Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Własnie ja tylko prawą strone na razie czuje i mi do głowy idzie ...
Wiesz co musze powtórzyć betę i reszte badań tarczycy , a planuję w niedzielę" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:futuremama ;*** jestem jestem , oby do końca
Jeju strasznie sie boje cp... uspokójcie mnie prosze ;p
Skoro ciałko żołte mam po lewej stronie czemu kłuje mnie bardziej prawa ;/ oby taka uroda
Myślę, że to raczej nie ma znaczenia:* mnie wiele razy przy owu kuła druga strona niż ta po której była owu, ja bym się tym nie martwiła:*Karmelkovaa lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Kai wrote:A ja mam właśnie synka Mikołaja. Ja bym na pewno nie dala na imię Franek, Antos albo Miłosz, bo mam złe skojarzenia uczniowskie .
No właśnie najgorsze są te skojarzenia z uczniami, moje koleżanki mają skaranie boskie z tymi Mikołajami:P ja bym bardzo chciała Antosia, albo lepiej Antośkę, ale mój małż nie chce słyszeć o Antosi:P4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Wiecie co? Najgorsze jest to dobieranie sobie do głowy... rozumiem oczywiście, jak ktoś stracił maluszka i nawet nie wyobrażam sobie co musi czuć i mam nadzieję, że nigdy nie będę musiała tego przeżywać, ale musimy myśleć pozytywnie! Choćby nie wiem co! Musimy wierzyć w to, że wszystko będzie dobrze i że jeszcze będziemy się śmiały z tych naszych schiz:) Ja wierzę w to, że każda z Nas urodzi ślicznego maluszka:) a tym bardziej kobitki po "przejściach" nie możecie od razu zakładać najgorszego, powinnyśmy się cieszyć tą ciążą, a nie tylko cały czas martwić. Głowy do góry:*
Karmelkova Ty szczególnie:*agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Tak po przejsciach niestety z tyłu głowy ciągle coś jest...
Jutro idę na bete boję się jak fiks xD takze 3majcie kciuki ;** niech rośnie prawidłowo" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Trzymamy mocno kciuki:* no na pewno się boisz bardzo, to zrozumiałe:* postaraj się myśleć pozytywnie:*
Ja lecę w końcu odpocząć i położyć się na chwilę dupka na razie nie będę brała, mam nadzieję, że te bóle z czasem się zmniejszą i że to normalne.Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Mam ciarki... za nogi mnie będą ciągnąć na to badanie :p gdyby lekarz nie kazał to bym nie robiła za dużo stresu dla mnie ... a idę jutro i w czwartek
Jutro powinno być daleko ponad 1000 i po prostu włosy mi dęba stają" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Hej Kochane :-* Zacznę od relacji z wizyty... Nasze maleństwo ma 4.3mm, tydzień 6+2dni, termin na 1 grudnia
Pani gin. spoko, miła starsza kobietka powiedziała, że tu dopiero robią wszystkie badania w 8 tyg, więc umówiła mnie na za dwa tyg. i wtedy już pobiorą mi krew, wymaz itp. Ale na szczęście zrobiła USG i zobaczyliśmy pulsujący punkcik serduszko bije Cieszę się strasznie Narazie dostałam ulotki informacyjne, receptę na suplemencik i kolejna wizyta 23.04 o 12
M jak zobaczył jak pulsuje serduszko, to tylko oczy mu się zaświeciły i stał usmiechnięty wpatrzony jak w obrazek a ja miałam łzy w oczach patrząc na maleństwo i na reakcję mężaLotopałanka, TaPaT, Karmelkovaa, futuremama, Paula222, joasia8966, Masz, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Magdaa21 wrote:Ja miałam w sobotę schizy. Że jak ja to ogarnę, skąd mam wiedzieć jak się wybiera położna, co kupić, co wybrać.
Ale na razie jest ok👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualnyDziewczyny będzie dobrze wszystkie donosimy i urodziny zdrowe piękne bobasy nie możemy się przejmowac. (Odezwała się najspokojniejsza hehehe )
Dzisiaj przeleżałam ponad pół popoludnia. Mój mąż to puka się po głowie i mówi że coś ze mną chyba nie tak. Że ja w ciąży jestem a nie chora obłożnie ale co mam zrobić jak spać mi się chce niemiłosiernie
Agniecha super gratulacje:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 20:19
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
giovanedonore wrote:Hej, u mnie beta 5717 z 2931 trzy dni temu. kalkulator mówi, że poniżej normy....
Moze spróbuj zadzwonić do swojego gina i mu o tym powiedzieć? A byłaś już na USG? Ja bym powtórzyła za 48 h, do tej pory trzeba cierpliwie czekać, ale nie można się od razu załamywać. Ja bym na Twoim miejscu tak zrobiła.4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Jestem w końcu widzę , że mam sporo nadrabiania
Karmelkovaa witamy Jak boisz się Cp możesz kontrolować przyrost bety Przy 1500 powinien być widoczny pęcherzyk w macicy. Tak mój gin twierdzi
mindusia87 wow nauka duńskiego niezłe wyzywanie
Justyska89 dobrze, że wzięłaś ten urlop Teraz czekaj spokojnie do wizyty
joasia8966 hehe pewnie wizja każdego dziecka przeraża, czy to 1, czy 5 W sumie przed pierwszym się strasznie stresowałam, przed drugim jak ogarnę dwójkę, a teraz jak trójkę A prawda jest taka że my mamy damy radę CHociaż jak pomyślę że do dwójki tych moich diabełków dołożyć jeszcze 3 , to bym była przerażona :o
agniecha2101 super wieści z wizyty !!! O to zmieniam datę
ASylvia ja bym szła w poniedziałek, będzie spora szansa na zobaczenie czegoś więcej jak sam pęcherzyk
Karolcia27 super, że masz taką Dyrektor I doktora Że Cię z kasy nie ograbił Za tydzień już na pewno dużo więcej będzie widać
giovanedonore podobno w ok beta 6 tyś zwalnia :* Ale skoro kalkulator pokazuje poniżej normy warto zadzwonić do lekarza. Podobno beta rośnie skokowo, raz trochę zwalnia a innym razem strzela. Musi być ok :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 21:15
Lotopałanka, TaPaT lubią tę wiadomość
-
Paula wiem wiem robię jutro i w czwartek a w niedziele wizyta , mam nadzieję , ze jest wszystko dobrze
Paula222 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Mnie dopadły straszne mdłości wydaje mi się, że są gorsze niż w pierwszej ciąży, ale może nie pamiętam... czuje się tak jakbym już za sekundę miała zwymiotować ale nic z tego, w pracy masakra - boję się ruszać żeby nie wywoływać fali mdłości, nie wiem jak to zniosę - w pierwszej ciąży mogłam sobie do woli odpoczywać a teraz wracam z pracy i młody do ogarnięcia.
Witam kolejne ciężaróweczki i gratuluję udanych wizyt! :]