Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam kochane, dopiero wróciliśmy że wsi
Gratuluję udanych wizyt i Kciukam za resztę
Przywiozłam czereśnie, dzis zrywałam z dziećmi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2745481052b7.jpgagniecha2101, Dip88, Paula222, Malutka_94, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
mokka wrote:Dziewczyny ja się trochę odcięłam, czekam na wynik nifty….
-
ja w czwartek odbieram pappa... eh tez mam stresa. Dzis ciocia dzwonila i pyt. jak sie czuje bo brzydko jej sie snilam w kontekscie ciazy.... po co mi to mowi. Przeszedl mi dzis droge czarny kot. I jeszcze przysnil sie mi zmarly ojciec... jakby z ostrzezeniem... masakra. Padne do czwartku
-
Ja robiłam dla świętego spokoju, zresztą tu nie robią usg genetycznego tylko jest do wyboru odrazu coś jak test pappa i Nifty. Ja robiłam 2 tygodnie temu. W piątek już do położnej przyszły wyniki, ale przez tel nie podają takich informacji. Masakra
-
Hej hej podczytuje Was cały czas, jednak u nas jeszcze remont. Już mam tego wszystkiego dosyć. Czuję się okropnie, jak mnie coś nie boli to mnie mdli. I tak w kółko, nie mam sił na nic. Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Ja muszę jeszcze trochę poczekać na swoja. Pozdrawiam Was ciepło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 16:32
Dip88, agniecha2101, futuremama, Agus603 lubią tę wiadomość
-
Hej
Nadrabiam powoli. Podziwiam Was i zazdroszczę że macie siły na forum pisać, ja to się czuje tragicznie
Było o seksie, my tez mamy zakaz, przynajmniej na razie, zobaczymy później. Ale bardziej szkoda mi siebie niż Mężabo jednak on ma przyjemności a ja nic
Madzikkj - pytałaś o ilość usg. Naliczyłam 7 razy USGA byłam w 5t, 6t, 7t, 8t, 10t, 11t i teraz w 13t prenatalne. Teraz wizyta za tydzień i też usg będzie.
Zamówiłam detektor tętna, powinien do środy być.
Mi zawsze na usg każą być z pustym pęcherzemnawet jak na prenatalnych byłam to wisiała wielka kartka żeby opróżnić przed badaniem. A prenatalne już miałam przez brzuch.
Wczoraj miałam tragiczną noc i dzień, wymioty, wymioty i wymioty. Kiedy to minie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 16:59
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Mam uraz do chrupkiego... W poprzedniej ciąży jadłam je przez pół ciąży bo inny chleb wyrzucał mi cukry.. Ale teraz po posiłkach jest przecież jest wszystko w normie tylko na czczo jakieś cyrki... No spróbuję dziś to jajko... Ale ma być gotowane, czy może być jajecznica??
-
Cześć dziewczyny!
Zaglądam do Was, ale jakoś nie mam weny(i czasu) w na pisanie.
U mnie wszystko w porządku, powoli szykujemy się do wyjazdu nad morze. Jutro wizyta u mojego gina(zapewne tylko po zwolnienie) a w czwartek prenatalne, plus mam nadzieję, uda się oddać krew do NIFTy. Mało zaglądam do internetu, bo i tak nie mogę już spać ze stresu przed tym USG. A później oczekiwanie na NIFTy:( także łączę się w bólu z tymi z Was, które
też czekają.
Gratuluję udanych wizyt.
Marrakech, super wiadomości! Ja tam coraz bardziej Ci zazdroszczęmarrakech2708, Dip88 lubią tę wiadomość
-
A i któraś z Was martwiła się NT. Mi na początku zmierzyl 1,7, pózniej 1,9 i ostatni 2,2. Nie mam pojęcia od czego to zależy. Wpisał mi w kartę 2,2 ale powiedział że to bardzo dobry wynik i wszystko jest w normie.
Fasol ma prawie 7cm
Kala a Ty już po wizycie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 17:43
futuremama lubi tę wiadomość