Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze nie mam nic, prócz małych skarpeteczek, które dostaliśmy od mamy jak się dowiedziała
wczoraj poleciałam do hm bo akurat byłam jeszcze z siostrą w galerii ale nie było u mnie w ogóle tych śpiochów po 60zl o których pisalyscie
za to jak na razie zajmuje się urządzaniem pokoiku
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Witam się we wtorek,
od dzisiaj jestem sama, mąż poleciał na szkolenie i wraca za kilka dni.
Jutro zaczyna się u mnie Opener i będę mieć jeszcze większe korki niż zazwyczaj. Zrobiłam dzisiaj większe zakupy,bo jutro okoliczne sklepy będą przeżywać oblężenie. A ja nie mam siły stać w kolejkach.
W ogóle nadal czuję się źle. Nie ma dnia bez wymiotów, nie wiem, jak długo to jeszcze potrwa...
Mokka, gratuluję zdrowego synka
Ula, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i skończy się tylko na strachu...❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Karolcia27 wrote:O rety! To faktycznie dzień nie zaczął się dobrze ale może jak mąż wróci to jakoś się z nim dogada :-* też czekam na recenzje, mam nadzieję, że będzie Ci dobrze służył
Teraz już mam trochę zatapetowaną twarzA nie chce mi się zmywać i nakładać od nowa. Jutro napewno napisze
-
Hejka:)
Ula89, współczuję i trzymam kciuki żeby było dobrze
Mokka, wspaniałe wieści, gratuluję
My 16 tydzień zaczęliśmy kolejnym prawie omdleniem..tym razem Mąż był blisko i zaniósł mnie do domu, dostałam wody, chwilę posiedziałam i przeszło.
Dziewczyny, orientujecie się może jak ZUS wypłaca chorobowe? To prawda że nie za miesiąc, tylko za konkretne zwolnienie? I w jakim terminie?Malutka_94
-
Dip88 wrote:Agniecha jak tam nogi? Lepiej już dzisiaj?
Wrzucę Ci fotkę z jakiej strony kupowałam, ja akurat jeszcze na promocję trafiłam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9ba822ec309.png
Spójrz jakie ceny tutaj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/097b6f6b36e8.png a frank po 3.80zł.
A nogi, powiem Ci, że w nocy jak wstawałam do WC i rano jak wstałam z łóżka, to była masakraGorzej jeszcze niż wczoraj, aż się popłakałam
ale teraz jak się trochę rozchodziłam, to już dużo lepiej niż wczoraj. Jutro wizyta to mam nadzieję, że do jutra będzie dużo lepiej. Pewnie jak ginka zobaczy moje nogi, to się za głowę złapie
Normalnie aż mi wstyd, że się do takiego stanu doprowadziłam
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dziewczyny współczuję Wam tych dolegliwości
u mnie odpukac.. wszystko dobrze
pije kawkę i zajadam tartę, bo coś ostatnio mnie znowu na słodkie nosi, a wcześniej zbytnio nie miałam ochoty
Kobitki które już czują ruchy, powiedzcie to są ruchy pod pępkiem czy bardziej na spojeniu? Bo ja czasami czuję takie jakby łaskotanie ale tak na samym dole właśnie i nie wiem czy to maluch, ale przed ciążą nigdy tak nie miałamchociaż teraz to chyba dzidziuś już jest wyżej?
Co jeszcze zauważyłam, że po prenatalu mam zaparcia, chyba wrócę jednak do suplementów kupowanych osobno. Wydaje mi się, że lepiej mi służyły4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Agniecha to rzeczywiście drożej. A patrzylaś może gdzieś w Niemczech w sklepie byś kupiła. Patrzyłam na niemieckich stronach to ceny się wachają między 30 a 40 euro. Może gdzieś promocja jakaś by była. Dobrze, że z nogami trochę lepiej.
Karolcia ja ruchy czuje czasami tak jakby w samym dole nad pęcherzem, a czasami przy kości biodrowej tak wyżej, raz z jednej, raz z drugiej i po środku też się zdarza -
Macice też można wyczuć na tym etapie już ręką. Czuć dokąd sięga. Ale rano jak wstaje z mega pełnym pęcherzem to mam ją pod samym pępkiem. Po toalecie schodzi niżej. Według tego zdjęcia to normalnie czuję ją na wysokości 20 tc
-
Karolcia27 wrote:Ja jeszcze nie mam nic, prócz małych skarpeteczek, które dostaliśmy od mamy jak się dowiedziała
wczoraj poleciałam do hm bo akurat byłam jeszcze z siostrą w galerii ale nie było u mnie w ogóle tych śpiochów po 60zl o których pisalyscie
U mnie stacjonarnie tez ich nie było. Może lipny h&m, albo tylko online dostępne.
Z dnia na dzień śpię dłużej, dziś się obudziłam przed 11. Może te ciagle wędrówki w nocy do toalety tak mnie wykańczają
-
Malutka_94 wrote:Hejka:)
Ula89, współczuję i trzymam kciuki żeby było dobrze
Mokka, wspaniałe wieści, gratuluję
My 16 tydzień zaczęliśmy kolejnym prawie omdleniem..tym razem Mąż był blisko i zaniósł mnie do domu, dostałam wody, chwilę posiedziałam i przeszło.
Dziewczyny, orientujecie się może jak ZUS wypłaca chorobowe? To prawda że nie za miesiąc, tylko za konkretne zwolnienie? I w jakim terminie?
Dzwoniłam do kadr i w mojej firmie jest tak ze to firma wypłaca mi wynagrodzenie, a dopiero później rozlicza się z ZUSem. Wiec przez cały okres będę dostawać wynagrodzenie od pracodawcy.
-
Ula89 wrote:z tego wszystkiego zalogowałam się nie na to konto już je skasowałam.
Martwię się, ale jakoś muszę się ogarnąć
Mam nadzieję , że wszystko jednak będzie dobrze ...
Ja cytologię miałam zaraz przed ciążą robioną przed zajściem a w ciąży już mi nie chciała grzebać doktorka bo dopiero miałam , i teraz myślę co ile trzeba robić ...
Daj konieczie znac jak u Ciebie" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
mokka wrote:Cześć dziewczyny, długo mnie nie tutaj nie bylo. A to wszystko za sprawa usg prenatalnego, na którym wyszła fala zwrotna. Zrobiłam nifty. Wynik prawidłowy, będzie synek. Teraz mogę cieszyć się ciaza
Girls, kiedy pierwsze zakupy ?
No to supergratuluję synka
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
agulineczka wrote:Mokka gratuluje synka
Dobrze, ze Nifty w porządku.
Ja mam jutro usg połówkowe i już się denerwuję. Dobrze, że wizyta po 10, to nie będę musiała cały dzień się stresować. Mąż jedzie ze mną, więc będzie raźniej.
Kciuki za połówkowe i zazdroszczę , że to jużczekam na wieści ;*
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Mam nadzieję , że wszystko jednak będzie dobrze ...
Ja cytologię miałam zaraz przed ciążą robioną przed zajściem a w ciąży już mi nie chciała grzebać doktorka bo dopiero miałam , i teraz myślę co ile trzeba robić ...
Daj konieczie znac jak u Ciebiezrobię za rok, kontrolnie.
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
agniecha2101 wrote:W ogóle to jakoś mało nas tu aktywnych...
W porównaniu do listy z pierwszej strony nie ma nas dużo , moze na innych wątkach dziewczyny zostałyagniecha2101 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karolcia27 wrote:Ja jeszcze nie mam nic, prócz małych skarpeteczek, które dostaliśmy od mamy jak się dowiedziała
Karolcia jak tam małż na wyjeździe tak , i jak robisz mu tą impreze czy zrezygnowałas ?" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karolcia27 wrote:Dziewczyny współczuję Wam tych dolegliwości
u mnie odpukac.. wszystko dobrze
pije kawkę i zajadam tartę, bo coś ostatnio mnie znowu na słodkie nosi, a wcześniej zbytnio nie miałam ochoty
Kobitki które już czują ruchy, powiedzcie to są ruchy pod pępkiem czy bardziej na spojeniu? Bo ja czasami czuję takie jakby łaskotanie ale tak na samym dole właśnie i nie wiem czy to maluch, ale przed ciążą nigdy tak nie miałamchociaż teraz to chyba dzidziuś już jest wyżej?
Co jeszcze zauważyłam, że po prenatalu mam zaparcia, chyba wrócę jednak do suplementów kupowanych osobno. Wydaje mi się, że lepiej mi służyły
dzidziuś będzie pływał ja to czuję w zalezności jesli leże plackiem to bardzo nisko bardziej jak spojenie a jak siedzę na sofie np. to ciutke wyzejjak słucham detektorem to jest już ciut wyzej , ale dzidzi teraz sobie fikołki robi
wierci się kręci słychac na detektorze, bo słucham pięknie bije za chwile ucieknie obok
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
No więc witam się
Ja wczoraj kimalam od 14 do 17 :30po czym spałam całą noc jak kamień ;p mam spanie teraz jak nie wiem ... i nic mi się nie chce ...
Ja na razie jeszcze nic nie kupiłam ;p" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...