Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dip88 wrote:Ja też już po wizycie i niestety mam krwiaka 8mm na 3 mm. Z dzidzią wszystko ok. Powiedziała, że jeszcze około tygodnia mogę plamić i mam jak najwięcej odpoczywać, nie dźwigać itd. Jakby coś było nie tak mam się za tydzień zgłosić spowrotem
Oszczędzaj się teraz i napewno krwiaczek szybko zniknie.
Zdjęcia też nie mam, żeby się pochwalić.Dip88, agaaa90 lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Ja tez jeszcze nie kupilam nic dla malenstwa mam sporo ciuszkow po corci i synku ale cos dokupic musze .za to rozgladam sie tak delikatnie za koszem mojzeszowym na plozach.łóżeczko kupie dopiero jak maluszek bedzie mial okolo 4 miesiecy gdyz wiem juz doswiadczenia ze i tak moje skarby nie chcialy w nim spac.poki karmilam piersia a karmilam długo to spaly z nami.tym prazem chceaby spalo malenstwo w kolysce.oby to mi sie udalo.zmieniajac temat to dzis bylam na pobraniu krwi(na morfologie) i pani byla bardzo mila ale tak pobierala ze nigdy mnie to tak mocno nie bolalo.poza tym bylam na czczo a nie spalam od 4 i bylam tak słaba ze szok.czulam ze zaraz zemdleje.przy ostatnim badaniu mialam glukoze 64 .zaraz po wyjsciu z gabinetu zjadlam slodkiego rogalika i bylo juz dobrze.okolo 12 zadzwonila do mnie pani z przychodni i powiedziala ze dzwonili z laboratorium ze w probce mojej krwi zrobil sie skrzep.ze jutro musze ponownie przyjsc.przepraszali ale jak pomysle ze jutro powtorka to masakra.oby bylo lepiej.boje sie tego uczucia slabosci z braku cukru.nogi mialam z waty.mam wejsc jutro bez kolejki ale mimo wszystko musze tam dojechać.poza tym boli mnie dzis mocna glowa.cisnienie mam niskie moze od tego.
-
marrakech2708 wrote:Dokładnie to przepisał mi lekarz
Mówił, ze mogę kupić tez Trivagin w żelu. Ale jako najbardziej popularne przy tego typu problemach zalecił Clotrimazol właśnie. Smarowałas tylko rankę czy okolice rownież?
Smarowałam rankę razem z okolicami. Wg mnie Clotrimazolum to taka bardzo przyjemna maść, nie zostawia jakichś kolorowych plam i zapachem też nie odstrasza, działa przeciwgrzybiczo, więc nawet jak zasmarujesz pupę i całą resztę, to będziesz miała dodatkową ochronę przed infekcjami. -
Dip88 wrote:Ja też już po wizycie i niestety mam krwiaka 8mm na 3 mm. Z dzidzią wszystko ok. Powiedziała, że jeszcze około tygodnia mogę plamić i mam jak najwięcej odpoczywać, nie dźwigać itd. Jakby coś było nie tak mam się za tydzień zgłosić spowrotem
Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:Ja też już po wizycie i niestety mam krwiaka 8mm na 3 mm. Z dzidzią wszystko ok. Powiedziała, że jeszcze około tygodnia mogę plamić i mam jak najwięcej odpoczywać, nie dźwigać itd. Jakby coś było nie tak mam się za tydzień zgłosić spowrotem
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny plamiace zaciskam kciuki! Będzie wszystko dobrze :* !!
Dip88, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Madlen_:) wrote:Ja sie dzisiaj witam w smutnym humorze, znowu mam plamienia tym razem bardziej obfite do tego ból brzucha
Idę za godzinę prywatnie na usg , tak bardzo się boję
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok. -
nick nieaktualny
-
Jakąś inwazje z tymi plamieniami mamy
Oby ten dzień się już skończył i żeby żadna nie musiała się niczym martwić. Czas na dobre wiadomości
-
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze. Z czegi sie moga zrobic krwiaki na macicy?Mnie lekarz postraszyl ze niby moga byc np z kaszlu ..a ja chora bylam i charlalam jak glupia
-
nick nieaktualnyAgus603 wrote:Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze. Z czegi sie moga zrobic krwiaki na macicy?Mnie lekarz postraszyl ze niby moga byc np z kaszlu ..a ja chora bylam i charlalam jak glupia
-
Kochane 3mam kciuki żeby to nic nie znaczyło na pewno bedzie dobrze ;*
Dip krwiaczek zniknie ale oszczedzac sie trzeba ;* ile czekałas od wizyty do wizyty teraz ? bo chyba na ostatniej go nie było?" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Eee z kaszlu nie ;/ bardziej o przepływy krwi chodzi mi się wydaje , ale jeszcze nie słyszałam konkretnego uzasadnienia czemu się robią ;/" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
No tak mi w sb powiedzial. Ze kaszel ogolnie jest niebezpieczny bo moga krwiaki powstac. Tez pierwsze slysze i chyba wolalabym tego nie wiedziec
-
Karmelkovaa wrote:Kochane 3mam kciuki żeby to nic nie znaczyło na pewno bedzie dobrze ;*
Dip krwiaczek zniknie ale oszczedzac sie trzeba ;* ile czekałas od wizyty do wizyty teraz ? bo chyba na ostatniej go nie było?
Ostatnie usg miałam 10 dni temu i niby nic nie było. Ale dziś też na pierwszy rzut oka nie było, zaczęła sprawdzać łożysko z każdej możliwej strony i nic. No i po kilku minutach szukania dopiero znalazła. -
Agus nie bierz tego do siebie , na pewno nie ;* to tak jakby od kataru były plamienia
w większosci artykułów opisane jest tylko , że nie ma jednoznacznych przyczyn . Wazne są rodzaje krwiaczków jedne sa mniej drugie bardziej niebezpieczne i trzeba słuchać się zaleceń
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...