Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelkovaa wrote:Kciuki za wizyty
A moja dzidzia idealnie jest na wysokosci pępka tylko niziutkouwielbiam moment jak przykładam detektor i puka od razu , a nie muszę szukać , coraz lepiej chyba komunikuję się z bobasem niech tylko buchnie matke nóżką hihi
Moja też jest tak ułożonaIrminka1231, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Ja jeszcze Maleństwu nic nie kupiłam. Czekam na potwierdzenie płci. Mam sporo ubranek po synku, więc jak będzie drugi chłopak to dokupię tylko to czego ewentualnie mi brakowało i może jakiś kombinezon na zimę, bo syn urodził się pod koniec lutego, a ja kupiłam na 62cm i okazał sie za duży. Nie chciałam kupować kolejnego, bo stwierdziłam, że zaraz zacznie się wiosna. Teraz urodzę w listopadzie, więc cała zima przede mną.
Jak się okaże, że będzie dziewczynka wtedy bardziej zaszaleję z zakupami
Jeżeli chodzi o ubranka to my mamy maaasę po dzieciakach starszego rodzeństwa (obydwoje jestesmy najmodsi) część to nawet nowiutka. Generalnie większość po chłopcach, ale cóż, jak będzie dziewczynka to nic się nie stanie że pośmiga w Zygzaku Mcqeenhaha
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
_Jagoda_ wrote:A tak przy okazji dziewczyny... zmieniając temat - nie wiem czy już był. Kiedyś o to pytałam, ale chyba gdzieś umkneło w tłumie.
Szykujecie coś drobnego dla Waszych Partnerów/Mężów z okazji dnia ojca? Zwłaszcza pytam tu te z Was, które po raz pierwszy zostaną mamami
My jedziemy na wizytę akurat w sobotęi myślę ze prezentem będzie jak małż się dowie czy córcia czy synuś
chyba ze coś w sklepie fajnego będzie to przy okazju mu kupię
Dip88 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Kciuki za wizyty dzisiejsze
Violet ciesze sie , że masz zajętą głowę i brak czasu na rozmyślanie , akurat dobrze się poskładało
Na miesiączkę pewnie jeszcze z 2 tyg poczekasz bo beta tez jeszcze dosyć wysoka , ale zleciwszystkiego dobrego :*
Mnie dzisiaj obudził senny orgazm... strachu sie najadłam , bo az podbrzusze czułamale przeszło :f
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Hej, hej
witam wszystkie mamusie i brzuszkowe dzidziusie.
Bede wpadac od czasu do czasu na grudniowy watek, wiec sie przywitam i przedstawię
Jestem mamą grudniaczka 2016 a teraz czekamy na grudniaczka 2018Termin z usg wypada mi na 29.12 wiec moze sie jeszcze okazac, ze jednak bedzie styczniaczek
Pozdrawiamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 11:05
Lotopałanka, Aga9090, Dip88, olciaa, RudyTygrysek, bondzik007, Irminka1231, agniecha2101, Aguś 90, Malutka_94, Azzurra, Jagodagoi lubią tę wiadomość
-
Flauta witaj i gratulacje
Agulineczko ja mam 28lipca będzie 20+1u Ciebie to juz 2 tyg a u mnie jeszcze miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 11:10
Flauta lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
heh zaczynam się stresować jutrzejszą wizytą...nowy lekarz...i jeszcze od razu wizyta u niego z takimi przygodami....ale może się dowiem kto tam w brzuszku siedzi...Patrycja czy Rafał...
oby tylko było wszystko okRudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Dziewczyny w którym tyg będziecie mieć połówkowe? Ja 4 lipca i to będzie 20+0
Ja będę mieć 9 sierpnia i będzie to 20+4
Violet dobrze, że u Ciebie wszystko okej. Pamiętam jak mnie roznosiło jak mieliśmy zakaz seksuostatecznie około tydzień przed miesiączką pękliśmy, ale też dostałam ją dopiero po ok.35dniach od zabiegu. Strasznie się bałam jakby to byłby pierwszy raz
a po 1,5mies jak poszłam na kontrolę na USG już wszystko wyglądało pięknie i tego samego Ci zyczę Kochana :*
Violet Flower lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Dziewczyny w którym tyg będziecie mieć połówkowe? Ja 4 lipca i to będzie 20+0
Ja mam 25 lipca, to będzie 20+2 -
Karmelkovaa wrote:Flauta witaj i gratulacje
Agulineczko ja mam 28lipca będzie 20+1u Ciebie to juz 2 tyg a u mnie jeszcze miesiąc
No, ale Ty już w sobotę podejrzysz dzidzię, a ja muszę czekać te 2 tygodnie, bo to moja najbliższa wizyta. Dłuży mi się między tymi wizytami. Ciekawe kto tam u Ciebie mieszka, u mnie też rożne już były zdania, tylko odwrotnie - najpierw chłopczyk, później dziewczynka. Mi co prawda wszystko jedno, choć mam już synka równie mocno będę się cieszyć z drugiegoAle po prostu czysta ciekawość
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dziewczyny które mają już dzieciaczki, czy w poprzednich ciążach używałyście może pasów ciążowych? Takich zwykłych np. z bawełny do podkreślenia brzuszka np. pod obcisłą sukienką?
-
nick nieaktualny
-
agulineczka wrote:Ja nie używałam, slyszałam tylko o pasach, które niby szybciej pozwalają wrócić do zgrabnej sylwetki po porodzie - taki podtrzymujące brzuch. Nie używałam żadnego pasa.
Tak tak, to już takie poporodowe. A ja myślałam, o takich ciążowych żeby zakryć brzuszek aby nie wystawał spod bluzki -
nick nieaktualny