Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zły wynik to poniżej 1:300 wiec się nie martw ! Wtedy zaleca się amniopunkcję bądź NIFTY. Ja miałam z NT 1:727 i jedynym zaleceniem był test Pappa- po Pappa 1:1600 i jest git !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 19:49
agniecha2101, ania-89 lubią tę wiadomość
-
Karmelkova i jak tam wizyta? Daj nam znać
Lotopałanka, ania-89 lubią tę wiadomość
-
Kochane jestem :*
Już , już tworzę posta dla Was
na szybko bo wróciłam , a upał dał mi w kość i sie rozpływam
więc napisze umyję się i będę czytać co u Was ;/ a leci Opole to moze nie zasne hehe
ania-89, Kai lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '

Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Ja na chwilkę wpadam do Was żeby pochwalić się że na festynie wygraliśmy rower górski

Gratuluję udanych wizyt i życzę Wam miłego wieczorku.
Na dziś zmykam bo jestem wykończona po tym festynie ale fajnie że dzieci super się bawiły
Dip88, madzikkj, ania-89, Karmelkovaa, agniecha2101, TaPaT, Kai, futuremama, Malinowa_Czekolada, olciaa, Malutka_94, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak zrobić te takie paski które Wam się pojawiają w którym tygodniu jesteście :*podoba mi się to a szukam szukam i nie widzę takiej opcji .Mam nadzieje ze niedługo ogarnę te wszystkie funkcje i się rozkręce:)
Tez oglądam Opole żeby nie spać cały dzień ..Od początku bym tylko spala nic się nie chce.A podobno od 13tc powinno być lepiej .
czekam na ten dzień
Kai lubi tę wiadomość

-
Kliknij w czyjś suwaczek, to Cię ptzekieruje na stronę i krok po kroku zeobiszania-89 wrote:Dziewczyny jak zrobić te takie paski które Wam się pojawiają w którym tygodniu jesteście :*podoba mi się to a szukam szukam i nie widzę takiej opcji .Mam nadzieje ze niedługo ogarnę te wszystkie funkcje i się rozkręce:)
Tez oglądam Opole żeby nie spać cały dzień ..Od początku bym tylko spala nic się nie chce.A podobno od 13tc powinno być lepiej .
czekam na ten dzień 
a później skopiuj link, wejdź tu na belly w ustawienia->społeczność i wklej ten link do suwaczka w miejsce podpisu na forum. Jak coś nie jasno napisałam, to pytaj
Dip88 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Ania kliknij w któryś suwaczek u nas pod spodem, potem ustaw jaki ci się podoba, na końcu będziesz miała link bbcode, skopiuj go i wklej tu na stronie wchodzisz w Ustawienia, zakładka społeczność i na dole Twój podpis, tam wklejasz. Mam nadzieję, że wytłumaczyłam w miarę dobrze
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
kurcze kochane.. możliwe żebym czuła ruchy? Chyba coś mi tak pęka teraz w brzuszku na dole... hmmm nie wiem.... chciałabym... bardzo
w ogóle przepraszam, że się nie udzielam. Mam taką akcje w robocie, że masakra. Gratuluje wszystkim wizyt i witam również te dziewczyny co dołączyły. Nie sposób Was nadrobi z tygodniowymi zaległościami
aha no i mam 17sty tydzień, a brzuszek bardzo bardzo mały... hmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 21:27
Dip88, TaPaT, RudyTygrysek, futuremama, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
No więc tak

Jestem przeszczęśliwa
Maleństwo po pierwze nie wiadomo czy będzie dziewczynką bo coś tam jest między nózkami ale lekarz mówił ze w 15 tyg się dobrze wykształci ale idzie ku chłopaczkowi ale nie chce móić , bo ciężko powiedziec na ten moment moze byc jedno i drugie
więc nie wiadomo czy będą kokardki ;p
Doktorek się bardzo ucieszył , że u nas dobrze
Dzidzie mi pomierzył całą łącznie ze stopami i pęcherz moczowy i wszystko wsio
wszytsko prawidłowo 
Co lepsze w tamtym tyg małe miało 5.2cm a w tym 7.4 cm
urosło ze ho ho
termin mi sie zmienił na 10 grudnia 
Nosek też liczny nawet zdjecie miz robił specjalnie hehe
Mam filmików dużo i zdjątka
Także cieszymy się
Pożegnałam sie z doktorkiem ... oj będę tesknić za nim ... to taki dobry lekarz i człowiek tyle serca nam dał , ale wrócę po kolejne do niego
A to nasz cud
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4010fdc1c48f.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d388654abdf.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 21:33
Dip88, agniecha2101, Marti83, inaa, Irminka1231, bondzik007, Aguś 90, Malutka_94, Angelika83, Lilly_Ana lubią tę wiadomość

Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
inaa wrote:kurcze kochane.. możliwe żebym czuła ruchy? Chyba coś mi tak pęka teraz w brzuszku na dole... hmmm nie wiem.... chciałabym... bardzo
w ogóle przepraszam, że się nie udzielam. Mam taką akcje w robocie, że masakra. Gratuluje wszystkim wizyt i witam również te dziewczyny co dołączyły. Nie sposób Was nadrobi z tygodniowymi zaległościami
aha no i mam 17sty tydzień, a brzuszek bardzo bardzo mały... hmmm
No jasne, że możesz już czuć. Ja w pierwszej ciąży czułam od 17 tc
Karmelkova nie śpij tylko nam tu pisz co i jak
-
Dip88 wrote:No jasne, że możesz już czuć. Ja w pierwszej ciąży czułam od 17 tc

Karmelkova nie śpij tylko nam tu pisz co i jak
żebyś wiedziała ze drzemłam haha
Dip88 lubi tę wiadomość

Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkova gratuluję!!! A już myślałam, że spisz
Mówiłam, że wszystko będzie dobrze. Piękna dzidzia i nosek o który tak się martwiłaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 21:35
Karmelkovaa, ania-89 lubią tę wiadomość
-
Nom pepowina 3naczyniowa , łożysko na tylniej ścanie bardziej po lewo

Wszystko ksiązkowo a dzidzia nawet lepiej bo wazy 82 gram
Dip88, ania-89, TaPaT lubią tę wiadomość

Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Nom pepowina 3naczyniowa , łożysko na tylniej ścanie bardziej po lewo

Wszystko ksiązkowo a dzidzia nawet lepiej bo wazy 82 gram
Fajnie, że wszystko w porządku. Ja wczoraj z wrażenia zapomniałam właśnie zapytać, gdzie mam łożysko
ania-89, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Fajnie, że wszystko w porządku. Ja wczoraj z wrażenia zapomniałam właśnie zapytać, gdzie mam łożysko

Ja dzisiaj nie musiałam pytać o nic lekarz jest baaardzo szczegółowy
A kiedy sie ruchy szybciej czuje jak jest z przodu czy z tylu ?
ania-89 lubi tę wiadomość

Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dzięki dziewczyny jutro będę kombinować z paskami

Jakie śliczne zdjatka z usg :*** wszystko pięknie widać .
Znacie tyle szczegółów po wizycie a ja wiem tylko ze wszystko dobrze./wiem to dobra wiadomość / ale czuje się trochę nie doinformowana przez swojego lekarza. Mam nadzieje ze we wtorek dostane zdjatka i będę wszystko wiedziała:*
-
Karmelkovaa wrote:Ja dzisiaj nie musiałam pytać o nic lekarz jest baaardzo szczegółowy

A kiedy sie ruchy szybciej czuje jak jest z przodu czy z tylu ?
Jak jest z tyłu to szybciej czuć ruchy
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
ania-89 wrote:Dzięki dziewczyny jutro będę kombinować z paskami

Jakie śliczne zdjatka z usg :*** wszystko pięknie widać .
Znacie tyle szczegółów po wizycie a ja wiem tylko ze wszystko dobrze./wiem to dobra wiadomość / ale czuje się trochę nie doinformowana przez swojego lekarza. Mam nadzieje ze we wtorek dostane zdjatka i będę wszystko wiedziała:*
Dopytuj bo duzo zalezy od lekarza
ania-89 lubi tę wiadomość

Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH