Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
My weekend w wyjeździe
Wczoraj byliśmy nad morzem i baaaaaaaaardzo się zrelaksowałam
MagicCherryCupcake kurcze współczuję, mam nadzieję że szybciutko Ci się podniesieJa luteiny niestety nigdy nie brałam więc nie pomogę
Magdaa śliczny brzuszek
Dużo połówkowych przed namiDobrze, że swoje mam za sobą. Ale kolejna wizyta po miesiącu...> Więc dłuuugi czas oczekiwania ehh
Lotopałanka, MagicCherryCupcake, Magdaa21, Irminka1231, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki,
postanowiłam, że poczekam na to co napisze mój lekarz, więc na razie jej nie "wzięłam". Na szczęście jak na razie to był jeden malutki epizod z różowawym śluzem, jak godzinę później byłam na IP po krwi nie było już śladu i dzisiaj też nie ma. Mam nadzieję że będzie dobrze, ale oczywiście jak lekarz będzie kazał to wezmę.
Trzymam kciuki za wszystkie połówkowe :* Ja dopiero za tydzień, ale w sumie wczoraj widziałam bobaskaJedyny plus z tej sytuacji !
Wcinam właśnie śniadanko, co do obiadu to mam z weekendu bo robiliśmy imprezę rodzinną i trzeba dojeść, no i mam się oszczędzać więc pewnie będę dziś leżeć/siedzieć/czytać i modlić się aby łożysko się podniosło a no i chować się od słońca i postarać się przetrwać upały.
Buziaki Piękne ! -
Luteine dostałas bardziej ze wględu na sam fakt położenia łożyska , nie na plamienie , bo ono wynika własnie z tego , i nie sądze , żeby lekarz Ci napisał żebyś nie brała . Ale to już Twoja decyzja
ja bym się bała nie brać .
Aga9090 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Nadrobiłam Was weekendowo
Pisałyście nt szafy - ja z miesiąc temu zrobiłam przegląd, połowa wyjechała do rodziców, teraz myślę że połowa tego co została też mnie pożegna
Co do kg ja mam na razie 3kg.
Na szkołę też się zapisuję tylko zastanawiam się od którego tygodnia mamy pójść..?
Paula - doczytałam że Ty też z niskim łożyskiem. rozumiem, że jak napisałaś nie bierzesz luteiny? Może i ja nie będę musiała
Widziałam piękne zakupy dla maluszków - my dalej nic nie kupiliśmy ale chyba niedługo muszę ogarnąć co dostaniemy a co trzeba dokupić.
-
Karmelkovaa wrote:Luteine dostałas bardziej ze wględu na sam fakt położenia łożyska , nie na plamienie , bo ono wynika własnie z tego , i nie sądze , żeby lekarz Ci napisał żebyś nie brała . Ale to już Twoja decyzja
ja bym się bała nie brać .
Lekarka powiedziała mi że daje mi ją żebym nie plamiła. I że mam wziąć jedno opakowanie.. No nic, zobaczę co mi mój gin napisze.Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWpadam na chwilkę, poszłam na kontrolę i krwiak się wchlonął, łożysko już nie naciska na szyjkę i podniosło się troszkę do góry
Mierzymy 12,34 cm i ważymy 195 gram
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cad01e0cabeb.jpgMagicCherryCupcake, Lotopałanka, Pyszczek, Malutka_94, Irminka1231, giovanedonore, Dip88, Karmelkovaa, futuremama, Karolcia27, agniecha2101, bondzik007, Aguś 90, JaKa, olciaa, Paula222, Malinowa_Czekolada, Azzurra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga gratuluję...dobrze, że już krwiaka nie ma i łożysko wyżej....
o Boziu do jutra oszaleję....a w nocy to chyba spać nie będę...choć już od kilku nocy mam problem ze spaniem w nocy....Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My tez weekend caly zajety mieliśmy, goscie w sobote, w niedzielę randka z mezem: kino, restauracja. Przy Malym dziecku nie tak łatwo o taki luksus
Macie juz wybrane imiona? Mozecie sie pochwalic?
My wciąż się zastanawiamy nad imienieniem - nie chciałabym do brzuszka cały czas mówić bezimiennie. Mamy pewne typy
- Ola (Oleńka, Olcia)
- Ania (Anusia, Aneczka)
- Ula (Uleńka, Ulcia, Uleczka)
- Gosia
- Kalina (Kalinka)
Byla jeszcze Marysia, ale jest juz w rodzinie, wiec na pewno damy tak na drugie.Przewijala sie tez Hania, ale strasznie popularne jest ostatnio wiec odpuscilismy.
Które Wam sie podoba?Ja juz zaczynam sie sklaniac w pewna strone, ale jeszcze kombinuję
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka ładne imiona ja bym się zastanawiała pomiędzy Ulką a Kalinką....
u nas decyzja już podjęta jeszcze zanim zaszłam w ciążę....
Będzie Rafał lub Patrycja....
może jutro się w końcu dowiem kto... -
Dzień dobry
Aga, cieszę się
Trzymam kciuki na cały tydzień, dużo połówkowych się szykuje
My dziś na obiad próbujemy robić domowego kebaba. Zostawiłam też pomidorową awaryjnie
Miałam dzisiaj pobudkę w nocy nie z tej ziemi..po 3 obudził mnie jakiś dziwny dźwięk. Otwieram oczy, patrzę, a tu nietoperz po pokoju lata! W panice ukryłam się cała pod kołdrą i siedziałam tak póki nie usiadł. Jak zeszłam z łóżka, to znowu zaczął latać, więc znowu się zawinęłam w kołdrę, tym razem na podłodzew końcu po dobrej godz udało mi się otworzyć mu okno na oścież i uciekłam do kuchni, siedziałam tam prawie do 7 bo wtedy mąż wrócił z pracy, a ja bałam się wrócić do pokoju.
Tak się zestresowałam, że brzuch mnie bolałdobrze że Miki daje o sobie znać, bo się martwiłam że mogło mu to zaszkodzić
Później jak zasnęłam to śniło mi się że się urodził, i to w "czepku"giovanedonore, Aga9090, agniecha2101, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
Malutka_94
-
Malutka_94 wrote:Dzień dobry
Aga, cieszę się
Trzymam kciuki na cały tydzień, dużo połówkowych się szykuje
My dziś na obiad próbujemy robić domowego kebaba. Zostawiłam też pomidorową awaryjnie
Miałam dzisiaj pobudkę w nocy nie z tej ziemi..po 3 obudził mnie jakiś dziwny dźwięk. Otwieram oczy, patrzę, a tu nietoperz po pokoju lata! W panice ukryłam się cała pod kołdrą i siedziałam tak póki nie usiadł. Jak zeszłam z łóżka, to znowu zaczął latać, więc znowu się zawinęłam w kołdrę, tym razem na podłodzew końcu po dobrej godz udało mi się otworzyć mu okno na oścież i uciekłam do kuchni, siedziałam tam prawie do 7 bo wtedy mąż wrócił z pracy, a ja bałam się wrócić do pokoju.
Tak się zestresowałam, że brzuch mnie bolałdobrze że Miki daje o sobie znać, bo się martwiłam że mogło mu to zaszkodzić
Później jak zasnęłam to śniło mi się że się urodził, i to w "czepku"
Nie zazdroszczę, umarłabym chyba ze strachumój mąż też pracuje na nocki. Bardzo nie lubię jak ma na 19...
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
agulineczka wrote:My tez weekend caly zajety mieliśmy, goscie w sobote, w niedzielę randka z mezem: kino, restauracja. Przy Malym dziecku nie tak łatwo o taki luksus
Macie juz wybrane imiona? Mozecie sie pochwalic?
My wciąż się zastanawiamy nad imienieniem - nie chciałabym do brzuszka cały czas mówić bezimiennie. Mamy pewne typy
- Ola (Oleńka, Olcia)
- Ania (Anusia, Aneczka)
- Ula (Uleńka, Ulcia, Uleczka)
- Gosia
- Kalina (Kalinka)
Byla jeszcze Marysia, ale jest juz w rodzinie, wiec na pewno damy tak na drugie.Przewijala sie tez Hania, ale strasznie popularne jest ostatnio wiec odpuscilismy.
Które Wam sie podoba?Ja juz zaczynam sie sklaniac w pewna strone, ale jeszcze kombinuję
Aga super wiadomosc.teraz bedzie tylko lepij.milego dnia dziewczyny.Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Aga gratuluję dobrych wiadomości, super ze nie masz już krwiaka i łożysko się podnosi
U nas chyba zostanie Aleksander, ale jeszcze się zastanawiamy
Malutka niezła akcja z tym nietoperzem, a i sen też ciekawyJa jak byłam mała przytargałam do domu nietoperza, bo znalazłam na ulicy
Oczywiście mama odrazu mnie z nim pogoniła hahaha
Aga9090, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Dip Aleksander super
Jak już pisałam kiedyś mam chłopczyka Olka w rodzinie i jest cudowny
U nas chyba jednak będzie chłopiecW szpitalu wczoraj zerknęła i uznała że na 80% chłopak - też nie wiem jak się przestawię
Czułam że to dziewczynka, plus sny cały czas że dziewczynka
Dip88, Aga9090 lubią tę wiadomość