Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga9090 wrote:Wpadam na chwilkę, poszłam na kontrolę i krwiak się wchlonął, łożysko już nie naciska na szyjkę i podniosło się troszkę do góry
Mierzymy 12,34 cm i ważymy 195 gram
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cad01e0cabeb.jpg
No to supcio ale odpoczywajcie dużo i tak niech będzie jak jest i już nie straszyAga9090 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
agulineczka wrote:My tez weekend caly zajety mieliśmy, goscie w sobote, w niedzielę randka z mezem: kino, restauracja. Przy Malym dziecku nie tak łatwo o taki luksus
Macie juz wybrane imiona? Mozecie sie pochwalic?
My wciąż się zastanawiamy nad imienieniem - nie chciałabym do brzuszka cały czas mówić bezimiennie. Mamy pewne typy
- Ola (Oleńka, Olcia)
- Ania (Anusia, Aneczka)
- Ula (Uleńka, Ulcia, Uleczka)
- Gosia
- Kalina (Kalinka)
Byla jeszcze Marysia, ale jest juz w rodzinie, wiec na pewno damy tak na drugie.Przewijala sie tez Hania, ale strasznie popularne jest ostatnio wiec odpuscilismy.
Które Wam sie podoba? Ja juz zaczynam sie sklaniac w pewna strone, ale jeszcze kombinuję
U nas ma być Julcia , ale to już wiesz z tych imion które napisałas Kalinka" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Malutka_94 wrote:Dzień dobry
Aga, cieszę się
Trzymam kciuki na cały tydzień, dużo połówkowych się szykuje
My dziś na obiad próbujemy robić domowego kebaba. Zostawiłam też pomidorową awaryjnie
Miałam dzisiaj pobudkę w nocy nie z tej ziemi..po 3 obudził mnie jakiś dziwny dźwięk. Otwieram oczy, patrzę, a tu nietoperz po pokoju lata! W panice ukryłam się cała pod kołdrą i siedziałam tak póki nie usiadł. Jak zeszłam z łóżka, to znowu zaczął latać, więc znowu się zawinęłam w kołdrę, tym razem na podłodze w końcu po dobrej godz udało mi się otworzyć mu okno na oścież i uciekłam do kuchni, siedziałam tam prawie do 7 bo wtedy mąż wrócił z pracy, a ja bałam się wrócić do pokoju.
Tak się zestresowałam, że brzuch mnie bolał dobrze że Miki daje o sobie znać, bo się martwiłam że mogło mu to zaszkodzić
Później jak zasnęłam to śniło mi się że się urodził, i to w "czepku"
Hahah wampiry Cie atakują musisz chodzić spać z czosnkiemDip88 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Lotopałanka ja też czułam, myślałam że będzie dziewczynka. Tymbardziej, że ciąża zupełnie inna niż poprzednia i jakoś mi nie pasował chłopak A tu psikus i drugi chłopak Jednak chciałabym żeby teraz potwierdzili mi płeć dla pewności, tymbardziej że to był 13 tc Chociaż mam już dużo rzeczy kupionych dla chłopczyka to jednak czasami się jeszcze zastanawiam nad płcią Ciekawe czy na połówkowych się pokaże jeszcze raz dla pewności
-
no ja bym chciała właśnie drugiego chłopaka....i tak czuję, że będzie drugi królewicz....i obym się nie zdziwiła....
niby na usg jednym lekarz mówił że jakby coś było miedzy nogami ale sam nie jest pewny....i to było daaaaaawnoo temu....no nic pożyjemy zobaczymy....
Najważniejsze, żeby zdrowe było....i ładnie rosło...agulineczka lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam , że ja kurczę tak bym chciała tą dziewczynke , no i ma być ... ale kurcze jakoś nie moge jeszcze uwierzyć w to ;p i czekam do jutra żeby też mi w końcu ktoś potwierdził tak pewniej" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Lotopałanka no właśnie, płeć nieważna. Najważniejsze żeby maluszek był zdrowy i żeby wszystko obyło się bez żadnych komplikacji
Lotopałanka, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:jeju tak Wasze przeczucia się nie sprawdzają....to może moje też się nie sprawdzą i jednak bedzie teraz córka.....
Moje tez sie nie sprawdzilo. Myslalam, ze bedzie drugi syn, a tu dziewczynkaSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lotopałanka wrote:ja też i szpinak....ale przez dietę czasami już mam dość tych standardów....
zjadłabym sobie takie kluski ziemniaczane z boczkiem, cebulką i twarogiem
albo domową pizzę z sosem czosnkowym, serem pleśniowym itd
albo makaron już obojętnie z czym....
ech długo bym mogła wymieniać.....;p
Szczerze współczuję Ci diety, ja miałabym z utrzymaniem jakiejkolwiek diety mega problem. Za dwa tygodnie mam krzywą i nawet nie dopuszczam myśli, że mogłyby być złe wyniki👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Magdaa21 wrote:Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było, ale podczytuje Was od czasu do czasu za nami już połowa, dzidzia kopie, w piątek polowkowe i modlę się żeby było ok bo ostatnio nas trochę lekarz prowadzący postraszyl. Płci dalej nie znamy
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agulineczka wrote:My tez weekend caly zajety mieliśmy, goscie w sobote, w niedzielę randka z mezem: kino, restauracja. Przy Malym dziecku nie tak łatwo o taki luksus
Macie juz wybrane imiona? Mozecie sie pochwalic?
My wciąż się zastanawiamy nad imienieniem - nie chciałabym do brzuszka cały czas mówić bezimiennie. Mamy pewne typy
- Ola (Oleńka, Olcia)
- Ania (Anusia, Aneczka)
- Ula (Uleńka, Ulcia, Uleczka)
- Gosia
- Kalina (Kalinka)
Byla jeszcze Marysia, ale jest juz w rodzinie, wiec na pewno damy tak na drugie.Przewijala sie tez Hania, ale strasznie popularne jest ostatnio wiec odpuscilismy.
Które Wam sie podoba? Ja juz zaczynam sie sklaniac w pewna strone, ale jeszcze kombinuję
Jak przeczytałam Twoje typy, to strasznie spodobało mi się Kalinka👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Lotopałanka wrote:Agniecha na pewno będą dobre wyniki.... Nawet nie wiesz jak mi ciężko z tą dieta.... Nienawidzę jej... Ale mus to mus...
ale na szczęście to już tylko jakieś 4 miesiące👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dziewczyny w sobotę oglądałam "W blasku nocy", jeszcze nigdy chyba tak nie ryczałam oglądając film, a mąż miał ze mnie polewkę ale wart obejrzenia naprawdę. Polecam
Jak któraś chętna, to mogę nawet podrzucić link do obejrzenia online za darmo z lektorem👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Pochwalę się jeszcze swoim bandzioszkiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c5e3dca708d.jpggiovanedonore, Karmelkovaa, Lotopałanka, Dip88, Irminka1231, Aga9090, bondzik007, Malutka_94, Karolcia27, Aguś 90, JaKa, Paula222, Jaszmurka, Jagodagoi, AMK, Malinowa_Czekolada, Azzurra lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙