Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madzikkj wrote:Nie pamiętam czy już była o tym mowa, ale czym smarujecie się na rozstępy. Ja właśnie zaczęłam bio oilem.
Mustelaco do usg ja miałam co tydzień góra co 2 się zdarzyło , od 6 lipca juz co 3 tyg
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
U nas upał straszny juz 30st jest ... burze niby mówią ale znając życie kropla deszczu nie spadnie ...
Pomysł na obiad do przełknięcia to ... ?" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkova ja się boję, że jak kupiłabym ten detektor to chciałabym co chwile go używać
I nie wiem czy to dla mnie byłby dobry pomysł. A wiesz może jak to jest w późniejszych tc czy też tak łatwo znaleźć tętno np w 30 tc?
-
Dip mi sie też tak wydawało , ale nie jakoś tak nie mam shizów
twierdziłąm ze bede słuchac tak 2 razy w tyg
z reszta to jest bezpieczne więc mozesz słuchać sobie nawet jak masz ochote
Im dziecko większe to łatwiej bo Ci nie ucieka po całym brzuchu jak teaz hehe koleżanka przykłąda i maczasami wiadomo jest i nie ma bo sie dziecko w końcu rusza nie stoi w miejscu
Dip88 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Jeszcze to przemyśle
Narazie położna zaleciła kupić mi ciśnieniomierz i kazała mierzyć raz dziennie albo jakbym się źle czuła lub przy bólach głowy. Tzn. nie na już, ale powiedziała że od 20 tc już trzeba i w razie podwyższonego ciśnienia od razu dzwonić do niej. W Pl z czymś takim się nie spotkałam. Tak mi się teraz przypomniało
A wam coś mówili na temat mierzenia ciśnienia?
-
Ten doppler w tych detektorach jest słabiutki jeśli to chodzi ale wiadomo to też kwestia samej głowicy, która do tego ma służyć... sprawdziliśmy najpierw mojemu mężu i słychać bicie jego serca, a gdy weźmie taki głęboki wdech to serce jest zbyt nisko w klatce i już nie słychać w ogóle. Także wiadomo oczywiście też zależy to od ułożenia dzidziusia czy akurat bliżej brzuszka jak będzie większe będzie klatka piersiowa czy pupka
ale ogólnie uważam to za bardzo fajny ciążowy gadżet, a jednocześnie za uspokajacz taki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 10:51
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Dip ja jestem niskociśnieniowiec mam apart w domu od dawna
TapaT ja nie robiłam oddechówhehe swoje serce spokojnie mozna odóżnic od bobaska bo dzidzia ma galopujące takie
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa no jasne, że tak dodatkowo jeśli masz jakieś wątpliwości to aplikacja sama pokazuje np. w AngelSounds jaki jest ten puls i wiadomo, że to dzidzia ma ok. 150, a nie Ty bo by Ci serce z klatki piersiowej chyba wyskoczyło
To było czysto fizyczne sprawdzenie dla zaspokojenia naszej ciekawości jak silny jest doppler z tym oddechem męża -
Mi jak mierzyła to miałam 116/78 powiedziała, że dobre, ale że niby od 20 tc trzeba codziennie sprawdzać.
-
Tapat eksperymenty
no na apce pokazuje skokowo ale jest
ale ja juz teraz bez apki słuchałam ostatnio bo wiem gdzie i jaki dźwięk
Dip to ejst dobre ciśnienieja to mam tak 95 98
ale taka uroda o mamie
Dip88 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Hej dopiero terazoge odpisać, wczoraj pobawiłam się trochę na weselu
Z jedzeniem u mnie chyba ok jak jestem głodna to jem, tak normalnie. Ale widzę że niektóre z was tez na minusie i jest okej więc pewnie nie mam sie czym martwić mam nadzieje
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Ale duuuuuuuszno nie ma czym oddychać
mkgk ale to boli ? Czy jak ? Ja mam codziennie jakieś dolegliwości, nie mówiąc że jak chodzę całe spojenie/ kości mnie bolą
Karmelkovaa w taki dzień to jakiś makaron z truskawkamiMniam mniam.
Ja dziś nie wiem co na obiad, bo do mamy jadęMam nadzieję, że zrobi coś co będę mogła zjeść
Póki co czuję się wypompowana z energii
U mnie w cieniu 33 stopnie ! PadneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 13:42
-
Madzik ja mialam w 6 i w 9 i teraz 12+4 będzie
-
madzikkj wrote:Nie pamiętam czy już była o tym mowa, ale czym smarujecie się na rozstępy. Ja właśnie zaczęłam bio oilem.
Planuję jeszcze olejek ze słodkich migdałów kupić i jak będę w PL, to może coś z Nacomi Pregnant Care.
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
mógł a to nie przez przypadek skurcze Braxtona Hicksa, bo mogą być obserwowane od 15 tygodnia już nawet...
agniecha2101 najlepiej Nacomi Pregnant Care zamówić online bo niestety gdzie nie byłam to półeczki bardzo malusie i biedne jeśli chodzi o asortyment Nacomi... a szkoda