Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLotopałanka wrote:Moja ma 19 i na szczęście jedno dziecko które kocha ja nad życie... A ona tego nie docenia... Ech... Co zrobić...ja nic na to nie poradzę...
-
Aga9090 wrote:Moja 1 w wieku 16 lat, później co rok i ma 3, ojciec dzieci uciekł za granicę, a ona u mamy mieszka... Siedzi w domu (dzieci do przedszkola chodzą) i nic nie zrobi ani prania, ani obiadu ani nie posprząta, czeka aż mama wróci z pracy i zrobi za nią wszystko.. I jeszcze fochy strzela jak się jej uwagę zwróci..
Aga jakbym czytała o mojej siostrze też miała 16 lat jak urodziła... Ale na szczęście na jednym stanęło... Reszta dokładnie jak u Ciebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymajcie za mnie kciuki, bo od wczorajszego poranka odzwyczajam mojego synka od smoczka. Używał go już od dłuższego czasu tylko do spania, ale to i tak nie powinno być, bo ma już rok i 9 miesięcy. Zabrałam i walczymy.
Aga9090, agniecha2101, agulineczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKai wrote:Trzymajcie za mnie kciuki, bo od wczorajszego poranka odzwyczajam mojego synka od smoczka. Używał go już od dłuższego czasu tylko do spania, ale to i tak nie powinno być, bo ma już rok i 9 miesięcy. Zabrałam i walczymy.
u moich dzieciaków było z 2-3 dni marudzenie i płacz, ale skutek przyniosło przecięcie smoczka i mówienie im, że smoczek jest fee
tylko musisz być silna i mimo płaczu nie dawać smoczka, powodzenia
-
Wygląda na to, że trzeba uważać na imię Ola
.
Walczymy, choć jest ciężko. Przedwczoraj zasnął ładnie, ale od 3 do 6 wojowal. Wczoraj zasnął dopiero około północy i znów się obudził o 3. Jest 5:32, właśnie zasnął. Zobaczymy, jak będzie dziś. Często słyszę od ludzi, że pierwsze trzy dni najgorsze, a potem z górki.
Aga, a ile miały Twoje dzieci, jak je odzwyczajalas?
Oby wytrwać. Teraz jest okazja. Jak będę w wysokiej ciąży albo jak urodzi się mała, to już na pewno nie dam rady z tym smoczkowym odwykiem, a teraz jeszcze trochę siły mam. Może córce uda się w ogóle nie wprowadzać smoczka... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKai wrote:Wygląda na to, że trzeba uważać na imię Ola
.
Walczymy, choć jest ciężko. Przedwczoraj zasnął ładnie, ale od 3 do 6 wojowal. Wczoraj zasnął dopiero około północy i znów się obudził o 3. Jest 5:32, właśnie zasnął. Zobaczymy, jak będzie dziś. Często słyszę od ludzi, że pierwsze trzy dni najgorsze, a potem z górki.
Aga, a ile miały Twoje dzieci, jak je odzwyczajalas?
Oby wytrwać. Teraz jest okazja. Jak będę w wysokiej ciąży albo jak urodzi się mała, to już na pewno nie dam rady z tym smoczkowym odwykiem, a teraz jeszcze trochę siły mam. Może córce uda się w ogóle nie wprowadzać smoczka... -
Hej wszystkim
Kai, trzymam kciuki za wytrwałość
Wydaje mi się, że wczoraj wieczorem zapukał do mnie synuśtakie uczucie jakby ktoś mi palcem od środka poniżej pępka stuknął, dwa razy
Lotopałanka, giovanedonore, Madlen_:), agniecha2101, Paula222, agulineczka, olciaa, Jagodagoi lubią tę wiadomość
Malutka_94
-
Dzien dobry.
Moje male dziecie pieknie sie ruszalo po przebudzeniu. Czulam pod reka i bylo widac ale jak chwycilam telefon to przestal
Kai moj ponad 2 latek tez ze smoczkiem tylko do spania ale narazie mu zostawiam bo od 4 wieczorow jest bez cyca. Nadeszla nasza pora. W lewej piersi nie mialam pokarmu w prawej malutko sutki bardzo bolaly gdy zaczynal ssac az lzy mialam w oczach. poszlo gladko wiec narazie nie bede go meczyc tym smokiem ale jesli nie do porodu to po porodzie powiem ze dzidzia jest malutka i uzywa smoczka a on juz duzy i nie potrzebuje moze sie uda zobaczymyagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Hej trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.kai zycze szybkiego sukcesu w odstawieniu smoka.moja corcia odrzucila sama jak miala rok a synek jak mial 15 miesiecy to mu zabralismy plakal i szukal trzy dni a potem bylo juz tylko lepiej.Marice dam smoczek jak bedzie miala okolo miesiaca tak jak robilam to ze starszymi dziecmi aby nie zaburzyc nauki ssania piersi.milego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 08:25
agniecha2101 lubi tę wiadomość