Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDibolek wrote:Powiedziałam że jestem handlowcem że wstaje o 5:30 wracam o 19/20 nie wyrabiam źle się czuję a on mi powiedział że to pracodawcy problem niech mi zmieni stanowisko
-
Moim zdaniem wypisanie L4 zależy od zwyczajnej przychylności lekarza. Moj nie miał z tym problemow. Ba, nawet myslam ze będę myślą jakoś zaargumentowac. Nic z tych rzeczy...powiedział ze nie ma problemu i wypisał.
Co do imion to mamy dla dziewczynki. Od lat miała być Laura i tak zostanie. Z chłopcem jest problem, bo mojemu mężowi się nic nie podoba i tez jakoś inicjatywy w wymyśleniu nie podejmuje. Wychodzi z założenia, ze jak będzie chłopiec to będziemy się dopiero zastanawiać.
-
Wlasnie odebralam wyniki pappa i teraz juz moge spac spokojnie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 19:29
Dip88, Aga9090, Lotopałanka, Paula222, olciaa, mkgk, RudyTygrysek, agniecha2101, bondzik007, TaPaT, futuremama, Malinowa_Czekolada, daria184 lubią tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Mezatka2015 wrote:Wlasnie odebralam wyniki pappa i teraz juz moge spac spokojnie:)
To gratuluję dobrych wiadomości -
nick nieaktualnyMadlen_:) wrote:A tak zmieniając temat : czy znacie jakieś fajne programy o dzieciach, wychowaniu, macierzyństwie ? Najlepiej odcinkowe ? Np coś jak dawniej superniania
Czekaja mnie 3 dni w łóżku wiec chętnie bym coś obejrzała...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadlen_:) wrote:Aga cieszę się ale nie o to pytałam
Chciałam spędzić czas oglądając coś co mnie zainteresuje, dlatego pytałam czy znacie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 20:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy juz macie uciski na pecherz? ja czasami mam tak ze 2 dni sikam co 5 min potem mija. Wyniki mam ogolne moczu ok. A Posiew sie robi. Ale juz tak mialam... 2 dni a potem spokoj. Martwic sie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 20:19
olciaa lubi tę wiadomość
-
mkgk wrote:Czy juz macie uciski na pecherz? ja czasami mam tak ze 2 dni sikam co 5 min potem mija. Wyniki mam ogolne moczu ok. A Posiew sie robi. Ale juz tak mialam... 2 dni a potem spokoj. Martwic sie?
Ja codziennie mam w miarę tak samo. Chyba że czasem trochę mniej wypije, a tak to chodzę co chwile. Średnio co pół godziny/godzinęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 20:22
-
mkgk wrote:Czy juz macie uciski na pecherz? ja czasami mam tak ze 2 dni sikam co 5 min potem mija. Wyniki mam ogolne moczu ok. A Posiew sie robi. Ale juz tak mialam... 2 dni a potem spokoj. Martwic sie?
Tak, nie wiem od czego to zależy są dni gdy latam co chwile do toalety (wczoraj tak było), są noce gdy z 6 razy wstaje (a dziś dopiero o 5 rano). Może zależy to od tego jak dzidziuś się ułoży?