Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelkovaa super, że dobre wieści z wizyty
A ruchy są szybciej jak łożysko na tylnej ścianie
ania-89 witamy witamy
inaa jasne, że możesz już czućJa już jakiś czas czuję codziennie
U mnie dzień jakoś zleciał, w sumie bez weny na nicW środę wizyta, po miesięcznej przerwie...Trochę stresik się zaczyna...
Karmelkovaa, ania-89 lubią tę wiadomość
-
agniecha2101 wrote:Już nie raz wspominałam, że tu nie ma opcji robienia badań na własną rękę. Uwierz, że jeśli byłaby tylko taka możliwość, to napewno bym zrobiła. A w PL będę dopiero pod koniec lipca lub w sierpniu.
To ciężko jest co ;/ ale wiem bo w Londynie miałam to samoagniecha2101 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
ania-89 wrote:Jestem właśnie po teście pappa ryzyko ZD: 1:1600 dostałam tylko taka info telefoniczna we wtorek omówienie . I tak się zastanawiam czy to bardzo zły wynik . ..jak tam Wasze wyniki?
Mysle ze jest ok)
ania-89 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
inaa wrote:kurcze kochane.. możliwe żebym czuła ruchy? Chyba coś mi tak pęka teraz w brzuszku na dole... hmmm nie wiem.... chciałabym... bardzo
w ogóle przepraszam, że się nie udzielam. Mam taką akcje w robocie, że masakra. Gratuluje wszystkim wizyt i witam również te dziewczyny co dołączyły. Nie sposób Was nadrobi z tygodniowymi zaległościami
aha no i mam 17sty tydzień, a brzuszek bardzo bardzo mały... hmmm
Mozliwe bo juz macie troche tyg))
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Paula222 wrote:Karmelkovaa super, że dobre wieści z wizyty
A ruchy są szybciej jak łożysko na tylnej ścianie
ania-89 witamy witamy
inaa jasne, że możesz już czućJa już jakiś czas czuję codziennie
U mnie dzień jakoś zleciał, w sumie bez weny na nicW środę wizyta, po miesięcznej przerwie...Trochę stresik się zaczyna...
Ciekawe kiedy sie doczekam bo co to małe czyni to szok hahaania-89, Dip88 lubią tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Hej dziewczyny!
Nie miałam czasu się wczoraj udzielaćkarmelkova pięknie no!! Czyli jednak coś tam mogło wyrosnąć ;P u mojej koleżanki dziewczynka też się zmieniła w chłopca
Ja dzisiaj ostatni dzień na uczelni!! W końcu! Mam głowę pełną czarnych myśli, spałam może ze 3godziny dzisiaj i padam a głowa pęka.. tyle mnie kosztuje ta ciąża stresu, zmartwień.. jak tu w ogóle zmienić to swoje nastawienie i zacząć się próbować cieszyć..? Ja się nie zastanawiam ile ma dzidzia i takie tam, tylko w głowie ciagle jedno pytanie: czy serduszko nadal bije..
Byle do jutraa Wam życzę udanego, słonecznego dnia! :*
Dip88, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
Bondzik nie martw się. Ja też przed każdą wizytą tylko myślę czy wszystko jest ok z dzidzią. Ale to chyba każda z nas tak ma. Będzie wszystko dobrze. Mój M to mi ciągle mówi, że zamiast cieszyć się ciąża i w ogóle to ja tylko jakieś czarne myśli. Hmm... Ma rację, ale ja nie potrafię się nie martwić
Dziś miałam straszny sen. Śniło mi się że poszłam odebrać wyniki Nifty a tam wszystkie wyniki były złe... Oby do środy -
madzikkj wrote:Dziewczyny ile do tej pory miałyście usg?
Ja miałam w 6,11 i 13 tc. -
ania-89 wrote:Dip88 czekasz na wyniki Nifty?
-
Dip88 wrote:Tak. Wyniki już są tylko u położnej mojej, przez tel nic mi nie chcieli powiedzieć bo trzeba osobiście i dopiero na środę mnie umówiła na wizytę. Także, czekam i myślę
A czemu zdecydowałas się na to badanie ? Możesz przypomnieć swoje wcześniejsze wyniki badań? -
madzikkj wrote:Bo zastanawiam się czy pójść właśnie między prenatalnym a polowkowym tak dla własnego spokoju
Jeśli ma cię to uspokoić to idź. Po co masz myśleć i się stresować -
Hej hej !!! Co do ruchów
Wczoraj wieczorem leżałam, położyłam rękę na brzuszku i akurat w tym momencie Wojtek tak mnie puknął w brzuszek , że aż pod ręką czułam
Pierwszy raz w tej ciąży
Nie wiedziałam, że jest już na tyle duży, żeby aż tak to odczuć. Więc dziewczyny po 15 tyg nasłuchujcie
Wcześniej czułam głównie ślizganie się rybki
Ja miałam już chyba 5 usg. To moja pierwsza, miesięczna przerwa... Normalnie padam, ale jak się rusza, to musi być okania-89, Dip88, Karmelkovaa, TaPaT, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
ania-89 wrote:Dip88 wrote:Tak. Wyniki już są tylko u położnej mojej, przez tel nic mi nie chcieli powiedzieć bo trzeba osobiście i dopiero na środę mnie umówiła na wizytę. Także, czekam i myślę
A czemu zdecydowałas się na to badanie ? Możesz przypomnieć swoje wcześniejsze wyniki badań?
Ja zrobiłam dla świętego spokoju. Mieszkam w Holandii i tu jest do wyboru coś podobnego do testu Pappa albo Nifty. Obydwa kosztują tyle samo 170 euro. Wybrałam Nifty. A na usg teraz w piątek miałam dopiero wszystko sprawdzane i powiedziała, że dzidzia zdrowa, wszystko w porządku. I tak robiłam usg prywatnie, bo oni tu normalnie nie robią prenatalnego usg, tylko testy odrazu żeby nie potrzebnie nie denerwować. Pokrecone tu wszystko jestania-89 lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Ja zrobiłam dla świętego spokoju. Mieszkam w Holandii i tu jest do wyboru coś podobnego do testu Pappa albo Nifty. Obydwa kosztują tyle samo 170 euro. Wybrałam Nifty. A na usg teraz w piątek miałam dopiero wszystko sprawdzane i powiedziała, że dzidzia zdrowa, wszystko w porządku. I tak robiłam usg prywatnie, bo oni tu normalnie nie robią prenatalnego usg, tylko testy odrazu żeby nie potrzebnie nie denerwować. Pokrecone tu wszystko jest
Oj rzeczywiście to już rozumiem 3mam kciuki w takim razie:)będzie dobrze :*
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Hej hej !!! Co do ruchów
Wczoraj wieczorem leżałam, położyłam rękę na brzuszku i akurat w tym momencie Wojtek tak mnie puknął w brzuszek , że aż pod ręką czułam
Pierwszy raz w tej ciąży
Nie wiedziałam, że jest już na tyle duży, żeby aż tak to odczuć. Więc dziewczyny po 15 tyg nasłuchujcie
Wcześniej czułam głównie ślizganie się rybki
Ja miałam już chyba 5 usg. To moja pierwsza, miesięczna przerwa... Normalnie padam, ale jak się rusza, to musi być ok
Ja to codziennie wyczekuje jakiś ruchówJeszcze jak na usg zmierzyla tą stópke to cały czas się zastanawiam czy mogę poczuć już tą centymetrowa stópke
Czasami coś poczuje, ale nie wiem dalej czy to jest to
ania-89, TaPaT lubią tę wiadomość