Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Azzurra wrote:Dziewczyny,
Dzwonili z Genomedu z wynikami NIFTY.
Zdrowy chłopczyk!!! Wyniki w formie papierowej przyjdą pocztą.
Kamień z serca!
Teraz będę Was nadrabiać.
Super... Gratuluje!!! Mam nadzieję, że już teraz będziesz spokojniejszaPaula222 lubi tę wiadomość
-
Malutka_94 wrote:Aga, koniecznie daj znać jak czegoś się dowiesz.
Paula, śliczne ubranka
Ja już po wizycie, widziałam jak maluszek zrobił fikołkaciągle się ruszał, machał rączkami i nóżkami
z tego wrażenia zapomniałam ile mierzy
ale nie posłuchał mamy i nadal nie znam płci
Kolejna wizyta 11 lipca o 12:40
Mi niestety wyszły cechy stanu zapalnego i regeneracji nabłonków w cytologii, czy któraś z Was wie, co to może oznaczać? Lekarz powiedział tylko że zajmiemy się tym po porodzie, bo teraz mamy za bardzo ograniczone możliwości
Co do cytologi to mam dokładnie to samo. Rozumiem to tak, ze miałyśmy jakiś stan zapalny, w teraz nam się regeneruje. Po porodzie pewnie dostaniemy jakieś globulki
-
Aga trzymaj się u daj znać jak się coś dowiesz! Może to i lepiej że tak z zaskoczenia.
Czuję się już dobrze ale głowa strasznie boli. Daje radę bez tabletek ale zabawa z synem mi nie wychodzi.
Wizyta dopiero za tydzień....tym razem już się nie zgodzę na wizyty co 4 tyg. Jednak 3 tyg to takie max.
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Azzurra pięknie! Teraz można szaleć!
Aga, współczuję Ci bardzo! Ale z jednej strony dobrze, że masz to już za sobą i nie ma już tego dziadostwa! Dzidziuś na pewno okej! Silny po Mamie! Jak zabiorą Cię na USG to koniecznie daj nam znać.Azzurra lubi tę wiadomość
-
Przede wszystkim gratuluję udanych wizyt.. synków, córeczek i tych wstydliwych co jeszcze zaciskają pośladki też gratuluję
Kai, uważam że wybraliście piękne imię.
Aga, bardzo mi przykro że musisz taki stres w ciąży przechodzić. Trzymaj się dzielnie i dużo zdrowia Ci życzę.
Lotopałanka, no niestety masz chyba pecha do lekarzy, kurczę. Może faktycznie do trzech razy sztuka?
Daniela, dzięki za wyczerpująca odpowiedz odnośnie fotelika. Widzę, że znasz temat także jak przyjdzie do zakupu to na pewno jeszcze wrócę do tematu z prośbą o radę. Ja foteliki 0-13 miałam dwa: początkowo Peg Perego primo viaggio, później Cybex Cloud. W pierwszym córka darła się niemiłosiernie, więc nas dopadły wyrzuty sumienia że daliśmy d... i kupiliśmy fotelik z wózkiem, i dlatego zachęceni rekomendacja pana że sklepu wydaliśmy kolejne parę stów ma Cybex-a. I co? Córka darła w nim paszczę jeszcze głośniej. Dramat, mówię Wam. Dopiero teraz, po przesadzeniu jej do fotelika przodem do kierunku jazdy jest cisza jak makiem zasiał. No więc czytam te rekomendacje i się zastanawiam, co ja mam zrobić ze trafiło mi się dziecko które nie chce podróżować tyłem Wyjścia są dwa: wozić w foteliku przodem albo zrezygnować z jakichkolwiek podróży dalszych niż do marketu:/
Mam nadzieję, że syn okaże się lepszym podróżnikiem.
Zaraz chyba z radości faktycznie pójdę w ślady Pauli i zacznę zakupy. Zastanawiam się tylko co robić z tonami ubrań po córce? W rodzinie nie zanosi się na dzieci, wśród znajomych również. A pełne kartony ubrań ( większość z Włoch od babci) zapycha szafy......
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Azzurra czytam co napisałaś i odrazu widać, że masz już dobry humor
Ja pamiętam jak byłam mała i czasami jeździłam z mamą takim autobusem podmiejskim, to mi wystarczyło 5 min jazdy tyłem i puszczałam pawie na pół autobusu
Czyli coś w tym jest.
Ciekawe co z Martulą się dzieje. Mam nadzieję, że wszystko u niej ok.Azzurra lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie bardzo zle. nie mam już lez by plakać. wybaczcie, że się nie odzywalam.
krotko mowiąc jestem po biopsji kosmówki ktora odbyła się nastepnego dnia po usg prenatalnymm, czyli w srodę. dziś zadzwonił genetyk. wizyta w poniedzialek.
Nie jem. nie śpię. wegetuję. przepraszam.
Azzura Dip wyslalam zaproszenie., nie chcę Wam tu zasmiecać wątku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 19:39
2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
Martula nie wiem jak to się stało, ale w jakiś sposób przegapiłam Twój wcześniejszy post. Nie wiem za bardzo co się dzieje. Życzę Ci dużo siły w tych trudnych chwilach. Wszystkie tu wierzymy ze będzie wszystko dobrze. Trzymaj się Skatbie
X
Azzurra zawsze możesz wystawić ubranka na OLX lub innym portalu ogłoszeniowym . Jeśli nie chcesz na nich zarabiać to przeważnie w każdym mieście są organizacje typu Domy Samotnej Matki, które się szczerze ucieszą z ubranek
-
Martula musiałam przeoczyć Twój post, jak nadrabiałam forum. Kochana dawaj nam znać też, nic nie zasmiecasz. Jesteś jedną z nas i martwimy się o Ciebie. Bądź dzielna!
-
Martula trzymam kciuki.
Co do ciuszkow ja ostatnio przegladam ogloszenia na allegro i olx bo bede musiala kupic dla dziewczynki.bo wiekszosc mam jednak dla chlopca bo po corci oddalam siostrze.jak ktos jakies ma na sprzedaz to chetnie odkupie.Tak poza tym to dzis caly dzien jestem bardzo spiaca zasypiam na stojaco.milego wieczoru wama zycze.zycze wszystki zdrowka duzo tym co teraz choruja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 20:51
-
bondzik007 wrote:Martula musiałam przeoczyć Twój post, jak nadrabiałam forum. Kochana dawaj nam znać też, nic nie zasmiecasz. Jesteś jedną z nas i martwimy się o Ciebie. Bądź dzielna!