Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2018 ! :)
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2018 ! :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lotopałanka wrote:
    Moja ma 19 i na szczęście jedno dziecko które kocha ja nad życie... A ona tego nie docenia... Ech... Co zrobić...ja nic na to nie poradzę...
    Moja 1 w wieku 16 lat, później co rok i ma 3, ojciec dzieci uciekł za granicę, a ona u mamy mieszka... Siedzi w domu (dzieci do przedszkola chodzą) i nic nie zrobi ani prania, ani obiadu ani nie posprząta, czeka aż mama wróci z pracy i zrobi za nią wszystko.. I jeszcze fochy strzela jak się jej uwagę zwróci..

• mkgk Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze a ja nadal nic nie czuje oprocz zbiegania sie w gorke brxucha gdy leze...juz sama nie wiem czy to skurcz czy dziecko...jak chodze czy stoje tego nie czuje tego zbiegania

zi13rjjgy7oea2if.png
  • Lotopałanka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Moja 1 w wieku 16 lat, później co rok i ma 3, ojciec dzieci uciekł za granicę, a ona u mamy mieszka... Siedzi w domu (dzieci do przedszkola chodzą) i nic nie zrobi ani prania, ani obiadu ani nie posprząta, czeka aż mama wróci z pracy i zrobi za nią wszystko.. I jeszcze fochy strzela jak się jej uwagę zwróci..

Aga jakbym czytała o mojej siostrze też miała 16 lat jak urodziła... Ale na szczęście na jednym stanęło... Reszta dokładnie jak u Ciebie

3i49cwa1y1soayfp.png
    atdcanli4g0f7t2i.png

Aniołki:
    Wrzesień 2014 6tc
    Październik 2017 6tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka ja zamówiłam taką prostą i czekam aż mi przyjdzie. Mąż się śmieje że taka poduszka mi potrzebna żebym się miała do czegoś przytulić i nogę położyć ;). Zobaczymy jak się będzie spisywać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lotopałanka wrote:
    Aga jakbym czytała o mojej siostrze też miała 16 lat jak urodziła... Ale na szczęście na jednym stanęło... Reszta dokładnie jak u Ciebie
    I jeszcze powiedz, że ma też na imię Ola..

• Kai Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie za mnie kciuki, bo od wczorajszego poranka odzwyczajam mojego synka od smoczka. Używał go już od dłuższego czasu tylko do spania, ale to i tak nie powinno być, bo ma już rok i 9 miesięcy. Zabrałam i walczymy.

nick nieaktualny, agniecha2101, agulineczka lubią tę wiadomość

f2wli09kh9pki1f2.png
    km5stv73bm121sip.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kai wrote:
    Trzymajcie za mnie kciuki, bo od wczorajszego poranka odzwyczajam mojego synka od smoczka. Używał go już od dłuższego czasu tylko do spania, ale to i tak nie powinno być, bo ma już rok i 9 miesięcy. Zabrałam i walczymy.
    To wytrwałości :) u moich dzieciaków było z 2-3 dni marudzenie i płacz, ale skutek przyniosło przecięcie smoczka i mówienie im, że smoczek jest fee :) tylko musisz być silna i mimo płaczu nie dawać smoczka, powodzenia

• Lotopałanka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dokładnie najmłodsza o której pisze to akurat właśnie Ola....

3i49cwa1y1soayfp.png
    atdcanli4g0f7t2i.png

Aniołki:
    Wrzesień 2014 6tc
    Październik 2017 6tc
  • Kai Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda na to, że trzeba uważać na imię Ola ;-).
    Walczymy, choć jest ciężko. Przedwczoraj zasnął ładnie, ale od 3 do 6 wojowal. Wczoraj zasnął dopiero około północy i znów się obudził o 3. Jest 5:32, właśnie zasnął. Zobaczymy, jak będzie dziś. Często słyszę od ludzi, że pierwsze trzy dni najgorsze, a potem z górki.
    Aga, a ile miały Twoje dzieci, jak je odzwyczajalas?
    Oby wytrwać. Teraz jest okazja. Jak będę w wysokiej ciąży albo jak urodzi się mała, to już na pewno nie dam rady z tym smoczkowym odwykiem, a teraz jeszcze trochę siły mam. Może córce uda się w ogóle nie wprowadzać smoczka...

f2wli09kh9pki1f2.png
    km5stv73bm121sip.png
  • Lotopałanka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Kciuki za wizyty ja dziś pędzę do diabetologa...

Kai trzymam kciuki żeby się udało sprawnie i szybko.... Mnie to na szczęście ominęło.... Z Synem nie używaliśmy smoczka, butelek i MM

3i49cwa1y1soayfp.png
    atdcanli4g0f7t2i.png

Aniołki:
    Wrzesień 2014 6tc
    Październik 2017 6tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana przy kawie i miłego dnia Wam życzę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lotopałanka wrote:
    Aga dokładnie najmłodsza o której pisze to akurat właśnie Ola....
    No nie wierzę :P siostra od mojej koleżanki też Ola i tez taka agentka...

Czyli dziewczyny na imię nie dajemy Aleksandra :)

Lotopałanka lubi tę wiadomość

• Lotopałanka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa i u mnie dziś połowinki.... :) a ja czuję się wielka i ociezala ale szczęśliwa...

agniecha2101, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość

3i49cwa1y1soayfp.png
    atdcanli4g0f7t2i.png

Aniołki:
    Wrzesień 2014 6tc
    Październik 2017 6tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kai wrote:
    Wygląda na to, że trzeba uważać na imię Ola ;-).
    Walczymy, choć jest ciężko. Przedwczoraj zasnął ładnie, ale od 3 do 6 wojowal. Wczoraj zasnął dopiero około północy i znów się obudził o 3. Jest 5:32, właśnie zasnął. Zobaczymy, jak będzie dziś. Często słyszę od ludzi, że pierwsze trzy dni najgorsze, a potem z górki.
    Aga, a ile miały Twoje dzieci, jak je odzwyczajalas?
    Oby wytrwać. Teraz jest okazja. Jak będę w wysokiej ciąży albo jak urodzi się mała, to już na pewno nie dam rady z tym smoczkowym odwykiem, a teraz jeszcze trochę siły mam. Może córce uda się w ogóle nie wprowadzać smoczka...
    Po skończonym roczku, a Kinga miała 1,5 roku. To jest normalne, że będzie płakał i marudził ale dasz radę

• giovanedonore Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, ja mam na imię Ola. ;) za 3h polowkowe, pół nocy nie spałam...

agniecha2101, Malinowa_Czekolada, agulineczka, Dip88 lubią tę wiadomość

zi13ugpjtijvw6qw.png
    Serducho 16.04. <3
    PCOS.Teratozoospermia
    Starania od 8.2017
    3.04.18 hcg 15dpo 855
    6.04.18 beta hcg 2931
    zi13ugpjtijvw6qw.png
  • Malutka_94 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim :)

Kai, trzymam kciuki za wytrwałość :)

Wydaje mi się, że wczoraj wieczorem zapukał do mnie synuś :) takie uczucie jakby ktoś mi palcem od środka poniżej pępka stuknął, dwa razy :)

Lotopałanka, giovanedonore, Madlen_:), agniecha2101, Paula222, agulineczka, olciaa, Jagodagoi lubią tę wiadomość

Malutka_94
    qb3c3e5eiy8bwivw.png
    85993e3k7v040zv7.png
  • Lotopałanka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty jesteś wyjątkowa ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

3i49cwa1y1soayfp.png
    atdcanli4g0f7t2i.png

Aniołki:
    Wrzesień 2014 6tc
    Październik 2017 6tc
  • RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.
    Moje male dziecie pieknie sie ruszalo po przebudzeniu. Czulam pod reka i bylo widac ale jak chwycilam telefon to przestal :D

Kai moj ponad 2 latek tez ze smoczkiem tylko do spania ale narazie mu zostawiam bo od 4 wieczorow jest bez cyca. Nadeszla nasza pora. W lewej piersi nie mialam pokarmu w prawej malutko sutki bardzo bolaly gdy zaczynal ssac az lzy mialam w oczach. poszlo gladko wiec narazie nie bede go meczyc tym smokiem ale jesli nie do porodu to po porodzie powiem ze dzidzia jest malutka i uzywa smoczka a on juz duzy i nie potrzebuje moze sie uda zobaczymy :)

agniecha2101 lubi tę wiadomość

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • agniecha2101 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego piątku trzynastego kobietki :-D

Irminka1231, nick nieaktualny, Malutka_94 lubią tę wiadomość

👶 20.09.2022 💙
    👧 29.07.2020 💗
    👦 8.12.2018 💙
  • Irminka1231 Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.kai zycze szybkiego sukcesu w odstawieniu smoka.moja corcia odrzucila sama jak miala rok a synek jak mial 15 miesiecy to mu zabralismy plakal i szukal trzy dni a potem bylo juz tylko lepiej.Marice dam smoczek jak bedzie miala okolo miesiaca tak jak robilam to ze starszymi dziecmi aby nie zaburzyc nauki ssania piersi.milego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 08:25

agniecha2101 lubi tę wiadomość

2nn390bvba2l74tr.png

‹‹ 629 630 631 632 633 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ