Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelkovaa wrote:Agniecha współczuje Ci
co to wirusowych na własną reke trzeba moze zrobic ... bo wiesz to niebezpieczne jest , ja do 10tyg kupe tych badań zrobiłam .
Haha ja sie dzisiaj wszystko dowiem bo tez wiem ze wszystko okwszytsko mam tylko napisane na wyniku ze prawidłowe . Tak sie ciesze ze jade do mojego doktorka niestety pewnie to ostatnie zaproszenie :< miesiac go nie widziałam bo mam juz inna doktorke i serio żal mi bo jest cudowny człowiek
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Lilly_Ana wrote:RudyTygrysek - mi sama włączyła to 4d na prenatalnych. Nawet nie pytała czy chcę
Ale fajnie było zobaczyć takiego realnego dzidziusia
No i mam filmik z całego badania, to usg 4d też się nagrało
Dzięki dziewczynytak się stresowałam bo od czasu tego plamienia nie byłam na usg. I już miałam myśli że maluch nie żyje.
Dibolek - ja od początku ciąży ciągle chudnę. Już 6kg mniej.
Agniecha - ja też nie miałam cytomegali badanej. W ogóle moja gin póki co zleciła mi tylko morfologie, mocz, toxo, hiv i hcv. I nic więcej, a przecież i tak to badania prywatne.Ty masz chociaż fajne USG i pamiątkę z tego, a ja nawet pewnie na takie USG 3D czy 4D nie mam co liczyć
Mocz co prawda mam badany przy okazji każdej wizyty, a z krwi miałam badane: różyczkę, HIV, VZV, TSH, Ferrytynę, wit. D, Kiłę i zapelenie wątroby typ. C.
W ogóle mam jakiś do d**y humor dziś
Nie dość, że jakoś nie mam teraz w ogóle ochoty na sex, to nawet jak już dojdzie do zbliżenia, to nie mam jakoś z tego przyjemnościJuż trzeci raz nie miałam orgazmu, co mi się wcześniej w ogóle nie zdarzało
a niby w ciąży lepsze doznania. Sory, że o tym pisze, no ale gdzie indziej mam się wyżalić..?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 13:38
ania-89 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Hej dziewczyny ! Ja już nie pamiętam co to sex
raz przez zmęczenie bo padam tak naprawdę jak tylko położę głowę a dwa...no zakaz mamy. Następna wizyta 29.06 i zobaczymy czy lekarz pozwoli. Ja to jeszcze ja ale szkoda mi męża
kupiłam dzisiaj sobie chipsy!!! O ja zła
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Moje wyniki pappa
Ryzyko wystapienia zespolu downa 1:38823
Ryzyko wystapienia zespolu pataua lub edwardsa 1:100000agniecha2101, Dip88, olciaa, Malinowa_Czekolada, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Dzieki za wsparcie ale juz tyle się odczytałam na ten temat.. moze niepotrzebnie i tylko sie stresuje A lekarz mi powiedział ze poniżej 1:2000 zaleca się informowanie o możliwości dalszych badan.wspomniał ze jeśli chce to mogę zrobić wolne Dna.Poza tym Usg bardzo dobrze
-
Uff a ja wróciłam z zakupów. Udalo mi się kupić stanik. Z 80C zrobilo sie 80F, nic dziwnego że każdy stary stanik maly!
do tercji sukienkę i buty, mezu miał dzis cierpliwosc i dużo dobrych chęci!
agniecha2101, ania-89, Dip88 lubią tę wiadomość