Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bondzik gratuluję potwierdzonego synusia. Tymi rzeczami, o ktorych pisalas spróbuj sie nie przejmowac, choc wiadomo, ze kazda z nas wolalabym uslyszec, ze wszysciutko jest w porzadku. To sa tak powszechne zmiany i faktycznie same pewnie zanikna. I takiej mysli musisz sie trzymac! Zobaczysz
bondzik007 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Kciuki za dzisiejsze wizyty, jeśli są
Mnie o 6 rano obudził mój M, wpadł do sypialni i krzyczy: "Kochanie wstawaj, mam kleszcza!!!", oczywiście panikował, że borelioza i same najgorsze scenariusze. A nam się dziwią, że ciążę przeżywamy i panikujemy Pojechał do przychodni teraz wyjąć, bo ja nie umiem i nigdy tego nie robiłam
Pozatym wczoraj spać nie mogłam znowu, bo było mi duszno i jak ryba oddychałam. A dziś 35 stopni będzie. Jak ja to przetrwam
Ciuszki wczoraj dostałam, ale tylko zajrzałam, bo nie miałam siły już ich przejrzeć. Zaraz planuje się za to wziąć -
Hej! Sorki że tak mało pisze ale oprócz wizyt i coraz gorszych wiadomości to nic się u mnie nie zmienia. Wczoraj syn poszedł do przedszkola ale jakoś niechętnie. Ciągle zapiera się rękami i nogami. A ja leżę na kanapie od rana do wieczora. Wczoraj miałam kryzys bo jak syn wrócił to chciał żebym poszła z nim porzucać maskotką na trampolinie. Mogłam jedynie usiąść obok i patrzeć. No i mój syn uznał że jestem leniem. No tak się czuję , jak leń.
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Agulka to jest napewno dla ciebie trudny czas, ale nie możesz mieć żadnego poczucia winy, a tymbardziej czuć się jak leń. Twój synek jest dzieckiem i wielu spraw nie rozumie. Jakby nie patrzeć to jest "tylko" kilka miesięcy, może próbuj jakoś obracać w żarty jak synek np. mówi że jesteś leniem, on pewnie próbuje cie brać na rożne sposoby żeby cię zachęcić do zabawy z nim niech widzi wesołą mamę która żartuje, a jednocześnie tłumacz mu co i jak. Jesteś silna i wierzę, że przetrwacie ten czas i wszystko zakończy się dobrze!!!
-
Właśnie wypiłam tą supersłodką pyszną wodę Nie była taka zła Narazie czuję się ok Trzymajcie kciuki, żeby wyniki były ok.
Będę nadrabiać później, bo teraz mi mąż przez ramię zaglądaDip88, agulineczka, Agulka901, Aga9090, Karolcia27, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Byle do końca października wytrzymać. Zjadłam michę płatków, mąż szykuje drugie śniadanie. Będę jeść
Pisałam wam że mam te twardnienia brzucha. Zauważyłam że jak o tym myślę to brzuch często się spina. A jak nie myślę o tym to raz-dwa na dobę i tyle. Może coś w głowie jest.
Będę musiała prawdopodobnie brać zastrzyki ale płatne 100%. Myślicie że rodzinny może mi wystawić refundacje ?
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Agulka jesteśmy z Tobą :-* na pewno to bardzo męczące takie leżenie, szczerze to jak ja poleze tak z pół dnia to potem jeszcze bardziej nie mam na nic siły itp. ale absolutnie nie powinnaś mieć nawet najmniejszych wyrzutów, bo to chodzi o dobro dziecka i Twoje :-* i to nie Twój wymysl, tylko zalecenie lekarza :-* a synuś, jak synuś - malutki pewnie ciężko mu to zrozumieć, że do tej pory aktywna mama, nagle nie wstaje z kanapy... Ale w pewnym momencie na pewno to zrozumie :-* będzie łatwiej, jak skończy się taka ładna pogoda
Zastrzyki z heparyny? Tak, mi na początku przepisywała lekarz rodzinna, ale gin napisał jej takie zaswiadczenie, że mam mieć zastrzyki. A że przyjmował tylko prywatnie, to powiedział, że na refundację nie może mi wypisać. Moja rodzinna bez problemu mi przepisywała, ale to już niestety zależy od chęci lekarza.4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Witam w rozpoczętym 25 tyg
Agulinka u mnie podobnie, w tamte wakacje skakałam z synkami na trampolinie, w tym nawet tam nie wchodzę, ale tłumaczę, że mam Wojtusia w brzuszku i dla tego nie mogę
agniecha kciuki za wyniki ! Oby były piękne
Lotopałanka szkoda, że nie mieszkamy w tym samym mieście, bym wpadła do Ciebie z moim dwu latkiem i obie byśmy sobie ponarzekałyinaa lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! Ależ dawno mnie to znow nie było aż wstyd!
U mnie dziś 21 tc. - od tygodnia dopiero czuję delikatne pukanie- mam łożysko na przedniej ścianie, wiec lekarz mowił, że później poczuję ruchy
No i 27.07 na prenatalnych okazało się, że Michalina ma penisa :p Także czekamy na grudniowego chłopaka
Wyszła też mała torbiel w główce, ale pani uspokajała, że to normalne i powinno się wchłonąć (3 mm).
Upały mnie dobijają, pierwszy raz zobaczyłam moje nogi bez kostek... Niech już bedzie jesień
Malutka_94, Dip88, Karolcia27, inaa, agniecha2101, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Witam się przy śniadaniu
Od dzisiaj połowę ciąży mam za sobą
Jagoda, gratuluję synka w takim razie
Dzisiaj skorzystam z chlodniejszej pogody i zrobię pranie. Na razie są 24st, ale z powrotem szykuje się ponad 30. Powiem Wam, że jak nigdy nie lubiłam jesieni, tak w te upały mi się marzyłaMalutka_94
-
Oj to chyba już wszystkim się marzy chłodniejsza aura u nas dzisiaj 30 stopni, ale jutro i w czwartek ma być najgorzej, bo 35 stopni. U mnie obiad już przygotowany, zbieram się na ogródkowy basen do mamy, chociaż wszyscy tam pojechali na wakacje, więc sama się popławie heh
Jagoda gratulacje synka :-* torbielek się na pewno wchłonie :-*
Miłego dnia wszystkim :-*Dip88 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Ja już tez mam dość upałów, choć i tak mi się wydaję, że wyjątkowo dobrze to znoszę
Pod koniec przyszłego tygodnia jedziemy w Bieszczady Mam nadzieję, że będzie chłodniej
Jagoda gratuluję synusiaDip88 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Swoją drogą jestem ciekawa kiedy wejdzie nowa kolekcja jesień/zima w Smyku. Brakuje mi kilku cieplejszych rzeczy, a tu ciągle na stronie tylko letnia wyprzedaż. Szkoda tylko, że ceny już nie będą takie atrakcyjne
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Jagoda gratuluję synka
A ja właśnie przebrałam wczorajszy łup I wyprawkę w rozmiarze 50/56 mam już całą. Ewentualnie dokupie tylko kilka cieplejszych rzeczy i parę pajaców. Po podliczeniu z tego co dostałam mam:
3 pary jeansów
10 spodenek/półspiochów
4 pajace
4 bawełniane czapeczki
14 bluzek/kaftaników dł.rękaw
8 body dł.rękaw
11 body kr.rękaw
3 bluzo-kurteczki z miśka
2 pajace z miśka
kombinezon i kurtka zimowa
otulacz
Nie liczyłam z tym co ja już nakupowałam, także wychodzi że już mam tego trochę za dużo. Chociaż ja kupowałam bardziej 56/62. Od teraz skupiam się na rozmiarach 62 i 68. Oczywiście też czekam na zimowe kolekcje. Bo tu wszędzie też wszystko na lato. Nawet bodziaki na długi rękaw ciężko znaleźć.
-
Hejooo
Ja się witam w 26 tygodniu
Eh te upały - nie dość, że jestem przez to maruda to jeszcze nie ruszam sie z kanapy i mam wrażenie ze życie ucieka koło mnie ! Trzeba się ruszyć, ale gdzie eh... -
inaa wrote:Hejooo
Ja się witam w 26 tygodniu
Eh te upały - nie dość, że jestem przez to maruda to jeszcze nie ruszam sie z kanapy i mam wrażenie ze życie ucieka koło mnie ! Trzeba się ruszyć, ale gdzie eh...
Kochana ja mam to samo. Czuję się jak zamknięta w klatce, zwariować można U mnie już teraz pokazuje 31 stopni, a jak wychodzę do ogródka to po 2 minutach uciekam, bo duszno i słońce parzy. Całymi dniami siedzę tylko na kanapie przed wiatrakiem, ledwo daje radę cokolwiek do jedzenia zrobić bo zaraz słabo mi się robi A zawsze tak uwielbiałam lato... -
Paula222 wrote:agulneczka ja też czekam na kolekcję jesień/ zima ze Smyka
Dip to trochę tego masz
Te upały też mnie męczą. Już nie pamiętam kiedy latem tak długo takie temp były...
Pewnie za miesiąc już kolekcje zaczną się pojawiać
Oj, chyba za dużo będę tego mieć. Nie wspomnę, że moja mama i teściowa też już sporo nakupowały. Prosiłam je, żeby brały większe rozmiary, bo ja sobie ogarnę te małe. No, ale nie obyło się u nich bez kupowania też mniejszych, no bo przecież takie ładne były...
Agniecha i jak tam wyniki?agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Swoją drogą jestem ciekawa kiedy wejdzie nowa kolekcja jesień/zima w Smyku. Brakuje mi kilku cieplejszych rzeczy, a tu ciągle na stronie tylko letnia wyprzedaż. Szkoda tylko, że ceny już nie będą takie atrakcyjne