Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dibolek wrote:Piękne :*
Pięknych to tam jest mnóstwo, ale i ceny piękneJa szukam prostych i nie drogich, zakładam że jakoś po 2 latach trzeba będzie i tak znów zmieniać, więc nie ma sensu majątku zostawiać
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja się urlopuje u teściów teraz z moimi rodzicami... Dziś jedziemy do Koszalina na weekend do męża siostry...i wracamy do teściów... Czytam Was codziennie ale nie bardzo czas mam żeby odpisać....
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny...
Od kilku dni czuję ruchy....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfc1704840a9.jpg .
A to my dziś... Właśnie zaczęliśmy 20tc dziś dokładnie 19+0
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytyAga9090, Irminka1231, Daniela, Karolcia27, Dip88, RudyTygrysek, Paula222, olciaa, Aguś 90, bondzik007, Malinowa_Czekolada, Violet Flower, Malutka_94, Karmelkovaa, Jagodagoi, TaPaT, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzwoniłam i są wyniki Pappy - wynik prawidłowy
Jeszcze tylko hist-pat i odetchnę z ulgaLotopałanka, Daniela, Magdaa21, Karolcia27, Dip88, RudyTygrysek, Angelika83, olciaa, Kai, Aguś 90, agulineczka, futuremama, Malinowa_Czekolada, Malutka_94, Karmelkovaa, Jagodagoi, TaPaT, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Lotolapanka wow, ale piękny brzuszek :-*
Aga bardzo się cieszę, gratulacje :-*
Violet, jeśli tu zaglądasz to napisz co tam u Ciebie :-* ślub jutro czy za tydzien? Czekamy na zdjęcia z wesela :-*Aga9090, Lotopałanka lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Latopałanka brzuszek cudowny
Aga bardzo mnie cieszą Twoje prawidłowe wyniki, pozostałe tez takie będą
Rano byłam na badaniu tsh i później po powrocie (już po śniadanku) podczas oglądania tv oko mi się przymknęlo i wstałam po 12Lotopałanka, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Hejo dziewczyny. Codziennie was podczytuję, ale coś nie mam weny do pisania.
Ja mam jeszcze mały brzuszek, ale wydaje mi się że od kilku dni coś czuję, że się porusza.
Kupowanie rzeczy dla dziecka jak na razie mnie przeraża i paraliżuje na razie wymyśliłam jak chcę, żeby wyglądał pokój malucha. Tylko czekam na potwierdzenie płci
Za tydzień wizyta i już baaardzo na nią czekam. -
Karolcia27 wrote:Lotolapanka wow, ale piękny brzuszek :-*
Aga bardzo się cieszę, gratulacje :-*
Violet, jeśli tu zaglądasz to napisz co tam u Ciebie :-* ślub jutro czy za tydzien? Czekamy na zdjęcia z wesela :-*
Ostatnio miałam mniej czasu żeby zaglądać na forum.
Wszystkim Wam gratuluję wizyt i dobrych wieści . Brzuszki cudne
Karolcia27 miło, że pytasz o mnie Kochana
ślub mamy za dwa tygodnie - 21 lipca. Będą zdjęcia na pewno
Ostatnio nie mam czasu na nic, dopinam organizacyjnie ślub, poza tym ekipa remontowa wykańcza mieszkanie. Wiec całymi dniami nie ma mnie w domu. A wieczorem ćwiczymy pierwszy taniec i padam spać...
Poza tym, w poniedziałek 2 lipca, dokładnie po 27 dniach o zabiegu dostałam pierwszy normalny okres. I to jest jakaś masakra. W życiu nie miałam tak intensywnego krwawienia... Lekarze ostrzegali że pierwsza @po zabiegu może być bardziej intensywna, ale nie sądziłam, że aż tak:) Osłabiło mnie aż od tego, ale dzis już zanikawiec jestem szczęśliwa, że wróciły normalne cykle. Dziś też odebrałam mój wynik że szpitala z badania histopat, wszystko ok.
Poza tym jestem zła, bo chciałam iść na, kontrolę dla mojego gina po okresie, niestety jest na urlopie do 1 sierpnia. A od 31 lipca ja będę mieć kolejny okres. Wiec pójdę dopiero około 10 sierpnia na wizytę. Ale może to i lepiej, będzie dwa miesiące po zabiegu. Może od razu pozwoli się starać...
Poza tym wybieram się do hematologa z moimi wynikami test DNA( MTHFR 1298a-c i Pai1-4G).
Genetyk powiedziala mi, że te mutacje nie mają same w sobie żadnego wpływu na ciążę, bo są u mnie w wersji heterozygotycznej. Ale coś jej nie wierzę
Dlatego skonsultuje to z hematologiem i moim ginem. A poza tym zapisałam się również na konsultację u innego ginekologa, który podobno dobrze ogarnia te tematy. Bo niestety nie wiem jeszcze czy mój ogarnia...
Mam do Was pytanie: ta Pani doktor genetyk zasugerowała mi zrobienie na, wszelki wypadek badań białka c i białka s. Tylko jak pytałam o te badania w laboratorium i mówiłam że z układu krzepnięcia, to nie wiedziały w jakiej formie mają mi to Badać, no podobno dużo jest tych badań i musze podać dokladniejsza nazwę badania (czy wolne białko, czy inne). Ktoś, coś wie:)?
-
Violet będzie piękny ślub!
)
Dobrze że pojawił sie okres i to w normalnym czasie. Niedługo ponowne staranka)
A co do białka to chyba bada się wolne białko S. Jakoś takViolet Flower lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się po wizycie
No więc.. Szwy ściągnięte, te brzydkie miejsce powstało przez elektrodę przy operacji i powinno się zagoic.
Mały nadrobił i wychodzi 14w6 i ma 7,5 cm (na tym zarąbistym sprzęcie hihi).
Antybiotyk dostałam na infekcje, luteinę dopochwową mam brać do końca paczki i odstawić, estrofem też zjeść do końca i odstawić, ale dupka dalej brać.
Kontrola za 2 tyg.Violet Flower, olciaa, Dip88, Malutka_94, Karmelkovaa, TaPaT, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Hej bylam już dziś na polowkowym. Jak się dopiero okazało mój Miłosz ma 281 g i zdrowiutki. Szyjka też w porządku.
Aga9090, bondzik007, Violet Flower, Irminka1231, agulineczka, Karolcia27, Aguś 90, olciaa, Dip88, Malutka_94, Malinowa_Czekolada, futuremama, Jagodagoi, Angelika83, inaa, TaPaT, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga i Madzik gratulacje i cieszę się, że wszystko dobrze :-*
Violet, oj przed weselem jest masa rzeczy do ogarnięcia, moje było co prawda ponad dwa lata temu, ale wydaje mi się, jakby to było miesiąc temuNajważniejsze to baw się, tańcz, uśmiechaj, bo taka impreza zdarza się tylko raz
będę trzymam kciuki za pogodę i żebyś dobrze się czuła
plus, że nie będziesz miała wtedy @
na pewno wszystko się super uda
a Twój ślub będzie niezapomniany i wyjątkowy
a ile planujecie gości? Macie orkiestrę czy zespół? Ja to w ogóle uwielbiam wesela i wszystkie sprawy organizacyjne z tym związane
A co do badań, to dobrze że zrobiłaś ten test dna, teraz tylko bierz odpowiednie suplementy tzn metylowane, już nawet teraz możesz:-)Aga9090, Violet Flower lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj od rana przygotowania do jutrzejszej imprezy - niespodzianki tzn grilla
ale przyjdzie trochę osób, wiec zamarynowalam chyba z 5 kg mięsa, do tego kiełbaski i kaszanka ( polecam z kapustą kiszoną, zawija się w folię i na grilla) sama się nie tknę, ale wszyscy zawsze mowia, że wypas
do tego tort, ciasta itp. i niestety, ale czuję i brzuch i kręgosłup wiec teraz już tylko odpoczywam
oby jutro pogoda dopisała, bo póki co zanosi się na burze
-
Karolcia27 wrote:Aga i Madzik gratulacje i cieszę się, że wszystko dobrze :-*
Violet, oj przed weselem jest masa rzeczy do ogarnięcia, moje było co prawda ponad dwa lata temu, ale wydaje mi się, jakby to było miesiąc temuNajważniejsze to baw się, tańcz, uśmiechaj, bo taka impreza zdarza się tylko raz
będę trzymam kciuki za pogodę i żebyś dobrze się czuła
plus, że nie będziesz miała wtedy @
na pewno wszystko się super uda
a Twój ślub będzie niezapomniany i wyjątkowy
a ile planujecie gości? Macie orkiestrę czy zespół? Ja to w ogóle uwielbiam wesela i wszystkie sprawy organizacyjne z tym związane
A co do badań, to dobrze że zrobiłaś ten test dna, teraz tylko bierz odpowiednie suplementy tzn metylowane, już nawet teraz możesz:-)
Co do wesela mamy małe przyjęcie, na 60 osób z nami. Jest sprawdzony DJ, fajne miejsce bo jest piękny ogród wokół sali, na obrzeżach miasta
Wszystko mamy gotowe, poza pierwszym tańcem. No ale może jeszcze ogarniemy w te dwa tygodnie
A u Ciebie co za impreza jutro?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 18:08
-
Violet bierz jeszcze metylowana b6 i b12
a może lekarz sam Ci powie, jakje dawki itp
Violet Flower lubi tę wiadomość