Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulka, nie martw się. Wiem, że łatwo mówić... U mnie na 1 wizycie po diagnozie też się powiększył- 2 tyg później nie było śladu.
Ja obkupilam trochę młodego w Lidlu. Body, spodenki, czapeczki. Są super pieluchy tetrowe z looney tunes, 3.pak po 20pln.
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
Wlasnie sluchalam serducha malej lezac na kanapie w domu. Poza tym ze bardzo sie rusza to serducho galopuje. Az sie poplakalam
marrakech2708, Dip88, agniecha2101, TaPaT lubią tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Haha ja rano pisalam o lekkim pukaniu. A to co zobaczylam jakas godzine temu to szok! Bylysmy z mama w naszej miescince polazic po sklepach, zeszly nam ze 4h na spacerowaniu. Wrocilam zmeczona ale obkupiona (pomijam ze poszlam kupic kostium jednoczesciowy a kupilam wszystko oprocz tego), polozylam sie na lozku i za jakies 3 min BUM!!! No to ja szybko kiecka do gory a tu za moment tuz na prawo od pepka kolejne BUM i naoczne wybrzuszenie przez moment
chyba bebe niezadowolone ze matka po 4h spaceru przestala nagle kolysac dupke
Karolcia27, Dip88, agniecha2101, TaPaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula222 wrote:olciaa wiem że można wymienić części mające kontakt z mlekiem
Ale każdy kupuje wg swoich odczuć. Ja mam Medela Mini Electric kupiłam nowy przy 1 dziecku i tak służy póki co
Aga to dobrze? W sumie się nie znamALe jak mówisz że ok to się cieszę
Dziś na obiad zjadłam kapuśniaczek z kiszonej kapusty mniam mniamzmiana łagodna
Paula222, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Bondzik, gratuluję synka
My dzisiaj kupiliśmy 3 rożki i 2 pary spodenek, ale nie w LidluMąż nie chciał rożka z myszkami, bo uznał że maluch się będzie bał
Zauważyłam taką dziwną rzecz, po serduszkowaniu często boli mnie krocze i to dosyć mocno, miałyście kiedyś coś takiego? Przed ciążą mi się to nie zdarzałobondzik007 lubi tę wiadomość
Malutka_94
-
Aga, cieszę się że wszystko ok. możesz odetchnąć i cieszyć się ciąża
Z dzidzia ok, żyje, ma się dobrze, potwierdza się dziewczynkaale cieszyć zacznę się po 20 tc. Mam takie doświadczenia że narazić c
Aga9090, Malutka_94, TaPaT lubią tę wiadomość
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
nick nieaktualnyAgulka901 wrote:Aga, cieszę się że wszystko ok. możesz odetchnąć i cieszyć się ciąża
Z dzidzia ok, żyje, ma się dobrze, potwierdza się dziewczynkaale cieszyć zacznę się po 20 tc. Mam takie doświadczenia że narazić c
-
No ja już fajnie ruchy czuję ale to mi nie daje tego spokoju. Wiadomo jak dostanę kopa to jestem spokojniejsza ale czekam na chwilę gdy będę już cieszyć się całkowicie i że spokojem
-
giovanedonore wrote:Agulka, nie martw się. Wiem, że łatwo mówić... U mnie na 1 wizycie po diagnozie też się powiększył- 2 tyg później nie było śladu.
Ja obkupilam trochę młodego w Lidlu. Body, spodenki, czapeczki. Są super pieluchy tetrowe z looney tunes, 3.pak po 20pln.
Mogę do Ciebie na priv napisać ? Tylko nie wiem jak to się robi
-
Lotopałanka wrote:Musicie dodać się do przyjaciółek...
Dziękuję. A podpowiesz jeszcze, jak to zrobić? .
Edit: już mamy.dzięki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 23:12
Lotopałanka lubi tę wiadomość
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
Hej dziewczyny
Kciuki za dzisiejsze wizyty
Aga super, że wyniki okazały się dobre. Teraz wkońcu możesz być spokojna i cieszyć się ciążą.
Agulka trzymam kciuki, żeby krwiak wkońcu się wchłonął. Ja też jutro się dowiem czy mój zniknął czy nadal coś tam siedzi
Ja wczoraj spędziłam cały dzień przed laptopem w małych odstępach czasu i skończyłam z mega bólem głowy, więc później już nawet nie miałam siły pisać.Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Agniecha a ja właśnie mam taką 2w1, może do d... ta suszarka, a może źle ja ustawiałam
bo mogę tam ustawiać temp a mogę też jakiś tryb prasowania i takie tam. Ja zawsze ustawiałam na tryb, że są suche jak na wyjście ( to moja nazwa, taki obrazek tam jest
) a temp. żadnej już nie ustawiałam i może za mocne to było, potem dałam sobie spokój bo się wkurzylam
hahah i tak przeważnie susze w ogródku.
Instrukcje zawsze odrazu wszystkie wyrzucam, bo przecież ja wiem lepiej i sama dam radęhahaha zawsze zresztą można na necie sprawdzić jak coś
Ja mam suszarkę Samsunga, kupiłam jakoś rok temu, nie pamiętam jaki to dokładnie model, ale jestem bardzo zadowolonaMa mnóstwo przeróżnych programòw i zawsze można sobie odpowiednio dobrać do rodzaju tkaniny itp. Można suszyć tak na lekko wilgotno do prasowania albo całkiem do sucha, można też odświerzyć chłodnym powietrzem coś co np długo leżało nieużywane w szafie itp itd
Mi jeszcze nigdy nic się nie poniszczyło, a używam około roku do prawie każdego prania
Jedyny minus, to większe rachunki za prąd hehe
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Daniela wrote:Moja córka ma bardzo wrażliwą skórę i przez początkowe miesiące właśnie stosowałam ten patent. Tylko że woda w kranie, gdy ją odkręcałam, to najpierw leciała zimna. Trochę to było upierdliwe w nocy, gdy córka była jeszcze całkiem maleńka, bo każda minuta była cenna... a tu czekanie, aż zimna spłynie... Ale to u mnie tak w bloku
Nie używałam wacików, bo czasem zostawiają kłaczki. W szpitalu położne poleciły mi coś w tym stylu: https://www.aptekagemini.pl/kompresy-medicomp-niejalowe-7-5cmx7-5cm-100-sztuk.html
I fajnie się sprawdzały, bardzo przyjemne w dotyku.Powiedz mi tylko na jak długo mniej więcej wystarczało Ci takie opakowanie 100szt?
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Karolcia27 wrote:Kochane takie pytanie: czy któraś z Was albo może jakaś znajoma rodziła z taką dolegliwością jak przepuklina na kręgosłupie? Macie jakieś doświadczenia? Niestety jestem posiadaczką, a do tego jeszcze inne problemy kręgosłupowe, ale nie zgodziłam się na operację, która mi proponowali. Kilka razy złapała mnie rwa kulszowa, póki co odpukac w ciąży nie, ale zrobiłam sobie w końcu rezonans i wyszły tam cyrki
a dzisiaj koleżanka mnie nastraszyła, że jej znajoma przy przepuklinie i porodzie naturalnym przez miesiąc była przywiązana do łóżka
do tego chodziła rok na rehabilitację i przy drugim porodzie lekarze kazali jej mieć CC. I teraz już nie wiem
muszę powiedzieć w ogóle o tym mojej ginekolog.
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Hej
Ale tu cisza od wczoraj , nie ma co nadrabiać
Dziś kończę 20 tydzieńDobrnęłam półmetku, chociaż ta druga połowa zawsze się bardziej ciągnie i jest cięższa pod względem gabarytowym
Już nie mogę się doczekać Wojcia
Chociaż wiem, że jeszcze trzeba uzbroić się w cierpliwość
agulineczka haha jak ja to rozumiem , u mnie jak ktoś się dowie że 3 synek to po prostu takie współczucie i smutek , że się zastanawiam, czy ja jestem normalna , że cieszę się z 3 synka bo wszyscy naokoło mi współczują
Kciuki za wizytyJeszcze trochę i sypną się nam połówkowe
Dip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość