Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
olciaa wrote:Azzurra do ilu dni się czeka standardowo na wyniki? Może związku z tym ze u koleżanki były nieprawidłowości w usg to miała przyspieszone ?
Liczyłam,że tym razem będą przynajmniej tak samo szybko, tym bardziej że oddałam krew bezpośrednio w Genomedzie. A tu się okazuje, że niekoniecznie...szykuje się smętny weekend u mnie niestety.
Tłumaczę sobie, że może mają np. więcej próbek do zbadania albo coś...że w końcu mają te 10 dni, żeby wynik był...ale stres jest ogromny. Pod tym względem, to ja się cieszę że to moja ostatnia ciąża, naprawdę
-
agulineczka wrote:Okolo 2 litrow dziennie. Staram sie ostatnio jak najwiecej, choc nigdy nie pilam za duzo.
Jak wody nie lubisz to moze podganiaj sokiem pomarańczowym" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Zwariowałam
Miałam poczekać, ale nie mogłam się oprzeć takie śliczne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/68f2121efe7a.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eeda648a57f1.jpgTaPaT, bondzik007, Karolcia27, Dip88, Jagodagoi, Lotopałanka, olciaa, agniecha2101, Karmelkovaa, Magdaa21, Aguś 90, Irminka1231, Malutka_94, AMK, Azzurra, RudyTygrysek, Malinowa_Czekolada, futuremama, Agus603 lubią tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Jak wody nie lubisz to moze podganiaj sokiem pomarańczowym
Któraś dziewczyna pisała o soku z żurawiny bez cukru z apteki. Super jest. Codziennie sobie rozrabiam z wodą około 500ml, plus zwykła woda oczywiście. Ale zawsze chociaz to pół litra więcej. Sok pomarańczowy niestety ma ogrom cukru i codzienne picie w ciąży w wiekszych ilościach to pewnie nie za bardzo. -
Paula222 wrote:Zwariowałam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eeda648a57f1.jpg
O raaanyśliczne są! Batman wygrywa
te małe dzieciaczki w tym wyglądają tak super
Paula222 lubi tę wiadomość
-
Ale cudaśne ubranka :-*:-*
Ja czekam pod gabinetem, niestety czuję, że zaraz pojawi się ból głowyi z tego wszystkiego zapomniałam zabrać z domu wyników z prenatalnych i Pappa...
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Azzurra jeszcze chwila i też się doczekasz wyników
Męczące to czekanie, ale co zrobić. U mnie wyniki do 15 dni roboczych, modliłam się żeby były wcześniej. Zresztą dzień się jeszcze nie skończył, może jeszcze zadzwonią
Azzurra lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Zwariowałam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eeda648a57f1.jpg
Paula, ale cuda kupiłaśJa też już bym pochodziła po sklepach i coś kupiła, ale narazie jestem trochę uziemiona
Kusi mnie żeby przez internet coś pozamawiać, ale to nie to samo. Narazie to w zakupowy szał wpadła moja mama w Pl, a teściowa dopiero zaczyna
Mogę wiedzieć w jakim sklepie kupiłaś?
-
Paula widzę, ze zaszalas w Smyku
Slodziasny ten Kubus Puchatek
Ja jeszcze nic nie kupilam. Czekam na polowkowe. Mam nadzieje, ze w koncu sie dowiemy kto tam mieszka.
Karmelkova moze jutro u Ciebie bedzie widac co jest miedzy nozkamiSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
bondzik007 wrote:Któraś dziewczyna pisała o soku z żurawiny bez cukru z apteki. Super jest. Codziennie sobie rozrabiam z wodą około 500ml, plus zwykła woda oczywiście. Ale zawsze chociaz to pół litra więcej. Sok pomarańczowy niestety ma ogrom cukru i codzienne picie w ciąży w wiekszych ilościach to pewnie nie za bardzo.
Nie nie codziennie to nie ale szkaneczke mozna jak juz woda zbrzydłaja innej wody nie wypije jak gazowana a ze w ciąży nie mozna gazowanego niby to od dawna pije lekko gazowaną przy czym 2 razy ja odkrece i nie jest juz gazowana haha
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Paula o jeju jakie cuda
ja jeszcze nie mam odwagi chyba hihi
Agulineczko mam nadzieje bo ciekawość hihi
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkova a ja od początku ciąży pije tylko wodę gazowaną, no inaczej nie przełkne bo wszystkie jakby metalem mi zalatują
Poprzednio też całą ciążę piłam tylko gazowaną. Można bez problemu ją pić, ale może nasilać wzdęcia, zgage itd.
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Dip88 zamówiłam przez internet w Smyku
Mają teraz wyprzedaże i mnie poniosło
Mąż dobry pyta czemu wszystko praktycznie na długi rękaw, jak ciepło jest hahahaha zapomniał biedaczek że dopiero na zimę rodzęDip88, bondzik007, futuremama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was kochane, jestem w szpitalu..
Przyjachalam z takimi bólami brzucha, że nie było pozycji aby ulżyć.. Na izbie odrazu badanie usg, stwierdzili skręcenie się tej cholerny, od razu mnie przyjęli na oddział, leki przeciwbólowe nie pomagały wogóle, musieli mnie operowac na cito..
Wiem tyle, że ta cholera była większa niż na usg, nie wiem nic co jeszcze wycieli, dopiero się dowiem po obchodzie.. Operacja trwała 3 godziny..
Maleństwa podobno nie ruszali, będę walczyć o jak najszybsze usg..
Mam zdjęcie fasolki jak mnie przyjęli. -
Paula222 wrote:Dip88 zamówiłam przez internet w Smyku
Mają teraz wyprzedaże i mnie poniosło
Mąż dobry pyta czemu wszystko praktycznie na długi rękaw, jak ciepło jest hahahaha zapomniał biedaczek że dopiero na zimę rodzę
Super mają tam ubranka. Niestety sprawdziłam i nie dostarczają za granicęA zanim moja mama by mi przywiozła,to tutaj nakupuje już
Tutaj mało jest takich sklepów typowo dziecięcych, a pozatym jakoś mi w oko nie wpadają. Jedynie w sieciówkach typu H&M, C&A itd. są ładne i jakościowo ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 15:26
-
Matko Święta !! Aga ! Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze :-* na pewno z maleństwem wszystko w porządku, to teraz kilka dni będziesz w szpitalu? Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale chodzi Ci o skręcenie jajnika?4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G