Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zły wynik to poniżej 1:300 wiec się nie martw ! Wtedy zaleca się amniopunkcję bądź NIFTY. Ja miałam z NT 1:727 i jedynym zaleceniem był test Pappa- po Pappa 1:1600 i jest git !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 19:49
agniecha2101, ania-89 lubią tę wiadomość
-
Karmelkova i jak tam wizyta? Daj nam znać
Lotopałanka, ania-89 lubią tę wiadomość
-
Kochane jestem :*
Już , już tworzę posta dla Wasna szybko bo wróciłam , a upał dał mi w kość i sie rozpływam
więc napisze umyję się i będę czytać co u Was ;/ a leci Opole to moze nie zasne hehe
ania-89, Kai lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Ja na chwilkę wpadam do Was żeby pochwalić się że na festynie wygraliśmy rower górski
Gratuluję udanych wizyt i życzę Wam miłego wieczorku.
Na dziś zmykam bo jestem wykończona po tym festynie ale fajnie że dzieci super się bawiłyDip88, madzikkj, ania-89, Karmelkovaa, agniecha2101, TaPaT, Kai, futuremama, Malinowa_Czekolada, olciaa, Malutka_94, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak zrobić te takie paski które Wam się pojawiają w którym tygodniu jesteście :*podoba mi się to a szukam szukam i nie widzę takiej opcji .Mam nadzieje ze niedługo ogarnę te wszystkie funkcje i się rozkręce:)
Tez oglądam Opole żeby nie spać cały dzień ..Od początku bym tylko spala nic się nie chce.A podobno od 13tc powinno być lepiej .czekam na ten dzień
Kai lubi tę wiadomość
-
ania-89 wrote:Dziewczyny jak zrobić te takie paski które Wam się pojawiają w którym tygodniu jesteście :*podoba mi się to a szukam szukam i nie widzę takiej opcji .Mam nadzieje ze niedługo ogarnę te wszystkie funkcje i się rozkręce:)
Tez oglądam Opole żeby nie spać cały dzień ..Od początku bym tylko spala nic się nie chce.A podobno od 13tc powinno być lepiej .czekam na ten dzień
a później skopiuj link, wejdź tu na belly w ustawienia->społeczność i wklej ten link do suwaczka w miejsce podpisu na forum. Jak coś nie jasno napisałam, to pytaj
Dip88 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Ania kliknij w któryś suwaczek u nas pod spodem, potem ustaw jaki ci się podoba, na końcu będziesz miała link bbcode, skopiuj go i wklej tu na stronie wchodzisz w Ustawienia, zakładka społeczność i na dole Twój podpis, tam wklejasz. Mam nadzieję, że wytłumaczyłam w miarę dobrze
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
kurcze kochane.. możliwe żebym czuła ruchy? Chyba coś mi tak pęka teraz w brzuszku na dole... hmmm nie wiem.... chciałabym... bardzo
w ogóle przepraszam, że się nie udzielam. Mam taką akcje w robocie, że masakra. Gratuluje wszystkim wizyt i witam również te dziewczyny co dołączyły. Nie sposób Was nadrobi z tygodniowymi zaległościami
aha no i mam 17sty tydzień, a brzuszek bardzo bardzo mały... hmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 21:27
Dip88, TaPaT, RudyTygrysek, futuremama, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
No więc tak
Jestem przeszczęśliwaMaleństwo po pierwze nie wiadomo czy będzie dziewczynką bo coś tam jest między nózkami ale lekarz mówił ze w 15 tyg się dobrze wykształci ale idzie ku chłopaczkowi ale nie chce móić , bo ciężko powiedziec na ten moment moze byc jedno i drugie
więc nie wiadomo czy będą kokardki ;p
Doktorek się bardzo ucieszył , że u nas dobrze
Dzidzie mi pomierzył całą łącznie ze stopami i pęcherz moczowy i wszystko wsiowszytsko prawidłowo
Co lepsze w tamtym tyg małe miało 5.2cm a w tym 7.4 cmurosło ze ho ho
termin mi sie zmienił na 10 grudnia
Nosek też liczny nawet zdjecie miz robił specjalnie hehe
Mam filmików dużo i zdjątka
Także cieszymy się
Pożegnałam sie z doktorkiem ... oj będę tesknić za nim ... to taki dobry lekarz i człowiek tyle serca nam dał , ale wrócę po kolejne do niego
A to nasz cud
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4010fdc1c48f.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d388654abdf.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 21:33
Dip88, agniecha2101, Marti83, inaa, Irminka1231, bondzik007, Aguś 90, Malutka_94, Angelika83, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
inaa wrote:kurcze kochane.. możliwe żebym czuła ruchy? Chyba coś mi tak pęka teraz w brzuszku na dole... hmmm nie wiem.... chciałabym... bardzo
w ogóle przepraszam, że się nie udzielam. Mam taką akcje w robocie, że masakra. Gratuluje wszystkim wizyt i witam również te dziewczyny co dołączyły. Nie sposób Was nadrobi z tygodniowymi zaległościami
aha no i mam 17sty tydzień, a brzuszek bardzo bardzo mały... hmmm
No jasne, że możesz już czuć. Ja w pierwszej ciąży czułam od 17 tc
Karmelkova nie śpij tylko nam tu pisz co i jak -
Dip88 wrote:No jasne, że możesz już czuć. Ja w pierwszej ciąży czułam od 17 tc
Karmelkova nie śpij tylko nam tu pisz co i jak
żebyś wiedziała ze drzemłam hahaDip88 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkova gratuluję!!! A już myślałam, że spisz
Mówiłam, że wszystko będzie dobrze. Piękna dzidzia i nosek o który tak się martwiłaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 21:35
Karmelkovaa, ania-89 lubią tę wiadomość
-
Nom pepowina 3naczyniowa , łożysko na tylniej ścanie bardziej po lewo
Wszystko ksiązkowo a dzidzia nawet lepiej bo wazy 82 gramDip88, ania-89, TaPaT lubią tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Nom pepowina 3naczyniowa , łożysko na tylniej ścanie bardziej po lewo
Wszystko ksiązkowo a dzidzia nawet lepiej bo wazy 82 gram
Fajnie, że wszystko w porządku. Ja wczoraj z wrażenia zapomniałam właśnie zapytać, gdzie mam łożyskoania-89, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Fajnie, że wszystko w porządku. Ja wczoraj z wrażenia zapomniałam właśnie zapytać, gdzie mam łożysko
Ja dzisiaj nie musiałam pytać o nic lekarz jest baaardzo szczegółowy
A kiedy sie ruchy szybciej czuje jak jest z przodu czy z tylu ?ania-89 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dzięki dziewczyny jutro będę kombinować z paskami
Jakie śliczne zdjatka z usg :*** wszystko pięknie widać .
Znacie tyle szczegółów po wizycie a ja wiem tylko ze wszystko dobrze./wiem to dobra wiadomość / ale czuje się trochę nie doinformowana przez swojego lekarza. Mam nadzieje ze we wtorek dostane zdjatka i będę wszystko wiedziała:* -
Karmelkovaa wrote:Ja dzisiaj nie musiałam pytać o nic lekarz jest baaardzo szczegółowy
A kiedy sie ruchy szybciej czuje jak jest z przodu czy z tylu ?
Jak jest z tyłu to szybciej czuć ruchyKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
ania-89 wrote:Dzięki dziewczyny jutro będę kombinować z paskami
Jakie śliczne zdjatka z usg :*** wszystko pięknie widać .
Znacie tyle szczegółów po wizycie a ja wiem tylko ze wszystko dobrze./wiem to dobra wiadomość / ale czuje się trochę nie doinformowana przez swojego lekarza. Mam nadzieje ze we wtorek dostane zdjatka i będę wszystko wiedziała:*
Dopytuj bo duzo zalezy od lekarzaania-89 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...