Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do rzeczy aptecznych poszukam liste, ktora tworzylam przy synku i Wam napisze. Wiem juz z doswiadczenia co sie przydalo rzeczywiscie, a co bylo zbedne.
Ja osobiscie lubilam porady mlodych mam zanim urodzilam synka. Wiadomo ze kazdy ma swoje zdanie, ale przydaje sie wiedza kogos, kto juz czegoś uzywalDip88, Karolcia27, bondzik007 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
A ja muszę mojego M ścignąć żebyśmy się już za pokój wzięli, bo w szafie rzeczy mi się rzeczy dla małego już nie mieszczą. To chyba już jakieś uzależnienie od kupowania tych małych ubranek Pojechaliśmy do marketu po zakupy, a skończyłam na jakimś dziale dziecięcym No i musiałam coś kupić... Oczywiście starszemu też kupiłam, żeby nie czuł się gorszy, ale chyba zwariowałam
-
nick nieaktualnyCześć kochane, nie nadrobię Was chyba
W środę zaczęłam krwawić i miałam skurcze, pojechałam do szpitala, szyjka mi się skrociłado 17 mm z małym rozwarciem od środka, dali mi leki, w czwartek założyli pessar, a dziś wypuścili do domu z nakazem leżenia i jakby się coś działo mam jechać do szpitala.. To tak w skrócie..
Nie wiem co u Was, bo nie zaglądałam tutaj.. -
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Cześć kochane, nie nadrobię Was chyba
W środę zaczęłam krwawić i miałam skurcze, pojechałam do szpitala, szyjka mi się skrociłado 17 mm z małym rozwarciem od środka, dali mi leki, w czwartek założyli pessar, a dziś wypuścili do domu z nakazem leżenia i jakby się coś działo mam jechać do szpitala.. To tak w skrócie..
Nie wiem co u Was, bo nie zaglądałam tutaj..
Aguś masakra, cały czas coś... Współczuję nie może być dobrze, tylko co chwilę u Ciebie jakieś komplikacje się pojawiają Ty to chyba po porodzie książkę będziesz mogła o tym napisać dosłownie... Kochana lez, łez i jeszcze raz leż, musi być dobrze!4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
nick nieaktualnyKarolcia27 wrote:Aguś masakra, cały czas coś... Współczuję nie może być dobrze, tylko co chwilę u Ciebie jakieś komplikacje się pojawiają Ty to chyba po porodzie książkę będziesz mogła o tym napisać dosłownie... Kochana lez, łez i jeszcze raz leż, musi być dobrze!
-
Kochane, a ja się zaniepokoiłam tą nadmierną ruchliwością.. któraś wie jakie mogą być skutki i czy się martwić? Ruchow nie liczę, ale wierci się prawie cały czas od kilku dni. Dzisiaj dodatkowo boli mnie okropnie odcinek lędźwiowy
-
ASylvia wrote:NIe jestem specjalistą ale uważaj na Alantan. Ostatnio zmienił skład i uczula. Nie wiem jak na zdrowej skórze ale na podrażnioną nie polecany.
Alantan sprawdza sie podobno do codziennej pielęgnacji ale nie za każdym razem gdy zmieniamy pieluchę, więc do skóry zdrowej Tak na dobrą sprawę trzeba po prostu spróbować. To, co dla jednego bobasa może okazać się super, to dla drugiego nie koniecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 20:09
-
inaa wrote:Kochane, a ja się zaniepokoiłam tą nadmierną ruchliwością.. któraś wie jakie mogą być skutki i czy się martwić? Ruchow nie liczę, ale wierci się prawie cały czas od kilku dni. Dzisiaj dodatkowo boli mnie okropnie odcinek lędźwiowy
Mój mały tez taki ruchliwy.. ale tydzień temu było ok na wizycie.. -
Aga współczuję Ci ostatnich przeżyć, ciągle coś się ciebie czepia. Ale pamiętaj po burzy zawsze wychodzi słońce. Musisz przetrwać ten czas, już tyle przeszłaś że i teraz dasz radę. Masz chociaż kogoś do pomocy, bo zapewne za bardzo chodzić nie możesz?
-
Agniecha daj znać jak tam zniosłaś podróż do Polski?
Karmelkova na ciebie też czekamyAzzurra, Karmelkovaa, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:Aga współczuję Ci ostatnich przeżyć, ciągle coś się ciebie czepia. Ale pamiętaj po burzy zawsze wychodzi słońce. Musisz przetrwać ten czas, już tyle przeszłaś że i teraz dasz radę. Masz chociaż kogoś do pomocy, bo zapewne za bardzo chodzić nie możesz?
-
mkgk wrote:witaj w gronie moze jednak to w granicach normy ze powoli sie skracaja. Jestesmy juz tu 3 i najlepsze ze z3.5 na niecale 3 nam sie skrocilo... ty ja i mezatka
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
inaa wrote:Kochane, a ja się zaniepokoiłam tą nadmierną ruchliwością.. któraś wie jakie mogą być skutki i czy się martwić? Ruchow nie liczę, ale wierci się prawie cały czas od kilku dni. Dzisiaj dodatkowo boli mnie okropnie odcinek lędźwiowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 21:53