetolog kazał nie przekraczać 2200 kcal. I dziś piękny cukier na czczo 86agniecha2101, Dip88, Lotopałanka lubią tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Kai Gratulacje !
Zazdroszczę Wam tych wymiotów teraz bo ja nie mam żadnych objawów zzaczynam świrować dobrze , że mi dzisiaj przyjdzie detektor bede szukać ...
3mam mocno kciuki za wizyty na pewni będą dobre wieści
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
A teraz lecę szukać pomysłu na jakiś fajny wyjątkowy obiad dla cukrzykow.... Dziś mamy z mężem 4 rocznicę ślubu
GratulacjeWszystkiego najlepszego i udanego świętowania
My za 3 miesiące też 4
Lotopałanka lubi tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Kai Gratulacje !
3mam mocno kciuki za wizyty na pewni będą dobre wieści
A ja Ci zazdroszczę ze się nie męczysz a brzuszek rośnie. Bo ja się męczę a brzuch nie rośnie ;/