Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madzikkj wrote:Nie pamiętam czy już była o tym mowa, ale czym smarujecie się na rozstępy. Ja właśnie zaczęłam bio oilem.
Ja kiedyś używałam Bio Oil, ale tak poprostu na codzień nie będąc jeszcze w ciąży, ale taki jakiś za tłusty był dla mnie i denerwował mnieA teraz używam Palmersa dla kobiet w ciąży. Rano zwykły balsam, a na wieczór masło w takim słoiczku. Trochę mi przeszkadza ich zapach, bo pachną trochę czekoladą ale da się wytrzymać
Myslę żeby jeszcze dokupić Mustele bo dziewczyny też polecają.
-
W ogóle od 2 dni rano jak wstaje to boli mnie w krzyżu, później w ciągu dnia przechodzi. I zastanawiam się się czy to już od ciąży czy jak? Nic takiego nie robiłam żeby mnie bolało, a w poprzedniej ciąży wiadomo bolały mnie plecy dopiero na koniec.
-
Wg jakie głupoty mi się śniły dziś, że szłam przez wielką kałużę się przewróciłam i wstać nie mogłam
Albo że mąż nie miał dwóch zębów jedynek, na dodatek mówił, że mu to wcale nie przeszkadza
:o
Dip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Paula mi się śnią albo horrory albo głupoty. Jakby nie mogło się coś fajnego przyśnić
-
Witam wszystkich w leniwą niedzielę. U nas na szczęście trochę chłodniej, chociaż duszno.
Niektóre z was super miały te prenatalne. U mnie tylko główkę zmierzył, cel, jakiś parametr od serca i tętno. A zdjęcia do bani.
Aha i muszę się pochwalić, że od jakiś 2-3 dni mdłości odpuściły i czuję się lepiej, humor też lepszy. Tylko zaparcia się pojawiły heh..
Całuski dla wszystkich. :*Dip88, Karmelkovaa, TaPaT lubią tę wiadomość
-
Malinowa_Czekolada wrote:Witam wszystkich w leniwą niedzielę. U nas na szczęście trochę chłodniej, chociaż duszno.
Niektóre z was super miały te prenatalne. U mnie tylko główkę zmierzył, cel, jakiś parametr od serca i tętno. A zdjęcia do bani.
Aha i muszę się pochwalić, że od jakiś 2-3 dni mdłości odpuściły i czuję się lepiej, humor też lepszy. Tylko zaparcia się pojawiły heh..
Całuski dla wszystkich. :*
Ja na zaparcia zaczęłam pić rano spowrotem kawę, może głupi sposób ale mi pomogłohahah
Malinowa_Czekolada lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:W ogóle od 2 dni rano jak wstaje to boli mnie w krzyżu, później w ciągu dnia przechodzi. I zastanawiam się się czy to już od ciąży czy jak? Nic takiego nie robiłam żeby mnie bolało, a w poprzedniej ciąży wiadomo bolały mnie plecy dopiero na koniec.
Mnie często bolą plecy a też nic takiego nie robie.Czasem aż tak ze musze się położyć i koniec . -
Wiecie co? Wczoraj w sklepie dostałam próbkę kremu do rąk i tak mi on pachnie takimi owocami, trochę jak guma Mamba i przed chwilą go użyłam a mój M do mnie tak: Weź już się tym nie smaruj, bo wszędzie śmierdzi takim jabolem (dosłownie) hahaha podobno moja mina bezcenna
Ciekawe czy to z moim węchem ciążowym coś nie tak
Ci faceci...
Paula222, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
A widzę, że polecacie palmersa. Ja jestem wielką fanką. Smaruję się oliwką, ale nawet nie dla ciężarnych tylko z podstawowej oferty.
Najgorzej, że od tego braku ruchu zrobił mi się celulit na nogach i flaczaste ręce. W czwartek vna wizycie mam nadzieję że już dostanę pozwolenie na jakieś ćwiczenia.ania-89 lubi tę wiadomość
-
bondzik007 wrote:Hej dziewczyny!
Nie miałam czasu się wczoraj udzielaćkarmelkova pięknie no!! Czyli jednak coś tam mogło wyrosnąć ;P u mojej koleżanki dziewczynka też się zmieniła w chłopca
Ja dzisiaj ostatni dzień na uczelni!! W końcu! Mam głowę pełną czarnych myśli, spałam może ze 3godziny dzisiaj i padam a głowa pęka.. tyle mnie kosztuje ta ciąża stresu, zmartwień.. jak tu w ogóle zmienić to swoje nastawienie i zacząć się próbować cieszyć..? Ja się nie zastanawiam ile ma dzidzia i takie tam, tylko w głowie ciagle jedno pytanie: czy serduszko nadal bije..
Byle do jutraa Wam życzę udanego, słonecznego dnia! :*
haha mamy 50/50 ale coś czuję , ze jednak jak coś to będzie coś między nózkami , miw zystko jedno byle zdrowe było
Mi lekarz pochwalił , ze sobie kupiłam detektor , bo kobiety po przejsciach są bardziej uczulone na to czy serduszko bije itd, a z tym po czesci mają taki jak to nazwał relaks psychiczny jak słyszą serduszko i miał racjęu mnie się sprawdza
chociaz po wizycie sie bardzo uspokoiłam tym bardziej ze dzidzia rośnie do przodu
TaPaT lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych