Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula222 wrote:Super by było jakby reszta dziewczyn podała orientacyjne daty porodów Bo sporo nie ma
Ale kalkulatory mają różne zdania i i tak czekam na gina. Zobaczymy co on powie. Strach nadal jest. Dowiemy się za 3 tyg -
Moja beta 10 dpo 19 dziś 12dpo 72,91
Lotopałanka, Paula222, Magdaa21, asylia, TaPaT, joasia8966, futuremama, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
U mnie jeszcze nie. Jeden dzien mialam doła pt. co my najlepszego zrobilismy, teraz juz na nic nie bedzie czasu, mozemy zapomniec o wieczorze we dwoje na najblizsze 5 lat, moje zycie zupełnie sie skonczy i umre w meczarniach pod tertą osranych pieluch.
Poza tym spoko.mkgk, Kai lubią tę wiadomość
-
asylia wrote:U mnie jeszcze nie. Jeden dzien mialam doła pt. co my najlepszego zrobilismy, teraz juz na nic nie bedzie czasu, mozemy zapomniec o wieczorze we dwoje na najblizsze 5 lat, moje zycie zupełnie sie skonczy i umre w meczarniach pod tertą osranych pieluch.
Poza tym spoko.
hehehehe co Ty Najgorzej jak dziecko jest malutkie, tak do 0,5 - 1 roku. Ja z mężem przy 2 dzieci i to nie dużych mamy czas dla siebie A np. walentynkową kolację zjadł z nami starszy synek później poszedł sam i dokończyliśmy we dwoje Już nie mówiąc o wyjściach na miasto na to też mamy ( mieliśmy póki w ciąże nie zaszłam ) czas
Lotopałanka płaczliwe miałam na samym początku, a teraz jakieś stany lękowe dziwnie wszystkiego się boję i o wszystko martwię...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 13:26
-
Ja to mam teraz schizy jak ja ogarnę dzieciaki, jak jeszcze mąż jest to ja ogarniam jednego, on drugiego. A jak będzie trzeci ? mhmmm
Właśnie zrobiłam rosół i zajadam O dziwo dziś pierwszy dzień kiedy mnie nie muli na drzemkę -
Pod tym względem zazdroszczę moim siostrom że mają rodziców pod ręką... My w Bydgoszczy jesteśmy sami więc od ponad 3 lat siedzimy w domu, straciliśmy znajomych od kiedy syn się pojawił i w sumie mamy tylko siebie i na siebie możemy liczyć
Moi rodzice może nie są daleko bo zaledwie ok 40km ale nigdy czasu nie mają, a to Seba to a tamto a są zmęczeni bo inni wnukowie i tak non stop a do teściów ok 100km mamy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 14:49
-
Paula222 wrote:Super by było jakby reszta dziewczyn podała orientacyjne daty porodów Bo sporo nie ma
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Cześć Dziewczyny
Oczywiście wszystkim Gratuluję Fasolek
Skromnie dołączę chociaż jeszcze wiele obaw przede mną i decydujących nie licze tyg a dni ...
Dzisiaj u mnie 4t+3d jak dobrze liczę , @ miałam 9marca .
Zrobiłam 2 bety 14dpo -190 16dpo 330, lekarz mówił , że są ok progesteron robiłam raz 58 prawie... na wizycie było ciałko żółte po lewej stronie i teraz czekam na pęcherzyk .
W tym tyg idę na badanie i mam powtórzyć hcg co mnie okropnie stresuje .
Mam też pytanko skoro ciałko żółte mam po lewej stronie a mnie ciągnie prawa pachwina cały czas to coś jest nie tak ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 15:24
futuremama, agniecha2101, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Witajcie ja już dzisiaj po badaniu na bete hcg od razu pobrali mi mocz do badań co mnie zdzwiwiło bo miało byc tylko badanie krwi. Może dlatego, ze usłyszeli o ciazy . Jutro wyniki do odebrania. Dali mi skierowanie na 24.04 na badanie. Podejrzewam, że to będzie badanie usg. Mowię podejrzewam gdyż nie rozumiem kompletnie po duńsku co ta pielęgniarka mówiła. Zaczęłam dopiero dzisiaj chodzić do szkoły na naukę duńskiego. I muszę przyznać, że tragedia. Gość co prowadzi te zajęcia nie gada po angielsku tylko po dunsku i wez tu go zrozum. Dobrze, że mąż chodzi ze mna. Zawsze to raźniej
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA więc pojechałam do pracy i wzięłam urlop to było silniejsze odemnie a jeszcze taka ładna pogoda no trudno i tak od środy L4 więc w nosie mam.
Witam nowe mamusie w naszym gronie
Ja też mam obawy jak ja dam radę z dwójką to mnie przeraza. Z jednej strony chciałam staraliśmy się od października a z drugiej jak się dowiedziałam to chyba trochę mnie to przeraża