Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moim zdaniem Twoje suplementy są okej, po pozytywnym tescie możesz sobie brać folian 800, ja też biorę ze Swansona
tak jak napisała Bondzik, B12 i b6 też jak najbardziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 18:21
Violet Flower lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Cześć Wam
my już w domu ... jestem tak umiłowana tym gorącem i chodzeniem ze wymiękam ... ale widze , że nie mam dużo do nadrabiania wi ec zaraz poczytam
U nas wszystko dobrzemała rośnie sobie ładnie ... ale co dzisiaj czyniła to masakra
nie dala sie tknąc więc nawet nie wiem ile wazy w dodatku ułozyła sie pośladkowo tak ze nawet buziuni nie mogłam zobaczyc zbytnio ... no ale wazne ze jest wszytsko dobrze
serduszko łądnie pracuje , szyjka długa zamknięta ok 5cm , no i połówkowe 24 a wizyta 3 sierpnia to teraz się będzie dłużyć
No a ja dzisiaj zakupiłam sobie pare sukienek , i odważyłam kupic dla Julci pierwsza rzeczchciałam poczuć jak to jest ... hihi
No więc tak to mydzisiaj startujemy 18tydzień
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29c2f4c588c3.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a3f985cf8ba.jpgAga9090, Irminka1231, Malinowa_Czekolada, futuremama, Violet Flower, Karolcia27, RudyTygrysek, Dip88, bondzik007, Jagodagoi, Aguś 90, Angelika83, Malutka_94, olciaa, TaPaT, agniecha2101 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkova wspaniałe:-* ale cudne little princess i jaki mamusia ma piękny, z tygodnia na tydzień większy brzuszek
To już we trzy mamy połówkowe 24 lipcaprzynajmniej razem będziemy się stresować
na którą masz godzinę? Ja dopiero na 18.20
Weekend się zbliża, więc forum troszkę Nam ucichłoKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Violet Flower wrote:Karolcia biorę już metylowany kwas foliowy swanson 400 raz dziennie. I dodatkowo jod z zalecenia endokrynologa i zwykłą witaminę D3. To też mam zmienić na jakieś inne formy?
Co do wesela mamy małe przyjęcie, na 60 osób z nami. Jest sprawdzony DJ, fajne miejsce bo jest piękny ogród wokół sali, na obrzeżach miasta
Wszystko mamy gotowe, poza pierwszym tańcem. No ale może jeszcze ogarniemy w te dwa tygodnie
A u Ciebie co za impreza jutro?
U mnie impreza urodzinowa mojego emka, a że nie było go kilka dni to będzie miał suprajsale dobrze, że jednak dzisiaj nie zrobiłam bo wróci dopiero ok. 21 i mówi, że jest padnięty
To co Wam jeszcze zostało do ogarnięcia z tych weselnych spraw? U nas z pierwszym razem było tak samo jak u Was, sami sobie wymyśliliśmy ale ułożyliśmy polowe, a że już było mało czasu i wieczorami byliśmy też padnięci bo remontowaliśmy mieszkanie, to w końcu był "przytulaniec" heheale kroki dalej pamiętam
-
Lotopałanka śliczny brzuś
Violet czekamy na relacje ze ślubui czekamy na 2 kreseczki :*
Wiesz co Pai sie przyczynia do poronień sama w sobie jest juz wskazaniem do heparynki , ale pójdziesz do hematologa to rozjasni sprawę powie co i jak
Karolcia a nooo bo to juz wraca i będzie party
A weź mój brzusio szaleje haha sama nie wiem jak to się dzieje ze tak jakoś rośniegrunt ze mała zdrowa
z bodziakiem nie mogłam się opanować , będę stroic świeta beda
ja połówkowe 10: 20 więc chociaż tyle ze rano ... niby doktorka pocieszała dzisiaj , że jakby coś było groźnego to by juz było widać po usg , oby...
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkova jestem przekonana, że na pewno wszystko będzie dobrze :-* zresztą u każdej z Nas :-* też już bym chciała znać płeć, żebym też już mogła coś kupić bo takich unisexow to mało co widziałam u siebie w miescie
ale póki co to jest Ignacy
-
Mój brzuchol też wystrzelił z tydzień temu, tak z dnia na dzień dosłownie
strasznie mi się podobaja też takie sukienki jak masz na sobie, a ja mam same luźniejsze, bo zawsze gdzieś ten "smalcesonik" na boczkach mi wystawał
heh ale jedna taka sobie kupię, żeby tak ślicznie było brzuszek widać :-*
-
Mi sie wylewa na boczki tez haha na zdj moze tak nie widac ;p
No ja mysle z mała mała zostanie do końapołówkowe nam powiedza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 20:05
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Hahaha tak sobie trzeba tłumaczyć
ale swoje wiedzieć
mi sie na kosciach krzyzowych odkłada jak nie wiem hehe
Idę spać prysznic i nyny ... pogadamy jeszcze :* buziaki dla wszystkich brzuszkow" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Hej:-)
U mnie wszystko w porządku. Z maluszkiem tez ok. Na ostatniej wizycie (21.06) miał już 12 cm wiec wielkoludek. W czwartek mam kolejna wizytę bo ciągle w moczu mi wychodzą bakterienie wiadomo od czego.
Czas przelatuje mi przez palce i nie mam kiedy pisać nawet.
Ale trzymam kciuki za Was i za wizytyKarolcia27, Kai, Irminka1231, bondzik007, Karmelkovaa, olciaa, Violet Flower, Jagodagoi, TaPaT, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Dzień dobry
Dawno mnie nie bylo, bo wrocilam do pracy a ze od pn urlop to wczoraj siedzialam do 20.30...No ale zaraz jade do rodzicow to obiecuje Was nadrobic na lezaku
U nas wszystko dobrze, mam zezwolenie na wyjazd, po powrocie od razu polowkowe a potem planuje juz L4 i wtedy bede z Wami na biezaco i mam nadzieje troche ogarne rzeczy dla Malej, bo teraz nie mam kiedy nawet neta przejrzec a co dopiero isc do sklepu i na zywo poogladac.agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
ja odebrałam wyniki usg I trymestru i testu pappa, ryzyko wad niskie Wiec kamień spadł z serca.Polowkowe umówione na 09.08
niestety nadal wymioty mi nie odpuszczają...
Karmelkovaa, Aga9090, bondzik007, Malutka_94, olciaa, Jagodagoi, RudyTygrysek, TaPaT, agniecha2101 lubią tę wiadomość
daria184 -
Lilly_Ana wrote:Hej:-)
U mnie wszystko w porządku. Z maluszkiem tez ok. Na ostatniej wizycie (21.06) miał już 12 cm wiec wielkoludek. W czwartek mam kolejna wizytę bo ciągle w moczu mi wychodzą bakterienie wiadomo od czego.
Czas przelatuje mi przez palce i nie mam kiedy pisać nawet.
Ale trzymam kciuki za Was i za wizyty
Ja się zaopatrzyłam w suszoną żurawinę i herbatkę takze polecam nawet profilaktycznie" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...