Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My już po wizycie, wszystko w porządku
ale zdjęcia nie wrzucę, bo jakieś takie niewyraźne
gin tak usilnie próbował doszukać się płci, ale niestety nie udało się
robił mi USG przez brzuch i dopochwowo i mówił, że dzidziuś tak poslady zaciska mocno
że niestety ale dopiero na połówkowych się pewnie dowiem
ale śmiać mi się chciało, bo tak mu na tym zależało, że szukał i szukał
Dip88, Karmelkovaa, olciaa, Jagodagoi, Malutka_94, Irminka1231, bondzik007, Azzurra, agniecha2101, Malinowa_Czekolada, futuremama, Daniela, TaPaT lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Aga9090 wrote:Witam Was kochane, jestem w szpitalu..
Przyjachalam z takimi bólami brzucha, że nie było pozycji aby ulżyć.. Na izbie odrazu badanie usg, stwierdzili skręcenie się tej cholerny, od razu mnie przyjęli na oddział, leki przeciwbólowe nie pomagały wogóle, musieli mnie operowac na cito..
Wiem tyle, że ta cholera była większa niż na usg, nie wiem nic co jeszcze wycieli, dopiero się dowiem po obchodzie.. Operacja trwała 3 godziny..
Maleństwa podobno nie ruszali, będę walczyć o jak najszybsze usg..
Mam zdjęcie fasolki jak mnie przyjęli.
O retyMam nadzieję że z maleństwem wszystko w porządku. Trzymam mocno kciuki za was. A ty jak się czujesz? Jak już coś będziesz wiedziała i oczywiście jak będziesz na siłach to napisz. Trzymaj się kochana.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia27 wrote:Matko Święta !! Aga ! Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze :-* na pewno z maleństwem wszystko w porządku, to teraz kilka dni będziesz w szpitalu? Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale chodzi Ci o skręcenie jajnika?
-
nick nieaktualny
-
Przyjachalam z takimi bólami brzucha, że nie było pozycji aby ulżyć.. Na izbie odrazu badanie usg, stwierdzili skręcenie się tej cholerny, od razu mnie przyjęli na oddział, leki przeciwbólowe nie pomagały wogóle, musieli mnie operowac na cito..
Wiem tyle, że ta cholera była większa niż na usg, nie wiem nic co jeszcze wycieli, dopiero się dowiem po obchodzie.. Operacja trwała 3 godziny..
O Boziu... 3h to nieźle tam musiałas miećwspółczuję wracaj do zdrowia i sił ! wszystko będzie dobrze .
I tak jak mówisz staraj się nawet wymusić usg , ale chyba mają na uwadze ze trzeba sprawdzać co z maluszkiem .
Odpoczywaj teraz i dawaj znac jak się macie ;*" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karolcia27 wrote:My już po wizycie, wszystko w porządku
robił mi USG przez brzuch i dopochwowo i mówił, że dzidziuś tak poslady zaciska mocno
Najważniejsze, że wszystko jest okWidocznie chowa się tam mały albo mała wstydnisia
Karmelkovaa, olciaa lubią tę wiadomość
-
Karolcia27 wrote:My już po wizycie, wszystko w porządku
A to wstydniś bądź wstydnisiadobrze ze jest wszystko ok
Jak jutro wrócę znowu z niewiadomą to mnie skręci hahaha ale jak małe bedzie uparte to tez nic nie poradze wazne zeby zdrowiusie było
Dip to samo pomyślałam hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 15:36
Dip88 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Jak się czujesz teraz ?
Dobrze ze już wycięli to choletatwo. Masz przynajmniej z głowy.
Trzymam kciuki za dzidziusia i by Ci szybko zrobili usg. Myśle ze jak zobaczysz ze wszystko dobrze na usg to tez lepiej Ci to zrobi.
-
nick nieaktualny
-
Aga na szczescie masz dzieciątka i kolejne w brzuszku więc dobrze ze nawet wycieli bo by mogło zagrażać Twojemu zyciu ;* jeśli nie planujesz więcej dzieci nie będzie Ci potrzebny porównując do standardu życia bez bólu , poza tym z jednym też się da ;*" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualnyKarmelkovaa wrote:Aga na szczescie masz dzieciątka i kolejne w brzuszku więc dobrze ze nawet wycieli bo by mogło zagrażać Twojemu zyciu ;* jeśli nie planujesz więcej dzieci nie będzie Ci potrzebny porównując do standardu życia bez bólu , poza tym z jednym też się da ;*
-
Aga9090 wrote:To już bardziej chodzi mi o ciekawość co mi tam powycinali
na pewno Ci powiedza i bedziesz miec na wypisie i wynik histopatologicznyważne ze pojechałas w czas
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Aga, koniecznie daj znać jak czegoś się dowiesz.
Paula, śliczne ubranka
Ja już po wizycie, widziałam jak maluszek zrobił fikołkaciągle się ruszał, machał rączkami i nóżkami
z tego wrażenia zapomniałam ile mierzy
ale nie posłuchał mamy i nadal nie znam płci
Kolejna wizyta 11 lipca o 12:40
Mi niestety wyszły cechy stanu zapalnego i regeneracji nabłonków w cytologii, czy któraś z Was wie, co to może oznaczać? Lekarz powiedział tylko że zajmiemy się tym po porodzie, bo teraz mamy za bardzo ograniczone możliwościolciaa, futuremama, TaPaT, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
Malutka_94
-
Dziewczyny,
Dzwonili z Genomedu z wynikami NIFTY.
Zdrowy chłopczyk!!! Wyniki w formie papierowej przyjdą pocztą.
Kamień z serca!
Teraz będę Was nadrabiać.Dip88, olciaa, Angelika83, Paula222, Malutka_94, agulineczka, Magdaa21, Agulka901, bondzik007, RudyTygrysek, Aga9090, Malinowa_Czekolada, agniecha2101, futuremama, Jaszmurka, Daniela, TaPaT, Karmelkovaa lubią tę wiadomość