Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Narazie stwierdziłam że wykorzystam urlop. Idę od poniedziałku
I właśnie stwierdziłam że zamówię ten detektor bo do 20-ego nie wytrzymam. I stało się. ZamówioneDip88, Aga9090 lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Paula222 : Myślę, że wpiszemy po połówkowym, jak będzie większa pewność
Dowiedziałam się też że łożysko jest na ścianie tylnej, więc są szanse, że na ruchy nie będę już dużo czekać
Co do L4, to znajoma ma takiego lekarza co na każdej wizycie ja pyta czy już ma/ czy chce zwolnienie. Tylko że ona wcale nie chce;)Paula222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Jestem padnięty po dzisiejszym dniu.... Gratuluję udanych wizyt... Witam nowa mamusię...
Dzis znowu spróbuję posiłek zjeść ok 2 w nocy zobaczymy jaki cukier będzie na czczo jutro... Może to jest właśnie metoda...
Dziś rano byłam jednak z synem u lekarza i okazało się że jednak zapalenie spojówek... I problem bo młody nie daje sobie zakropic oczu... Normalnie jak nie urok to.... -
Dibolek wrote:Narazie stwierdziłam że wykorzystam urlop. Idę od poniedziałku
I właśnie stwierdziłam że zamówię ten detektor bo do 20-ego nie wytrzymam. I stało się. Zamówione
Weźcie dziewczyny, bo nie wytrzymam i też zamówieNarazie się wstrzymam będę czekać na wasze relacje, ale kusi.
-
Hehe
Widzę dziewczyny w detektory się zaopatrujecie
Lotopałanka ojj wiem coś o kroplach do oczu, musieliśmy z mężem dawać na siłę bo nie chciał daćAle później już wiedział, że musi tak czy siak i lżej było ... Zdrówka dla synka :* Ja też nie wiem gdzie łożysko, ale raczej nie na przedzie skoro czuje Wojcia
-
Dip88 wrote:Weźcie dziewczyny, bo nie wytrzymam i też zamówie
Narazie się wstrzymam będę czekać na wasze relacje, ale kusi.
Aga9090, Dip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Hejo my tez po wizycie mały ma 37 mm i wszystko ok. Tak ze teraz spokojnie czekam do prenatalnych.
My jeszcze imion nie przerabiamy chociaż gdzieś wewnętrznie czuje ze będzie chłopka. Narazie cicho mysle nad Igorem Frankiem, ale zobaczymy za jakiś czas co z tego będzie.
U mnie gin nie robił problemu z l4 a dzis nawet sam sie upomniał zeby wypisać bo mi kompletnie wypadło z głowyAga9090, olciaa, Dip88, Malutka_94, TaPaT, futuremama, agniecha2101, Aguś 90, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, ze jakoś dziwnie spokojna byłam przed prenatalnymi. Czułam ze będzie wszystko dobrze. Bardziej się stresowałam tym, ze się NIE stresuje, niż samym badaniem. Za to jak już wracaliśmy, moj mąż się przyznał ze miał stresa
Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA eMek mnie dziś wkurzył jak cholera, przyszedł prędzej z pracy, był o 14 ale zamiast ze mną posiedzieć w te moje urodziny to poszedł na dwór auta myć i dopiero co skończył , a teraz pojechał sobie na zakupy no szlag mnie trafi nawet życzeń nie złożył
-
Aga wszystkiego najlepszego! Żeby WSZYSTKO ułożyło się po Twojej myśli! Dużo miłości, szczęścia i zdrowia! :*
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny