Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelkovaa wrote:Cześć dziewczyny
ja od wczoraj wycięta z życia ... nie funkcjonuje , nie mam siły na nic ;p spałabym tylko
mao mnie na internecie ale kurcze wchodzę i nadrabiam hehe bo nie mozna nadążyć
Oj nic nie mów. Pamiętam po 17 coś jeszcze oglądałam i przed chwilą się obudziłam... Szok -
Zaraz siądę was nadrobić. U nas intensywny weekend byliśmy z mała na dzień dziecka z pracy męża wszystko super śle te upały dają w kość.
Gratuluje udanych wizyt i pięknych maluchów.
A ja śpię na brzuchu nie umiem inaczej zasnąć, a póki co jakoś mi to nie przeszkadza. Ja na zatwardzenia pije cytrynę z wida. W pierwszej ciazy miałam taka masakrę ze nie raz płakałam. Mam nadzieje ze teraz będzie trochę lepiej -
88Kala wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d148d4ebd3fc.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd2fd8960b7c.jpg
Nasz Maluszekgin mówił, że na 80% dziewczynka
ale to się jeszcze okaże później
ogólnie mówił, że wszystkie parametry i przepływy bardzo ładne. Teraz jeszcze czekam na wyniki z pappa.
GratulujęJa bym obstawiala u ciebie i 90% albo więcej że dziewczynka, bo na drugim zdjęciu widać ładnie wyrostek płciowy idealnie prostopadły do kręgosłupa
88Kala lubi tę wiadomość
-
Muszę wkleić Wam zdjęcie przy czasie, bo mam tylko filmik więc jakiegos screena muszę zrobić
Nie wiem od czego zależy to NT bo mi tez wpisał największe. Ale wraz ze wzrostem NT może byc większe bo mam taki wykres na opisie badań.
I łożysko na tylnej ścianie więc mam nadzieję na szybkie ruchy)
Dobrze że bierzecie antybiotyk na tego kleszcza. Podobno teraz mało który kleszcz nie jest zarażony bolieroza. Dla świętego spokoju po antybiotyku nożna zrobić badania, z tym że bolieroza wychodzi najwcześniej po 3tygodniach od ugryzienia.Madlen_:) lubi tę wiadomość
-
Robili aktualizacje belly i... ani nic nie mogłam polubić ani skomentować już nie wspominając, że się z automatu pierwsze wylogowało i trzeba było logować się powtórnie masakra...
Świetne macie wieści z wizyt! Bardzo się cieszę
Ja to bym bardzo dużo spała, na początku jakby zajmuje mi chwile zaśnięcie ale później śpię bardzo mocno i myśle, że dałoby się mnie nawet gdzieś wynieść, a ja bym się nie zorientowałaDip88 lubi tę wiadomość
-
Witam
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.... Aga za Twoje USG szczególnie mocno.... Oby tam wszystko dobrze wyszło...
Jak mi się nie chciało wstawać dziś.... Masakra... A syna budzić o 6.00 tak mi szkoda było... Ale dziś nie miałam wyjścia...
Podjęłam decyzję że zmieniam lekarza i tak z końcem czerwca zamierzam zacząć prywatnie jednak prowadzić ciążę... Trudno nie będę się tak denerwowała...
Miłego dniaagniecha2101, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Paula jeśli masz chęć, to do mojej wizyty 4.07 możesz dopisać, że to połówkowe
A tak w ogóle to jak myślicie, 18t3d uda się już te połówkowe zrobić czy może być jeszcze za wcześnie..?Paula222 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
A no i pytałam wcześniej o tą szczepionkę na krztusieć w ciąży, ale nikt mi nic nie odpowiedział...
Czy wiecie coś na ten temat? Szczepi się w PL kobiety w 3 trymestrze? Miała któraś z Was taką szczepionkę w poprzednich ciążach?
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Kai wrote:TaPaT, chętnie się kiedyś z Tobą spotkam, umówimy się na priv. A co do ewentualnego spotkania na porodowce, to chcialabym rodzic w Zeromskim.
Z miłą chęcią czekam w takim razie na wiadomość priva ja jeszcze nie zdecydowałam w sumie... myśle nad Kopernikiem nad Ujaskami... ale wiadomo jeszcze może mi się wszystko zmienić i nikt nie wie co zadecyduje ostatecznie
Nie ma to jak założyć sandały, a pierze żabami tak okrutnie no nic jakoś przetrwam, a po pracy jedziemy na wizytę
agniecha2101 wydaje mi się, że to już będzie odpowiedni czas bo czytałam, że od 18-22 tc robi się to usg wiadomo im dzidzia większa tym pewnie prościej zmierzyć chociażby kość udową itd. bo jeszcze nie zagłebiałam się w temat co tam się dokładnie sprawdzami nic nikt nie wspominał o szczepionce na krztusiec sama przeszłam cały kalendarz obowiązkowych szczepień i narazie nikt nic nie mówił, ciekawe o co chodzi z tym szczepieniem? Czemu ono ma służyć? A czemu Ci je zaproponowali, mówili coś o tym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 06:58
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
agniecha2101 wrote:A no i pytałam wcześniej o tą szczepionkę na krztusieć w ciąży, ale nikt mi nic nie odpowiedział...
Czy wiecie coś na ten temat? Szczepi się w PL kobiety w 3 trymestrze? Miała któraś z Was taką szczepionkę w poprzednich ciążach?
Agniecha nikt mi w poprzedniej ciąży nie proponował nawet takiego szczepieniaagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, czy ja się mogę przyłączyć?
Wczoraj przyszły wyniki Nifty i będziemy mieć dziewczynkę
Termin mam na 05.12 wyliczony, choć co usg to zmiana...
Lotopałanka, TaPaT, futuremama, Dip88, Malutka_94, RudyTygrysek, Malinowa_Czekolada, Paula222, Aguś 90 lubią tę wiadomość
-
Agniecha ja też słyszałam, że połówkowe robi się między 18 a 22 tc. O tym szczepieniu w ciąży nic nie wiem. Mi w Pl nie proponowali nic takiego jak byłam w ciąży. A tutaj na tą chwilę też nic nie mówili.
agniecha2101 lubi tę wiadomość