Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bondzik007 wrote:Dziewczyny które mają już dzieciaczki, czy w poprzednich ciążach używałyście może pasów ciążowych? Takich zwykłych np. z bawełny do podkreślenia brzuszka np. pod obcisłą sukienką?
Nie nosiłam, ale pasy ciążowe widziałam tylko takie które mają za zadanie podtrzymywać brzuch żeby zmniejszyć bóle kręgosłupa. -
No jesienią czy zimą Aga dobrze nie chodzić z wystającym gołym brzuchem spod bluzki
O to mi chodzi, nie o żadne modelujące nie wiadomo z jak grubego materiału, tylko zwykłe bawełnianie jak np. podkoszulka tylko są dłuższe że można włożyć je w spodnie/spódniczkę
A pytam, bo nie mam długich bluzek itp. a nie chcę kupować nowych rzeczy które niedługo będą po prostu na mnie wisiały
) Myślałam że może któraś z Was używała. Moja nauczycielka jeszcze w liceum właśnie taki miała, podczas gdy ciągle nosiła swoje jeansy sprzed ciąży
-
agulineczka wrote:No, ale Ty już w sobotę podejrzysz dzidzię, a ja muszę czekać te 2 tygodnie, bo to moja najbliższa wizyta. Dłuży mi się między tymi wizytami. Ciekawe kto tam u Ciebie mieszka, u mnie też rożne już były zdania, tylko odwrotnie - najpierw chłopczyk, później dziewczynka. Mi co prawda wszystko jedno, choć mam już synka równie mocno będę się cieszyć z drugiego
Ale po prostu czysta ciekawość
Tą ciekawośc rozumiem , z tego względu , że jak jest raz tak raz tak to ciekawość rośnie
No ja teraz czekałam co 2 tyg na wizytę później mam 6 lipca i chyba dopiero połówkowe 28nie ubolewam , że mam tak wizyty bo kocham oglądać maluszka jak fika i ile juz ma
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualnybondzik007 wrote:No jesienią czy zimą Aga dobrze nie chodzić z wystającym gołym brzuchem spod bluzki
O to mi chodzi, nie o żadne modelujące nie wiadomo z jak grubego materiału, tylko zwykłe bawełnianie jak np. podkoszulka tylko są dłuższe że można włożyć je w spodnie/spódniczkę
A pytam, bo nie mam długich bluzek itp. a nie chcę kupować nowych rzeczy które niedługo będą po prostu na mnie wisiały
) Myślałam że może któraś z Was używała. Moja nauczycielka jeszcze w liceum właśnie taki miała, podczas gdy ciągle nosiła swoje jeansy sprzed ciąży
A spodnie ciążowe kupiłam w lumpeksie 2 sztuki z h&m po 2 złWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 11:49
Lotopałanka, Dip88 lubią tę wiadomość
-
bondzik007 wrote:Tak tak, to już takie poporodowe. A ja myślałam, o takich ciążowych żeby zakryć brzuszek aby nie wystawał spod bluzki
Ale to jest piękne jak brzuszek widaćkupisz leginsy czy spodnie ciążowe i już
rajstopy dla ciężarnych są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 11:49
Aga9090 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Aga9090 wrote:Kochana a spodnie ciążowe przecież zakrywaja brzuch.. Także tego ja nie używałam
Wiem, wiem. Też mnie kuszą ale u mnie w mieście ich nie dostanę. A przez internet nie mam pojęcia jaki rozmiar, a mało nie kosztują. Miałyście te z h&m mama? -
Raaanyyy dziewczyny
nadrobiłam Was! Zastyglam na 20 minut ale jestem na ostatniej stronie, alleluja
Lotopałanka, bardzo Ci współczuje takiego przeżycia. Kobieta z dzieckiem pewnie tez miała zawał serca ale mimo wszystko, za to ze Cie zostawiła i absolutnie sie nie zainteresowała to naprawdę...oby ja sumie ile gryzło!
Dobrze, ze rana zaopatrzona i ze nic nie grozi maluszkowi. Trzymam mocno kciuki żebyś sie ładnie zagoiła
Slonko92, dziekuje za porady. Wczoraj kupiłam clotrimazolum i jest gigantyczna różnica po jednej aplikacji, niz po kilku mucovaginem (dostałam od gina próbkę na kilka dni, zanim kupie clotrimazol).
Dziewczyny, gratuluje Wam udanych wizytte wiadomości zawsze tak cieszą
U Nas samopoczucie dobre, nie narzekam. Po ostatniej wizycie mam nadal niez partnerem, sporty i ćwiczenia tez mam odpuścić, rower nawet tez a to wszystko dlatego, ze ciąża mnoga to podwyższone ryzyko.
Czyli siedzę, spaceruje i jem. Choć waga w gore nic a nic nie rusza...
Co do prezentów na dzien ojca, to ja na dzien matki zostałam zabrana na pizzęwybrałam pizzę, zamiast kwiatków haha.
Dlatego z okazji dnia ojca moj dostał małe body (drugie idzie poczta) i laurkę „od dzieci” ze nie mogą sie go doczekać
Kupiliśmy tez wózek(!!!!) gdzie wstrzymujemy sie od jakichkolwiek zakupów dla dziecka. Ale z używanym dla blizniakow i jesli jeszcze sprecyzowana firma jest naprawdę ciezko. Mało ofert, mało nowych aukcji... wózki bliźniacze tez musza spełniać sporo funkcji.
A na ebay znaleźliśmy ten model, który Nas interesuje, używany, tańszy o dobre 1000zl od używanych z olx.
Czekam na kuriera z UKmoze i wcześnie, ale wydać niecałe 2tys, a wydać 3000 to dobra okazja
kolor miał byc szary ale..damy radę i z brązowym
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9840e70b9732.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb02f696207b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/695887106222.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 11:54
bondzik007, Lotopałanka, agniecha2101, Violet Flower, Aga9090, Irminka1231, Dip88, Aguś 90, olciaa, Azzurra, Jagodagoi, TaPaT lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Aaa o to chodzi Bondzik. Ja nie używałam. mam 3 pary spodni ciążowych z takim właśnie pasem (już je noszę, bo zwyklych nie dopinam), do tego mam jedne leginsy ciazowe. Także brzuszek będzie zakryty
No właśnie, chodzi mi o te jakby końcówkę samą co jest w spodniach ciążowychZ jakiej firmy masz te spodnie Agulineczka?
-
nick nieaktualnybondzik007 wrote:Wiem, wiem. Też mnie kuszą ale u mnie w mieście ich nie dostanę. A przez internet nie mam pojęcia jaki rozmiar, a mało nie kosztują. Miałyście te z h&m mama?
-
bondzik007 wrote:Wiem, wiem. Też mnie kuszą ale u mnie w mieście ich nie dostanę. A przez internet nie mam pojęcia jaki rozmiar, a mało nie kosztują. Miałyście te z h&m mama?
Tak, ja mam 2 pary z h&m - noszę 36/38 i wzięłam na 38. Jeśli założysz sobie karte H&M Club to zwrot możesz mieć za darmo kurierem. Jedne jeansy mam z Lidla.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Tak Daniela, dokładnie o takie zwykłe
Dzięki DziewczynyAgulineczka, muszę założyć bo nie wiedziałam że wtedy zwroty są darmowe
Na razie to jeszcze nie mam na co naciągać ani spodni ciążowych ani innych cudów