Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Mocno kciukuje za wizyty dzisiejsze
Odnośnie cukrów czy jak glukoza na czczo w badanie mi ładna wychodzi to można wykluczyć cukrzycę ? czy dopiero po krzywej cukrowej ? bo tą miałam dobrą przed ciążą
Agniecha no to długo fakt , ja teraz jestem spokojna uwielbiam mój detektor
Jaszmurka to udanych wakacji
Sylvia jak twardnieje to nie za dobrze zwiększ magnez sobie
Bondzik za 110 na allegro to podróbyza ok 150 jest oryginał z apką
Lotopałanka ???? o mamuniu bardzo pogryzł ? ja sie tej kobiecie nie dziwię tak jak Jagodka pisze , ale tez bym Cie nie zostawiła na pastwe losu masakra
Jagoda kciuki zeby sie szybko ulotniły te bakterie
Ja mam połówkowe 28lipca
A ja się musze pochwalić
Wczoraj 24 lezymy gadamy sobie z męzulkiem , wyłozyłam jakoś tak na niego nogi zeby mi stopy zagrzał to tak sobie wyluzowana leżałam na ugiętych nogach iiiii za chwilę nagle takie puk ... puk puk ... no i tak chwilke jakis czas to trwało ... no coś boskiego , jakby balonik odbijający się od ścianyi zaczęłam się śmiać i mówie do małża bobasek mnie kopie ... na pewno , o jakie to cudowne hihi
no mówie Wam aż sobie w kalendarzu zapisałam
Nie da się tego z niczym pomylić , jeju jaka mnie radość ogarnęła pierwszy raz w życiu to poczułamw tamtym tyg miałam jakies delikatne bulgotanie ale nie przykładałam tak uwagi a wczoraj idealne puk puk ... no rozpłynęłam się
_Jagoda_, Dip88, Irminka1231, Malutka_94, TaPaT, Aga9090, agniecha2101, futuremama, RudyTygrysek, Malinowa_Czekolada, Jagodagoi lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkova ja połówkowe mam 25 lipca. Ja też czuję już to pukanie. Najczęściej wieczorem, ale to tak 2-3 razy i koniec, jakby jeszcze przez przypadek
Pewnie zależy jak akurat maluszek się ułoży
-
nick nieaktualnyByłam podejrzeć maleństwo, ma 4,6 cm i serduszko bije
kamień z serca
Kochane przepraszam, że się mało udzielam ale miałam stresa przez ostatnie dni przez te krwawienie...TaPaT, Malutka_94, Daniela, agniecha2101, futuremama, agulineczka, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Hej hej,
Lotopalanka, współczuję przeżyć
Przypomniało mi się, jak mojego ojca w zeszłe wakacje pies ugryzł w łydkę, a właścicielka na to, że to jego wina, bo miał krótkie spodenki...
A na mnie i syna wyskoczył pies, gdy facet otworzył bramę swojej posesji, syn w panikę, wzięłam go na ręce, a pies nam skakał do nóg. Bałam się bardzo, a gościu udawał, że nie widzi. Jakoś tego psa odgoniłam, ale resztę dnia się trzęsłam. Następnym razem bym draniowi nie darowała i wezwała policję.
Powodzenia na dzisiejszych wizytachBędzie dobrze.
Oglądacie dzisiaj mecz?
U mnie od początku Mundialu trwa typowanie wyników i wczoraj postawiłam 1:1, a Anglicy w ostatniej minucie pozbawili mnie satysfakcji❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualny
-
Witam się po bardzo szybkiej wizycie. Po uwzględnieniu wyników pappa ryzyko wszystkich trisomi spadło jeszcze bardziej i jest bardzo malutkie;) wszystkie wyniki krwii, moczu w normie. Tak więc nie zostaje mi nic innego jak czekać cierpliwie 4 tyg do kolejnej wizyty, no i USG połówkowego na które muszę się jeszcze umówić.
Malutka_94, Aga9090, bondzik007, olciaa, Dip88, agniecha2101, TaPaT, futuremama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelkova, na czczo cukier może być dobry, a w obciążeniu wyjść cukrzyca. JA tak miałam w dwóch pierwszych ciążach, choć wg obecnych norm to teraz w pierwszej bym nie miała.
I zazwyczaj cukrzyca ciążowa rozwija się w połowie ciąży.
Cyganieszka, gratuluję dobrych wiadomości.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
No to i tak pewnie beda wysyłac na krzywa gdzies po 25tyg nie ? ja miałam krzywe obudwie przed ciaza bo sprawdzałam czy IO nie mam" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualnyDaniela wrote:Tak, jeśli glukoza na czczo jest ok, to około 25 tc zazwyczaj jest test obciążenia glukozą, jeśli na czczo była zbyt wysoka, to test się robi wcześniej.
Na czczo 98 po 1 h 136, a po 2 58 i olewaja to.. I w sumie sama nie wiem co mam z tym robić -
Jrjku ale ja bym sie karmi napila albo innego piweczka bez alko. Ja ogolnie wcale alko nir pije. Zanim w ciaze zaszlam to karmi zurawinowe to milosc moja. Bede teraz testowala cukry bez dietki zadnej. Dzis mam gorszy dzien i bym zjadla czekolade bo kto inny lepiej zrozumie jak baton albo czekolada. My wlasnie w pociagu do mamy
-
Aga9090 moze warto do diabetologa sie zapisac. Ja bym napewno powtorzyla pobranie na czczo. Nawet stres moze cukry podniesc. Ja jak badalam sama glukoze na czczo to wyszlo 98 nie jadlam 12 h a glupia baba w przychodni tak mnie wkurzyla ze myslalam ze ja rozszarpie. I cukry poszybowaly do gory. Na obciazeniu przekroczenie minimalne ale dopytam ginka co z tym fantem. Moze jednak to ja zbyt panikuje.