Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MagicCherryCupcake wrote:Dziękuję Dziewczyny, wieczorem zaaplikuje palcem.. ehh że wcześniej nie spytałam . Oczywiście nie mam żadnej krwi itd ale naszły mnie takie rozmyślenia - dobrze że teraz a nie później.
-
nick nieaktualny
-
Hej, u mnie znowu gorąco. Może ze 4st mniej wg pogody.. wyleguje się na materacu na basenie. Obiad zrobiony czeka to mam wolne )
Dziewczyny przeszły mi w miare zaparcia(loctulosum pomógł) ale teraz dostałam wzdęć. Cały wczorajszy wieczór i dzisiaj od rana mimo wypróżnienia.. wzięłam espumisan ale nic nie dal -
Hej dziewczyny u mnie dzis troche chodniej.ognisko sie udalo wytrzymalam do pólnocy z ta moja sennoscia pogoda byla idealna bo noc cieplutka.pochwale sie oto prezen od moich kolezanek dla Mariki.milego i zarazem chlodnego dnia wam życze.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b7ce343bdcc.jpgJaszmurka, bondzik007, agniecha2101, Dip88, Paula222, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki Nie mam za bardzo czasu, nadrobię Was pewnie po weekendzie, wpadłam tylko na szybko się pochwalić Wczoraj pierwszy raz poczułam mojego szkraba tzn już przedwczoraj coś czułam, ale nie byłam pewna czy to to, a wczoraj to już konkretnie maluszek dał o sobie znać Widziałam nawet jak brzuch podsoczył i udało się nawet mężowi poczuć lekko pod ręką Cudowne uczucie Ostatni raz tak się cieszyłam jak zobaczyłam dwie kreski Dziś też raz na jakiś czas Marcelek daje o sobie znać W końcu się doczekałam
Aga9090, Irminka1231, Lotopałanka, Paula222, Violet Flower, Jaszmurka, bondzik007, Malutka_94, agulineczka, Karolcia27, futuremama, Dip88, Aguś 90, Azzurra lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Kobitki mam pytanie bo w pierwszej ciąży tak nie miałam od ok 2 dni mam spory ból w okolicy miednicy jakby kości i odcinka lędźwiowego kręgosłupa czy to jest normalne??? To przejdzie czy będę tak już miała do końca.... Bo przez to przyznam szczerze ostatnio ledwo chodzę
-
Irminka jaki słodki tygrys
Mkgk współczuję, mnie odpukać omijają takie atrakcje na razie.
Agniecha widzisz i doczekałaś się
A mi dziś tak spuchły kostki, że aż się przeraziłam Nigdy nie miałam takuego problemu, dziś niby trochę chłodniej a akurat dziś mnie dopadło. Wydaje mi się, że to po dłuższej podróży autem i za mało wody. Muszę tego bardziej pilnowaćagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLotopałanka wrote:Kobitki mam pytanie bo w pierwszej ciąży tak nie miałam od ok 2 dni mam spory ból w okolicy miednicy jakby kości i odcinka lędźwiowego kręgosłupa czy to jest normalne??? To przejdzie czy będę tak już miała do końca.... Bo przez to przyznam szczerze ostatnio ledwo chodzę
-
nick nieaktualny
-
Weekend pełen wrażeń. W czwartek pojechałam z mężem do Szczecina, bo miał tam jakieś umówione spotkanie. Wracając, w piątek pojechaliśmy na Woodstock (wg mojego zegarka liczącego kroki, jakieś 15km pieszo tego dnia zrobiłam). Na kolejny dzień plażing na tropical islands pod Berlinem, a dzisiaj spowrotem na Śląsku, małe remonty na nowym mieszkaniu. Tylko kiedy odpocząć po tym weekendzie, jak jutro trzeba iść do pracy
Lotopałanka, a nie będzie to rwa kulszowa? Mojej koleżance dokuczała w ciąży.agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:Nie wiem nigdy nie miałam rwy więc nie wiem jak się objawia... Ale najchętniej obecnie to bym leżała
Kochana takie bóle w ciąży są normalne, wiezadla się rozciągają, co prawda u Ciebie to nie pierwsza ciąża, ale jak same wiecie każda ciąża jest inna. Mnie tak boli, ale zwykle po cięższym dniu, gdzie więcej byłam na nogach. A rwę kulszowa oj, od razu byś poznała, bo ból jest naprawdę silny, promieniuje do pośladka albo na całą nogę. A czasami jak jest atak to człowiek nie jest w stanie się w ogóle ruszyc, bo boli i takie uczucie jakby coś trzymało, przynajmniej ja tak miałam.
Agniecha gratulacje :-*Lotopałanka, agniecha2101 lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G