Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pyszczek wrote:Paula222 możesz mi wpisać wizytę na 8.08. ?
Jeśli chodzi o imię to umówiłam się z mężem, że w dniu połówkowych powiemy jakie imię każde z nas wybrało i wtedy podejmiemy decyzję . Także do 31.07. jeszcze nic nie wiem .
Ja zamierzam rodzić w Krakowie bo nie chcę w najbliższym szpitalu a skoro mam mieć cc to nie martwię się, że nie zdążę dojechać bo pewnie będę musiała trochę wcześniej być . Moja Pani doktor i tak by mi cc nie robiła więc wolę wybrać lepszy szpital chociaż dalej.
Dziewczyny jak walczyć z przeziębieniem w naszym stanie? Od wczoraj mam katar i boli mnie gardło. Jak na razie kuruję się herbatą z cytryną i łóżkiem i nie wiem co mogę jeszcze zrobić żeby mi szybko przeszło...👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dzień dobry
Wazne tygodnie się zaczynaja jeju , mam nadzieję , że wzystkie wrócimy szczęśliwe po tych połówkowych !
Juro chyba bede na wc od rana ze stresu ;p
Mała moja to wczoraj kopała jak szalona hopsiała do północy prawie i w dzień to samo hehe cudnie wolę jak jest ruchliwa ni jak spi i matka duma kiedy się obudzi ;p
U mnie dzisiaj też ciepło słońce mnie obudziło ale deszczu już mam dosyc jednak .
Myślę nad obiadem ...
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
agniecha2101 wrote:Hejo!! U nas po weekendzie chyba nic nowego. Nadal nie czuję nawet najmniejszego ruchu bąbelka
Upały nadal nie do zniesienia
Biorę się za nadrabianie chociaż dużo chyba nie tego nie ma.
Mam pytanie... Używała może któraś z Was laktatora CANPOL EasyStart 12/201 ?
W ogóle jakie laktatory miałyście, możecie polecić?
Coś czuję, że jak już zacznie to nie da Ci spokoju
My już po śniadanku, wystawiłam pościel na słońce i trochę ogarniam mieszkanie po powrocie, żeby się czymś zająć przed badaniami. Trzymajcie kciuki o 14
Potem mam wizytę u swojego prowadzącego, chce już przejść na l4, mam nadzieję, że nie będzie marudził.
Muszę w końcu ogarnąć szkołę rodzenia, ale zastanawiam się nad innym szpitalem do porodu a chcę chodzić na szkołę tam gdzie będę rodzić.agniecha2101, Lotopałanka, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Ja chyba zrobię łązanki zostało mi kapusty z gołąbków zamroziłam także szybka robota , a jakoś nie chce mi się dzisiaj w kuchni stac , moze pomidorówke jeszcze dorobie ;p
Lotopałanka lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
mindusia87 wrote:Wróciłam przed godziną z zakupów pokupilam trochę ciuszkow dla maluszka i na tym chyba chwilowo poprzestane z zakupami. Ale gorąc dzisiaj. Ledwo doszłam do domu. Teraz z maluszkiem odpoczywamy
Ostatni sobotni zakup: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee3acb302cfa.jpgDip88, Lotopałanka, Aga9090, Azzurra lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Madlen_:) wrote:Karo też pierwszy raz słyszę o tym kucaniu i nachylaniu - ja codziennie sie nachylaniu przy myciu glowy nad wanną ....
Nie przejmuj sie , mama na pewno chce dobrze - czasem bliscy poprostu nie rozumieją że nadmierna troska jest gorsza od obojętności
Czy miewacie jeszcze czasem bóle jak przed miesiączką ? Ja kilka razy ostatnio miałam takie podobne, ale dużo lżejsze i sie zastanawiam czy to cos złego👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Agniecha śliczne spodenki dla Marcelka.
U mnie mały też od kilku dni mniej aktywny, ale czuję go Ale od 2 dni potrafi wypchnąć mi taką kulkę malutką obok pępka. Jak pogłaszcze to po kilku sekundach chowa się
Dopadła mnie chyba mega migrena. Ciśnienie ok, 105/64. Pulsujący ból nie do wytrzymania, jadę zaraz do sklepu po Apap, bo padnę chyba w tym upale.agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Ale ja myślę mam obiad z wczoraj hihi o jak miło to spokój ...
Jutro zjemy na mieście , bo nie bedzie własnie kiedy co robić także superowo , ostatnio nie chce mi się kucharzyc ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 09:54
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dip88 wrote:Agniecha śliczne spodenki dla Marcelka.
U mnie mały też od kilku dni mniej aktywny, ale czuję go Ale od 2 dni potrafi wypchnąć mi taką kulkę malutką obok pępka. Jak pogłaszcze to po kilku sekundach chowa się
Dopadła mnie chyba mega migrena. Ciśnienie ok, 105/64. Pulsujący ból nie do wytrzymania, jadę zaraz do sklepu po Apap, bo padnę chyba w tym upale.
Współczuję migreny Mnie codziennie męczą bóle głowy, ale na szczeście nie jakieś nadzwyczaj silne.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Lotopałanka wrote:ooooo lubię.....ale ja zupę będę miała na 2 dni a jutro czasu będzie brakowało na gotowanie....ale może ta cukinia w środę...;p
Agniecha a czym nadziewasz??
A Ty czym zazwyczaj nadziewasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 10:04
Lotopałanka lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Lotopałanka wrote:a ja różnie zależy co mam w domu akurat....;p
teraz przy diecie cukrzycowej to dużo warzyw i mięso z kurczaka plus pieczarki👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
ja też i szpinak....ale przez dietę czasami już mam dość tych standardów....
zjadłabym sobie takie kluski ziemniaczane z boczkiem, cebulką i twarogiem
albo domową pizzę z sosem czosnkowym, serem pleśniowym itd
albo makaron już obojętnie z czym....
ech długo bym mogła wymieniać.....;pagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Lotopałanka współczuję, że nie możesz sobie pojeść wszystkiego. Ale jeszcze trochę i po ciąży sobie odbijesz Tak na pocieszenie to przynajmniej nie złapiesz jakiś zbędnych kilogramów jak ja przez te zachcianki
-
Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było, ale podczytuje Was od czasu do czasu za nami już połowa, dzidzia kopie, w piątek polowkowe i modlę się żeby było ok bo ostatnio nas trochę lekarz prowadzący postraszyl. Płci dalej nie znamy
Malutka_94, Dip88, JaKa, agniecha2101, Azzurra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziękuję za rady, dziś już dużo lepiej. Cały weekend przeleżałam, mąż mnie rosołkiem jeszcze leczył więc mam nadzieję, że już choróbsko mija. Nadal dziś leżę, muszę tylko ogarnąć kuchnię bo po tym jak mąż obiad gotował to w kuchni armagedon
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Lotopałanka współczuję, że nie możesz sobie pojeść wszystkiego. Ale jeszcze trochę i po ciąży sobie odbijesz Tak na pocieszenie to przynajmniej nie złapiesz jakiś zbędnych kilogramów jak ja przez te zachcianki
niby tak ale lepiej żebym nie odbijała sobie po ciąży bo będę wygllądała po niej jak w kolejnej ciąży....;p ale teraz spożywczej...;p
agniecha2101 lubi tę wiadomość