Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniecha2101 wrote:Dziewczyny w sobotę oglądałam "W blasku nocy", jeszcze nigdy chyba tak nie ryczałam oglądając film, a mąż miał ze mnie polewkę ale wart obejrzenia naprawdę. Polecam
Jak któraś chętna, to mogę nawet podrzucić link do obejrzenia online za darmo z lektorem
Wczoraj ściągłam ten film z torrentów widziałam zwiastun to obejrze , tym bardziej , że mówisz dobrą recenzjęagniecha2101 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Wow Agniecha jaki super brzuszek
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:My tez weekend caly zajety mieliśmy, goscie w sobote, w niedzielę randka z mezem: kino, restauracja. Przy Malym dziecku nie tak łatwo o taki luksus
Macie juz wybrane imiona? Mozecie sie pochwalic?
My wciąż się zastanawiamy nad imienieniem - nie chciałabym do brzuszka cały czas mówić bezimiennie. Mamy pewne typy
- Ola (Oleńka, Olcia)
- Ania (Anusia, Aneczka)
- Ula (Uleńka, Ulcia, Uleczka)
- Gosia
- Kalina (Kalinka)
Byla jeszcze Marysia, ale jest juz w rodzinie, wiec na pewno damy tak na drugie.Przewijala sie tez Hania, ale strasznie popularne jest ostatnio wiec odpuscilismy.
Które Wam sie podoba? Ja juz zaczynam sie sklaniac w pewna strone, ale jeszcze kombinuję
Ja bym się skłaniała ku Uli i KalinceAzzurra lubi tę wiadomość
-
Agniecha wooow. Piękny
Moje przeczucia co do płci też się chyba sprawdziły i pewno chłopak. Wybraliśmy imię Hubert bo nie mamy żadnych dziwnych skojarzeń z żadną osobą a jeśli jednak dziewczynka to Blanka
Dip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
bondzik007 wrote:Agniecha wooow. Piękny
Moje przeczucia co do płci też się chyba sprawdziły i pewno chłopak. Wybraliśmy imię Hubert bo nie mamy żadnych dziwnych skojarzeń z żadną osobą a jeśli jednak dziewczynka to Blanka
Ładne imiona. Ja znam jednego Huberta z liceum jeszcze. Wszystkie dziewczyny się w nim kochały hahahbondzik007 lubi tę wiadomość
-
U nas przeczucie również się spełniło, jest ukochany synek i będzie Franek
agniecha2101, Dip88, Karolcia27, Aga9090, Paula222, Jagodagoi, Malutka_94, agulineczka lubią tę wiadomość
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
Ja już dzisiaj nie wiem czego się czepić żeby mi zleciało do jutra ... umyłam lodówke piekarnik , teraz piecze się chlebek orkiszowy , no mówię Wam xD
Malinowa_Czekolada lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkova to jak znajdziesz dobry sposób to daj znać. Bo ja do środy muszę wytrzymać Dom wysprzątany, obiad zrobiony, pranie też. A co ja jutro cały dzień będę robić? Nie wiem...
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Zapraszam do mnie, można pomóc sprzątać.. .... Ja dziś mam takie wahania cukru że aż momentami słabo mi się robi i ledwo stoję i trzymam cokolwiek w rękach.... Dawno się tak źle nie czułam... Na zakupach z mężem musiałam zjeść loda żeby się lepiej poczuć bo nic mi nie pomagało.... Ledwo stałam....i nic nie pomagało.... Masakra....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 16:26
-
Ja wlasnie wyszłam z pracy, pierwszy dzień po urlopie więc szybko zleciało i nie bylo czasu na rozkmimianie. Teraz juz lecę na badanie i mam nogi jak galaretka, do tego czuje nerwowy ból brzucha. Pewnie zanim bedzie po wszystkim miną dobre 2h... odezwę się późnym wieczorem bo potem musze załatwić parę spraw.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 16:43
Malinowa_Czekolada lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Karmelkova to jak znajdziesz dobry sposób to daj znać. Bo ja do środy muszę wytrzymać Dom wysprzątany, obiad zrobiony, pranie też. A co ja jutro cały dzień będę robić? Nie wiem...
No i jeszcze wyczyściłam rybkę z akwarium , puściłam pranie , teraz siadłam bo mała kopie jak szalona po jedzeniu i wolę siedzieć bo jak chodze to mi bombarduje jajnik mam wrażenie a kopy coraz mocniejsze chyba pójdę składać w szafieDip88 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Witam się i ja po weekendzie
U nas będzie mały miał imiona Maksymilian Jan
Ja mam dopiero w sobotę połówkowe wiec jeszcze tyle dni czekania przede mna
Dziś moja córcia w nocy dała niezłe popalić mąż o 3mial wstać bo do pracy jechał a ze ma ponad 300km wiec musi wyjeżdżać nocą zawsze z niedzieli na poniedziałek i cały tydzień a nieraz i dwa go nie ma to córka to wyczuła ze tata jedzie do pracy i był taki płacz od 2w nocy już do 4 ze nie mogliśmy jej uspokoić jak mąż jest w domu to na krok go nie opuszcza i teraz co podjedzie auto pod dom to tata i tata wola tak za mężem tęskni i on w sumie tez mówi ze musi się za praca na miejscu rozglądać bo jemu już coraz ciężej wyjeżdżać w delegacje a jeszcze teraz będzie Maks to już w ogóle narazie wyjeżdża bo mamy budowę domu o wiadomo ze na miejscu nie zarobi tyle co w delegacji tak ze jest ciężko -
Co do samopoczucia, to ja tez dzis niespecjalnie. O dziwo, zoladek ok ale kilka razy do południa zakolatalo mi serce i było strasznie duszno w biurze mimo klimy. Myślę że to na tle nerwowym albo upal. Po obiedzie przeszło.
-
A to mój brzuch obecnie.... Chyba stanął w miejscu na szczęście
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e393123dd6f.jpgbondzik007, MagicCherryCupcake, Karmelkovaa, Irminka1231, giovanedonore, agniecha2101, Karolcia27, Aga9090, JaKa, Paula222, Dip88, Jaszmurka, Jagodagoi, Malutka_94, inaa, AMK, Malinowa_Czekolada, Azzurra, Aguś 90 lubią tę wiadomość
-
Brzusie widzę rosną rosną pięknie
My tez już sporawy domek mamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/379a412c2b50.jpgLotopałanka, agniecha2101, bondzik007, Aga9090, JaKa, Paula222, Dip88, Jaszmurka, Jagodagoi, Malutka_94, inaa, AMK, Azzurra, Aguś 90 lubią tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Witajcie Kochane , witam się z Wami jako świeżo upieczona żona ☺️
Cóż to był za wzruszajacy weekend ❤️ Wszystko wyszło tak jak sobie wymarzyłam.
Dziewczyny czy przez to ze mam zwiekszona masę ciała ruchy odczuwa się później ? Zastanawiam się kiedy będę widzieć takie piękne kopniakiLotopałanka, Karolcia27, agniecha2101, olciaa, Aga9090, JaKa, Paula222, Dip88, Jaszmurka, Kai, Jagodagoi, Malutka_94, inaa, agulineczka, Malinowa_Czekolada, Azzurra, Aguś 90 lubią tę wiadomość
-
Zuzak GRATULACJE ja do dzisiaj miło wspominam nasz ślub mimo , że to już 6 lat po no czasami ciałko , ma wpływ na odczuwanie , tak niby mówią lekarze , ale chyba wazniejsze jest położenie łożyska
ZUZAUK lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
ZUZAUK wrote:Witajcie Kochane , witam się z Wami jako świeżo upieczona żona ☺️
Cóż to był za wzruszajacy weekend ❤️ Wszystko wyszło tak jak sobie wymarzyłam.
Dziewczyny czy przez to ze mam zwiekszona masę ciała ruchy odczuwa się później ? Zastanawiam się kiedy będę widzieć takie piękne kopniaki
Może mieć to podobno znaczenie. Ja mam lekką nadwagę i jeszcze nie czuję ruchów. No ale ja mam też łożysko na przedniej ścianieZUZAUK lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Hej kochane moje :-*
Wow! Jakie piękne brzuszki oby nadal tak ślicznie rosły
Zuzauk gratulacje kochana:-* pogoda Wam chyba super dopisała? Opowiadaj jak było :-* no i szczęścia na nowej drodze życia :-*
Gratulacje po dzisiejszych wizytach :-*
U mnie nadal leniwo, mężu dzisiaj zaczął dwa tygodnie urlopu i razem się lenimy dzisiaj w domu ale cały dzień Was czytałam u mnie maleństwo też dzisiaj takie ruchliwe, że nawet mąż załapał się na kopniaki:-) miał taką minę, że aż łzy mi popłynęły
Jutro połówkowe, ale jakoś tak jestem spokojna (jeszcze) a w środę jedziemy na kilka dni na Węgry mam nadzieję tylko, że nie zalapie jakiejś infekcji.agniecha2101, Dip88, ZUZAUK, Malutka_94 lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G