Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dibolek wrote:skad zamawialas?
Na allegro , ale musisz patrzec zeby był oryginał bo duzo podróbek jest oryginał ma apke pokazuje tętno . Później Wam napisze odczucia jak wypróbuje jak przyjdzie
https://angelsounds.pl/detektor-tetna-plodu-angelsounds-smart#phone-slide-1" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
bondzik007 wrote:A ja Ci zazdroszczę ze się nie męczysz a brzuszek rośnie. Bo ja się męczę a brzuch nie rośnie ;/
coś tam rośnie ale między tamtym a tym tyg dużej różnicy nie ma ;p" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Lotopałanka wrote:Hej... Dziś poranek z lepszym humorem pierwszy raz od x czasu cukier na czczo 90... Normalnie cieszę się jak głupia a to przez to że o 2 w nocy jak wstałam do WC to skusiłam się na próbę i zjadłam 3 krakersy
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści...
A teraz lecę szukać pomysłu na jakiś fajny wyjątkowy obiad dla cukrzykow.... Dziś mamy z mężem 4 rocznicę ślubu
Wszystkiego najlepszego!
Lotopałanka lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Ok moje mdlosci i wymioty oficjalnie zaczely sie w 14 tygodniu ciazy. Nic mi w zoladku nie zostaje do tego mi zimno i boli mnie glowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 10:12
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Mezatka2015 wrote:Ok moje mdlosci i wymioty oficjalnie zaczely sie w 14 tygodniu ciazy. Nic mi w xoladku nie zostaje do tego mi zimno i boli mnie glowa
Współczuję Ci tego wszystkiego naraz.. trzymaj się :* -
Daniela jak dobrze czytać, ze z synem wszystko gra
trzymam kciuki za nastepna wizytę jak i rownież za 12 czerwca
U mnie waga na -3kg, brzusio lekko zaczął odstawać, ale ciezko odróżnić to od nażarcia sie
W sukienkach widać bardziej.
Dziewczyny, ginekolog mówił mi, ze jesli juz chce brać te kompleksy witamin (w 1trym nie jest zwolennikiem) to najlepiej na wieczor, a jak chce brać w dzien to jest spora szansa, ze będe miec mdłości. Zauważyliście taka zależność?
Kciuki za dzisiejsze wizyty!
-
marrakech2708 wrote:Daniela jak dobrze czytać, ze z synem wszystko gra
U mnie waga na -3kg, brzusio lekko zaczął odstawać, ale ciezko odróżnić to od nażarcia sie
Dziewczyny, ginekolog mówił mi, ze jesli juz chce brać te kompleksy witamin (w 1trym nie jest zwolennikiem) to najlepiej na wieczor, a jak chce brać w dzien to jest spora szansa, ze będe miec mdłości. Zauważyliście taka zależność?
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
marrakech2708 wrote:Daniela jak dobrze czytać, ze z synem wszystko gra
Ja do wczoraj mdlosci nie mialam a od poczatku biore witaminy rano. Dzis pd razu zwrocilam wiec moze sprobuje wziac wieczoremCzerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Ja bior prenatal UNO ktory ma w składzie imbir , po to aby zapobiegać mdloscią - więc to by było nielogiczne brać go na noc - biorę w dzień i nie miałam jeszcze ani raz mdłości ....no ale już wiecie że ja w ogóle nie mam objawów , więc to nie zasługa prenatalu
P.S. Czy znacie jakieś dziecko o imieniu Bruno ? Czy to imię się jakoś zdrabnia ? Cały czas chodzi mi po głowie to imię -
nick nieaktualnyMadlen_:) wrote:Ja bior prenatal UNO ktory ma w składzie imbir , po to aby zapobiegać mdloscią - więc to by było nielogiczne brać go na noc - biorę w dzień i nie miałam jeszcze ani raz mdłości ....no ale już wiecie że ja w ogóle nie mam objawów , więc to nie zasługa prenatalu
P.S. Czy znacie jakieś dziecko o imieniu Bruno ? Czy to imię się jakoś zdrabnia ? Cały czas chodzi mi po głowie to imię
Zresztą wszystkie moje dzieci też mają takie imiona których nie zdrabniamy -
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Znalazłam takie coś
Bruncio, Bruner, Bruniłko, Brunonuś, Brunek, Brunonek, Brunulek, Brunik, Bruś, Bruniu, Brunolek, Brunusiek, Brunolinek, Brunio, Brunko, Brunutek, Bruniasty, Brunoszka, Bruniuś, BrunuśPaula222, agniecha2101 lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Moja kuzynka ma synka Bruno. I jest po prostu Bruno
Ja mam powrót wymiotów. Przed chwilą oddałam śniadanie do WCa było tak pięknie te parę tygodni bez wymiotów.. już miałam nadzieję że wieczorne mdłości to oznaka tego, że zaraz będę się czuć świetnie.. ta! Fasol daje popalić.
Moja koleżanka urodzila przedwczoraj synka! Jest cudowny! Strasznie się cieszę że wszystko okej. Urodziła trochę wcześniej, ale poród około godzinki i chwilę po porodzie już śmigała. Także wszystko pięknie
Razem miałyśmy rodzić, ale no mi nie wyszło. -
Aga9090 wrote:Znalazłam takie coś
Bruncio, Bruner, Bruniłko, Brunonuś, Brunek, Brunonek, Brunulek, Brunik, Bruś, Bruniu, Brunolek, Brunusiek, Brunolinek, Brunio, Brunko, Brunutek, Bruniasty, Brunoszka, Bruniuś, Brunuś
Ale super, gdzie znalazłaś takie zdrobnienia?
Ja np do mojego synka Jana mówię Jaśko, a do Franciszka FranioChociaż on zawsze mnie poprawia, że nie jest Franio tylko Franek
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, te zdrobnienia w necie wlasnie widziałam, ale chodzi mi bardziej o to jak to jest w praktyce bo nie wierze ze ktoś mówi do dziecka np. Bruniasty
:D haha
Chyba to imię jest tak ładne ze sie go nie zdrabniajeszcze nie wiem jaka płeć a podświadomie szukam imienia męskiego
agniecha2101 lubi tę wiadomość