Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d5f15f2216a.jpg a to efekt leżenia na kanapie :p miś dla starszaka którego nazwał Jozek :p
Karolcia27, Aga9090, Irminka1231, Kai, Malutka_94, inaa, Violet Flower, Malinowa_Czekolada, RudyTygrysek, Azzurra, mindusia87, Paula222, agniecha2101, Agus603 lubią tę wiadomość
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
nick nieaktualny
-
Agulka901 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d5f15f2216a.jpg a to efekt leżenia na kanapie :p miś dla starszaka którego nazwał Jozek :p
świetny !tez bym tak chciała umiec
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Hejo ja już z Chorwacji wróciłam. Było ok
! Malusia coraz częsciej i mocniej kopie. Widać już ładnie na brzuszku. Mam też piękne zdjecia z chorwackiej sesji połówkowej
. Może potem się pochwalę
! Brzuszek mam nadal mały ( wg mnie- mąż twierdzi ze sporo urósł
)
Pieknhy misiuo jacie ale talent- zazdroszczę !
My dzisiaj będziemy rozkładać basen, a mam takiego lenia, że szok.
Kiedy mniej wiecej zaczyna się robić wyprawkę?
AAA no i utyłamod początku ciąży mam +3 kilo ( o zgrozo ) A apka mi napisała, że dopiero teraz zaczne tyć .. buhuhuhu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 16:04
-
Karolcia27 wrote:U mnie impreza urodzinowa mojego emka, a że nie było go kilka dni to będzie miał suprajs
ale dobrze, że jednak dzisiaj nie zrobiłam bo wróci dopiero ok. 21 i mówi, że jest padnięty
To co Wam jeszcze zostało do ogarnięcia z tych weselnych spraw? U nas z pierwszym razem było tak samo jak u Was, sami sobie wymyśliliśmy ale ułożyliśmy polowe, a że już było mało czasu i wieczorami byliśmy też padnięci bo remontowaliśmy mieszkanie, to w końcu był "przytulaniec" heheale kroki dalej pamiętam
Z weselnych spraw muszę po weekendzie dopiąć z dekoratorka kwestie listy gości, wysłać nazwiska gości do winietek, napisać do Dja pomysły na utwory (pierwszy taniec, podziękowania dla rodziców, tort itd).
No i muszę ustalić oprawę muzyczną tej ceremonii w plenerze. Jest trochę trudniej bo to nie kościół i nie można też szaleć z muzyką (poszanowanie dla godła państwa).
I tak się zastanawiam nad jakąś muzyczka w tle przed ceremonia i po ceremonii, żeby nie było jak na pogrzebie cicho... -
Ja nie jestem pewna czy to to, ale wczoraj wieczorem u znajomych poczulam PUK i za chwilę PUK PUK jakby ktoś mi bańkę mydlana w brzuchu przebił ;P i teraz czy to dzidzia czy jakoś dziwnie cos innego..?
Malinowa_Czekolada, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Hej w niedziele
Bondzik tak to moze byc maluszek. Ja jestem tydzien za toba a od 4 dni czuje musniecia i ruchy maluszka. Wczoraj raz bylo widac jak lekko sie brzuch uniosl. Nieraz tak smiesznie laskocze w brzuchuNajwspanialsze uczucie
MKGK spokojnie na ruchy masz czas chyba nawet do 25 tygodnia. Lozysko przeszkadza w czuciach a i pierwsza ciazabondzik007, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
mkgk wrote:zaczynam sie martwic bo ja nie czuje ruchow
zaczelam 20 tyg
pierwsza ciaza
lozysko na przedniej scianie
mam leciutka nadwage...
ostatnie usg mialam tydzien temu malec normalnie sie rozwijal.
Ja nie mam nadwagi, nie wiem gdzie mam lozysko, jestem na tym samym etapie co Ty i tez nie czuje. Spokojnie, mamy czas
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
mkgk wrote:zaczynam sie martwic bo ja nie czuje ruchow
zaczelam 20 tyg
pierwsza ciaza
lozysko na przedniej scianie
mam leciutka nadwage...
ostatnie usg mialam tydzien temu malec normalnie sie rozwijal.
W pierwszej ciąży miałam łożysko na ścianie przedniej i ruchy czułam ok 24 TC:/, nawet bez nadwagi. Wszystko było ok,choć też się martwiłam i latałam co tydzień na USG. Lekarz mowil w pewnym momencie, że on sam nie wie dlaczego ja ruchów już nie czuję, choć ewidentnie powinnam bo córka podobno kopała na wszystkie strony. Teraz znów łożysko z przodu, więc nawet na ruchy póki co nie liczę i jakoś mi z tym lepiej psychicznie;) Myślę, że masz jeszcze czas na ruchy.agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Hello dziewczyny, u mnie pierwsza ciąża, łożysko częściowo na tylnej a częściowo na przedniej i od kilku dni czuję jakieś puknięcia, ale nie wiem czy to jest to
Zauważyłam natomiast, że czasem jak się położę na plecach to macica (bo wtedy wystaje przez skórę) raz jest wybrzuszona z prawej strony a raz z lewej. To chyba młoda się tak układa. Jak myślicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinowa_Czekolada wrote:Hello dziewczyny, u mnie pierwsza ciąża, łożysko częściowo na tylnej a częściowo na przedniej i od kilku dni czuję jakieś puknięcia, ale nie wiem czy to jest to
Zauważyłam natomiast, że czasem jak się położę na plecach to macica (bo wtedy wystaje przez skórę) raz jest wybrzuszona z prawej strony a raz z lewej. To chyba młoda się tak układa. Jak myślicie? -
Witam się w niedzielny dzień. My z synkiem dalej na urlopie zostaniemy prawdopodobnie aż do nast weekendu. Agulka śliczny misiu podziwiam umiejętności. Dzisiaj wyprawiamy 4 urodziny mojego synka. Popołudniu mają przyjść tylko znajomi z dziećmi. takie kameralne urodziny nikogo więcej nie zapraszaliśmy. A co do ruchów mkgk nie martw sie. Ja juz nie pamiętam kiedy zaczęłam czuć pierwsze ruchy w ciązy z synkiem ale chyba dopiero ok 21/22tc. Jeśli czujesz takie delikatne łaskotania od środka, jakby pękające bąbelki to dobry znać bo to są ruchy maluszka. Ja też nie mam na razie takich wyraźnych ruchów w postaci kopniaków ale od czasu do czasu czuje bąbelki, łaskotania, smyrania. Niesamowite uczucie
agniecha2101 lubi tę wiadomość