Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga to trzymam kciuki
Właśnie powiesiłam pranie w ogródku i jestem cała mokra...
Tak pozatym jak w nocy spać nie mogłam, takie cudo znalazłam na Aliexpres. Nigdy tam nic nie zamawiałam i coraz bardziej mnie kusi Tylko dla mnie jedyny minus, że kombinezon jest bez zakrytych stópek, czy jak to tam nazwać, ale chyba wiecie o co mi chodzi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3a1e1af23b3.pngAga9090, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I ja już po wizycie, wszystko jest ok. Następna wizyta 29.08. i wtedy będzie połówkowe. Chyba będę ostatnia
Aga9090, Magdaa21, agniecha2101, Karolcia27, futuremama, olciaa, Lotopałanka, Dip88, JaKa, Daniela, Paula222, Irminka1231, mindusia87, Violet Flower, Malinowa_Czekolada, Azzurra lubią tę wiadomość
Malutka_94
-
nick nieaktualny
-
Czesc ale produkujecie poczytalam na tel , ale tutaj na tym zlomie ledwo odpisuje ... chce mojego kompa eh
My dzis po wizycie niunia starsza o tydzien rosnie nam klusia hehe lobuz dzisiaj nie da mi pospac a ledwo objechalam na ta wizyte przez te upaly , za to ta ma dzien plywania i gimnastyki tylkop brzuch skacze pomijajac ze ginke tez skopala xD
Lozysko , wody ok , szyjka 4cm takze na razie uf .
Bede sie udzielAC jak dostane dostep do swiata , bo napisanie tego posta nawet to makabrrra xD ale chcialam dac znac ze zyjemy i mamy sie dobrze
Buziaki
Aga9090, JaKa, agniecha2101, Karolcia27, Daniela, Paula222, futuremama, Irminka1231, Dip88, Angelika83, Violet Flower, Magdaa21, Malutka_94, Malinowa_Czekolada, Azzurra lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
agniecha2101 wrote:A znasz jakiś konkretny? Jakoś nigdy nie rzucił mi się w oczy taki specyfik z oznaczeniem BABY...
Widziałam z brosa -
Agulka przykro mi ale trzeba być dobrej myśli i nie tracić nadziei :* bo przecież to ryzyko, a niekoniecznie że właśnie tak się stanie także zaciskamy mocno kciuki :*
-
nick nieaktualnyAgulka przykro mi, że to cholerstwo sie nie wchłania... Ja miałam krwiaka duzego od maja, dopiero tydzień temu zniknął całkowicie. Jadłam dużo Wit. C np. Ogórki kiszone, herbata z dużą ilością cytryny, wodę z cytryna, a leki to luteina 3x2 (sama sobie zwiększyłam z 3x1),duphaston 3x1 i nospa 3x1 i magnez 3x2 (podobno nospa i magnez aby skurczy nie było, bo byłyby niebezpieczne)
Trzymam mocno kciuki!!! -
Kurcze widzę że wieści z wizyt takie sobie...
Aga kurcze, szkoda , że łożysko nie chce się podnieść. Ja też się dowiem co z moim na kolejnej wizycie, a stresuję coraz bardziej...
Agulka spory ten krwiak Mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze...
Dip88 piękny ten kombinezon.. -
Dzień dobry w sobotę! Ja już na nogach, o 16 zaczynamy grilla urodzinowego meza wiec masa roboty. Wczoraj pol dnia zeszło ma zajupach, pod koniec tak mnie juz bolał krzyż... dzis musze dokonczyc salatke i szaszlyki, zrobic wrapy i z pomoca meza ogarnac na szybko mieszkanie.
-
Cześć Dziewczyny
Witam się już w stanie małżeńskim i po powrocie z wakacji
Wszystko w dniu ślubu wyszło super. Po tygodniu burz i ulew w naszą sobotę wyszło dla nas piękne słońce i 28 stopni. Aż za gorąco było. Wakacje też udane
Długo nie będę w stanie Was nadrobić, ale postaram się.
Z naszych tematów, to czekają mnie wizyty u lekarzy w przyszłym tygodniu, ale jak wszystko będzie ok to ruszamy w przyszłym tygodniu że staraniami. Bardzo chcę już do Was dołączyć!
Ściskam wszystkie mocne i siadam do nadrabiania postów.Dip88, Lotopałanka, Paula222, JaKa, Karolcia27, agulineczka, Kai, Aga9090, Malutka_94, Magdaa21, olciaa, Malinowa_Czekolada, Irminka1231, Aguś 90, Angelika83, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Witam was
Agulka musimy wierzyć, że będzie dobrze. Nie można zakładać odrazu najgorszego. Pamiętaj wiara potrafi czynić cuda i dzisiejsza medycyna też. Trzymam kciuki za was.
Karmelkova gratuluję udanej wizyty, ja chyba też mam małego rozbójnika w brzuchu Cały czas go czuję, a od kilku dni nawet podczas chodzenia. Kiedy on śpi ja się pytam?... To ja myślałam, że poprzednio mój syn dawał czadu, ale teraz zupełnie bez porównania, teraz stwierdzam, że tamten był spokojny
Kai super, że wyniki są dobre.
A u mnie z dnia na dzień coraz bardziej gorąco Dopiero od wtorku ma być chłodniej i ma popadać. Także aby do wtorku
Miłego dnia dziewczynyKai lubi tę wiadomość