Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marrakech2708 wrote:Hej dziewczyny
!
Co do olejku z baby dream to tez mam ten z serii mama - fioletowytylko na upały niebardzo...a zapach,skład i brak uczulenia na plus
Chociaż Palmers wygrywa
Kciuki za wszystkie wizytujące dzis, bedzie dobrze dziewczyny Nasze maluchy są juz dużo silniejsze!
88Kala Tez szlam jakoś dziwnie spokojna, czułam niepokój bo nie wiedziałam co mnie czeka ale bardziej chciałam juz zobaczyć moje maluszki. Plus pełny pęcherz grał pierwsze skrzypceNajwiększy stresik był jak juz Pani zaczęła je mierzyć i sprawdzać. Powodzenia
heh to nie dość że w stresie to jeszcze siku będzie mi się chciało
-
Agulka, niestety mam. Ostatni raz mi się przytrafiło w zeszłym roku, miałam wtedy tak okropny koszmar że na drugi dzień płakałam, tak się bałam zasnąć. Od tamtej pory nawet nie próbuje się na plecach kłaść.
Dzisiaj też miałam dziwny sen, przyśniło mi się że nie mam połowy nogi :o
Trzymam kciuki za wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 13:35
Malutka_94
-
ania-89 wrote:Dziewczyny a jak u Was ze spaniem ,lezeniem na boku? Ja zawsze tak zasypialam a najlepiej na brzuchu...teraz tylko na chwilę mogę na boku i wszystko mnie boli,a na plecach tak mi źle, ale wiem ze nie mam innego wyjścia.
Jakbym o sobie czytała. Coraz gorzej śpię. I wszystko mnie boli. Nie mam pomysłu co z tym zrobićania-89 lubi tę wiadomość
-
Ja generalnie staram się z tym lewym bokiem. A co się dzieje w nocy? Nie mam pojęcia
Budzę się albo na lewym albo na plecach
Dzisiaj rano ciśnienie 78/55.. masakra. Zrobilam kawę ale po dwóch łykach było mi tak niedobrze że szok ;/ więc wylałam.
Dzięki Bogu nie jest tak gorąco dzisiaj - czekam tylko na deszcz.
Co do paraliżu sennego - miałam chyba z 3 razy w życiu... przeżyłam horror ;/
Dziewczynki mega kciuki za wizyty. Ja mam do odebrania wyniki Pappa ale odbiorę je w środę przy okazji wizyty. Sama i tak ich nie zrozumiem
Buziaki! -
88Kala wrote:Trzeba mieć pełny pęcherz? Przy rejestracji nic mi nie mówiła
heh to nie dość że w stresie to jeszcze siku będzie mi się chciało
To zależy od zaleceń miejsca, w którym sie to badanie wykonuje - mnie podczas rejestracji o tym poinformowani, dopytywałam w dniu badań czekając na swoją kolej i na koniec jeszcze samej pani ginekolog, które to wykonywała - wszyscy byli na TAK! A mi sie juz lało po nogach
Ale wiem, ze to nie jest sztywna reguła, w innych miejscach mówią, ze można na pusty -
Miałam problem z logowaniem się
Właśnie zamówiłam torcik dla synka na 2 urodzinki
Dziś wyskoczyło mi 40 procent ciąży
Lotopałanka na czczo norma jest do 90 , wg mojego diabetologa. Nie 99..
Z resztą tak mam w książeczce:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c5671655dcf.jpgagniecha2101, Lotopałanka lubią tę wiadomość
-
Mi w rejestracji też mówią, że ma być pełny pęcherz, a jak teraz mi robiła usg to i tak kazała się wysikac bo bardziej był widoczny pecherz niż dzidzia. I normalnie było wszystko ładnie widać przez brzuch przy pustym pecherzu.
-
Dziewczyny ja po! Wszystko jest dobrze!
serduszko trochę szybko bije bo 175 średnio ale doktor mówił że prawdopodobnie z moich nerwów też.
Ja miałam pełny pęcherz i później kazał go opróżnić żeby dzidzia zmienila pozycję. Nie powiedział płci ale z mężem widzieliśmy chyba mała antenkę
No i jeszcze nie kazał robic mi zastrzyków w dole brzucha bo stwierdził ze jest wtedy gorszy obraz usg ale wszystko było ładnie widać więc nie wiem o co mu chodziło ;Pagniecha2101, 88Kala, Dip88, Martula78, Lilly_Ana, Karmelkovaa, Malutka_94, Aguś 90 lubią tę wiadomość
-
Następna wizyta 9 lipca
a 9 sierpnia połówkowe!
ania-89, Kitkat lubią tę wiadomość
-
Bo przy dowcipnym musi być pusty bo wtedy tylko pecherz widać a jak jest już szansa żeby przez brzuch zrobić to w razie czego chcą pełny pęcherz żeby macice wypchnelo. Mi teraz powiedziała, że nie muszę bo już jest duża i już wystaje do przodu. Może zależy który tc.
-
Bondzik gratuluję
Ja wizyta pojutrze i znów powoli zaczynam się denerwowaćbondzik007 lubi tę wiadomość