Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniecha2101 wrote:Co do imion to tak jak już jakiś czas temu pisałam, udało mi się przekonać męża na Marcel (jeśli będzie chłopak), chociaż on od początku mówił, że Sebastian
a dziewczynka będzie raczej Maja
Mi się podoba też bardzo Alicja, ale dla męża już nie bardzo, więc zostanie pewnie Maja, bo się nam obojgu podoba. Myślę, że z tymi imionami nie będzie problemu ani w dzieciństwie, ani w dorosłym życiu później. Martwi mnie tylko, że Maja zrobiło się strasznie popularnym imieniem.
Męża brat z żoną nazwali córkę Aurelia... no i teraz jest ok, bo każdy mówi Aurelka lub Aurelcia , ale ja się tak właśnie zawsze zastanawiam jak to będzie jak ona dorośnie... Aurelia to tak strasznie mocno poważnie, a Aurelka dziecinnie. Jednak trzeba naprawdę dobrze przemyśleć jak się dziecku daje na imię.
Może Auriagniecha2101 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
MagicCherryCupcake wrote:Ja jestem i będę do końca ciąży.
co mowisz mu co miesiac zeby dal ci zwolnienie?
ja chodze prywatnie i nie chce mi dac...
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Wow Karmelkova super, że możesz sobie posłuchać malutkiej
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Dibolek wrote:lekarz sam ci zaproponowal?
Generalnie to sam się mnie zapytał czy chcę i na pcozątku pwoiedziałam że nie ale tydzień później wróciłam do niego z wymiotami więc wypisał. Ale to taki lekarz co nie robi problemów. I mam teraz tak ustawiać wizyty, żeby mi się nakładało z końcem zwolnienia i będzie mi przedłużał.
Wiesz zawsze możesz powiedzieć, że masz bardzo stresującą pracę, albo męczącą i potem Cię kłuje w jajniku albo co.. Albo, że wymiotujesz cały dzień. A jak Ci nie da to idź do innego , niestety co miesiąc musisz się pokazać - popytaj najlepiej w okolicy jaki lekarz nie robi problemów. :* -
Dip88 wrote:Wow Karmelkova super, że możesz sobie posłuchać malutkiej
Uspokaja to nie ma co ... a byłam tak anty nastawiona
Musze tylko głosniczek sobie inny sprawic bo mam naderwany kabelek a na słuchawki nie wysłałabym siostrze a ciekawa była jak słychać
Dip88 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dibolek wrote:lekarz sam ci zaproponowal?
A nie chcesz zmienić lekarza np ? ;/ jak ma Ci utrudnienia robić" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Malinowa_Czekolada wrote:Hejo. Jestem po prenatalnych. Generalnie pan dr "nie widział, żadnych nieprawidłowości". Natomiast mały człowiek nie chciał współpracować i leżałam prawie 40 min na tym badaniu. Wyniki dostanę za tydzień. Ale zapamiętałam tylko przezierność 1,62
No i zdjęcia też nam przez to fatalne to nawet nie wklejam.
Ale cieszę się, że już po
Gratulacje ! Najważniejsze że wszystko ok i już możesz odetchnąća znasz juz płeć ?
-
Dibolek ja jestem na L4 od początku i zostaję. Ale tak jestem dogadana z moim szefem a lekarz nie robił mi żadnych problemów. Sama zapytała, czy już chcę
Ja na Twoim miejscu chyba bym zmieniła lekarza, bo skoro robi problem o l4 to o co jeszcze będzie robił?
Karmelkova super! Szkoda, że tak jak zdjęć nie można dźwięku wstawiać na forum
Malinowa Czekolada super wieści) Widzę że większość u nas takich urwisów co się złapać nie dają lekarzom
-
U nas będzie Wojtuś
I raczej to się już nie zmieni
_Jagoda_ kurcze współczuję problemów z bakteriami, mam nadzieję, że antybiotyk pomoże i już raz a dobrze pozbędziesz się problemu. Współczuję też mięśniaka, nawet do końca nie wiem co to jest... Trzymaj się kochana :*
Marti83 gratuluję dobrych wieści
Karmelkovaa mój też często z pracy do pracy... Ahhh
Malinowa_Czekolada super, że wszystko ok
Karmelkovaa hihi super, że znalazłaś tętno
Karmelkovaa, Marti83 lubią tę wiadomość
-
agniecha2101 haha mówię ciągle do brzuszka Wojtuś, dla dzieci : że dla Wojtusia, Wojtusiowi itd... Mąż się nasłuchał, na początku stawiał opór a ostatnio wypalił, że Wojtuś to już chyba zostanie
Dip88, agniecha2101, Karmelkovaa, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Madlen_:) wrote:Gratulacje ! Najważniejsze że wszystko ok i już możesz odetchnąć
a znasz juz płeć ?
Niestety przy takich ułożeniach o ustalaniu płci nie było mowy
A ja jestem jeszcze na L4 od samego początku i co miesiąc mam nowe. Ale to raz że po dwóch poronieniach a dwa mam taką pracę, że nikt by mi jej nie dostosował do wymogów ciąży. A szkoda. -
bondzik007 wrote:Dibolek ja jestem na L4 od początku i zostaję. Ale tak jestem dogadana z moim szefem a lekarz nie robił mi żadnych problemów. Sama zapytała, czy już chcę
Ja na Twoim miejscu chyba bym zmieniła lekarza, bo skoro robi problem o l4 to o co jeszcze będzie robił?
Karmelkova super! Szkoda, że tak jak zdjęć nie można dźwięku wstawiać na forum
Malinowa Czekolada super wieści) Widzę że większość u nas takich urwisów co się złapać nie dają lekarzom
Napisz mi na priv facebooka to Ci podeślęno problem
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Marta, dziękuje za pamięć o mnie:) melduje że jestem i żyję. Trochę nam się przedłużył przedłużony weekend. Za tydzień kolejny taki, tym razem nad morzem, już się cieszę
Zaglądałam do Was trochę, ale tylko tak jednym okiem ( moja córka jest bardzo szybka, więc strach spuszczać z obydwu oczu). Poza tym musiałam się trochę zresetować i oczyścić głowę, bo za dużo internetu mi ewidentnie szkodziło.
Gratuluję udanych wizyt. I w końcu jakieś dziewczynki mamy:)!!
Co do imion-u mnie Iga lub Eliza. Jeśli chłopczyk to chyba nazwę go NIE MAM POMYSŁU. Choć mąż mówi o Krzysiu. Ignoruje fakt, że mamy jedenasto literowe nazwisko z R i Sz, więc jak dodamy do tego Krzysztofa to zagraniczni goście będą mieli nie lada atrakcję językową
Paula222, Martula78, agniecha2101, Dip88, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Mogę do Was dołączyć? Termin porodu mam na 20 grudnia
. Troszkę Was podczytywałam i stwierdziłam, że najwyższa pora się ujawnić
.
agniecha2101, Azzurra, mkgk, Lotopałanka, Lotopałanka, Karmelkovaa, Dip88, Aga9090, Paula222, Malutka_94, Malinowa_Czekolada, futuremama, Aguś 90, daria184 lubią tę wiadomość
-
Pyszczek wrote:Cześć dziewczyny
.
Napisz coś więcej o sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 17:08
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Pyszczek wrote:Cześć dziewczyny
.
Zapraszamy:)
Masz termin w moje urodziny:) to Twoje pierwsze czy kolejne dzieciątko?