Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mezatka2015 wrote:Hej dziewczyny przyjmuja mnie do szpitala.
W szyjsce wyszly proteiny ktore wychodza 5-7 dni przed porodem w normalnym przypadku. Podali mi sterydy na rozwoj pluc u malej i chca mnie poobserwowac.
-
Hej hej
Witamy sie po lekarzu. Wszystko jest ok maluszek zdrowy serduszko piekne zdrowe ogolnie doktor mowi ze piekny dzieciaczek. Wyniki badan sa okej tarczyca piekna od kiedy biore leki.
Synek ma 607 gram starszy o tydzien ale doktor mowi ze jest ok. U nas to takie duze geny chyba ulozony glowkowo wiec na dole ruchy raczek a w okolicy pepka nozkami kopie
Szyjka dluga ponad 4 cm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ba97883dc9d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 20:42
Kai, Aga9090, Lotopałanka, olciaa, Karolcia27, Malutka_94, Jagodagoi, Dip88, Irminka1231, AMK, Malinowa_Czekolada, Violet Flower, inaa, Aguś 90, futuremama, agniecha2101, Azzurra, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Mezatko, trzymamy kciuki! Oby było wszystko dobrze i niech mała jeszcze siedzi w brzuchu!
Pisalyscie o wieku. Ja urodzilam pierwsze dziecko w wieku 34 lat. Teraz będzie drugie, a ja już po 36 urodzinach. Nie mialam problemów z zaksciem w ciążę, pierwsza pojawila się po siedmiu miesiącach małżeństwa, druga mnie zaskoczyła . Późno wyszlam za mąż, bo wtedy spotkałam właściwego człowieka. Nie czuję się staro i nie żałuję, że przygodę z małżeństwem i macierzynstwem zaczelam po trzydziestce. Ludzie lubią wszystko oceniać przez swój pryzmat i zawsze wiedzą lepiej, kiedy i ile dzieci powinnas mieć.mkgk, Jagodagoi, Malutka_94, Dip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Kai wrote:Mezatko, trzymamy kciuki! Oby było wszystko dobrze i niech mała jeszcze siedzi w brzuchu!
Pisalyscie o wieku. Ja urodzilam pierwsze dziecko w wieku 34 lat. Teraz będzie drugie, a ja już po 36 urodzinach. Nie mialam problemów z zaksciem w ciążę, pierwsza pojawila się po siedmiu miesiącach małżeństwa, druga mnie zaskoczyła . Późno wyszlam za mąż, bo wtedy spotkałam właściwego człowieka. Nie czuję się staro i nie żałuję, że przygodę z małżeństwem i macierzynstwem zaczelam po trzydziestce. Ludzie lubią wszystko oceniać przez swój pryzmat i zawsze wiedzą lepiej, kiedy i ile dzieci powinnas mieć.Malutka_94 lubi tę wiadomość
-
Ja w październiku skończe 30 lat. Od wrzesnia 2015 jestem mężatką, wyszłam za swoją Miłość którą poznałam w wieku 15 lat. Znamy się więc pol życia wiadomo, przez ten czas bywało różnie, ale jak dla mnie nie poznałam nigdy bardziej wartościowego faceta. Decyzja o dzidzi... cóż, w listpadzie 2016 poronilam w 8/9 tyg jednak muszę powiedzieć, ze wtedy nie bylam zupelnie przygotowana na ciążę (krótko mówiąc nie brałam kwasu foliowego i tylko ten jeden raz ponioslo nas bez zabezpieczenia), 1,5 miesiąca wczesnej zmarł nagle moj tato i wygląda na to, ze organizm był rozregulowany i nie dał sobie rady, ja wtedy mocno schudłam (zawsze tak reaguje w stresie). Odlozylismy starania na później. Koncowke zeszłego roku poświęcilam na przygotowania (dentysta, badania itd) bo jakoś kolo wakacji poczułam znowu instynkt a i Maz cos przebakiwal. W Boze Narodzenie 2017 skladajac życzenia powiedziałam do niego ze chciałabym żebyśmy za rok w Wigilie byli juz we 3... styczen i luty minął nam jeszcze troche imprezowo, a i ja jeszcze mialam troche stracha czy to dobry moment, więc dopiero od marca zaczęliśmy starania i ciach: udalo sie za pierwszym podejściem mam nadzieję, ze wszystko bedzie dobrze i ze to Boże Narodzenie bedzie najszczesliwsze z tych dotychczasowych, chociaż codziennie drze o ta Kruszynke, bo z każdym jednym dniem kocham ja coraz mocniej. Jeszcze parę miesięcy temu nie wiedziałam, ze tak można kochać kogoś kogo sie nigdy nie widziało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 22:00
Jagodagoi, ZUZAUK, Malutka_94, Aga9090, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Ja się obudziłam i dosłownie zdycham. Rozbolał mnie strasznie żołądek, chce mi się wymiotować, próbuje i nie mogę Chyba coś zjadłam nie takiego. Pije herbatę może pomoże...
Mężatka trzymam za was mocno kciuki.
Nie jestem w stanie pisać... -
Zostane zaraz przewieziona do szpitala glowbego w centrum miasta. Tam maja lepsza opieke w takich przypadkach.
Wszystko wam opowiem jak troche odespie bo nie wiem sama co mysleCzerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Witajcie ;*
Mezatka współczuję mam nadzieje ze bedzie dobrze !
U nas leci wizyte przelozyli mi na srode .
Wyptawke skompletowalam teraz zostalo kupiwac po troche
Mala jesr straszna wiercipieta od 5 zazwyczaj juz nie daje mi spac xD
W poniedzialek ide na krzywa
Poza tym nic nowego czytam Was na biezaco ;*
Karolcia27, Malutka_94 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Tu z Julia zaczynamy 25tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1c4f4181239.jpgKarolcia27, Malinowa_Czekolada, Irminka1231, bondzik007, Aga9090, olciaa, Dip88, Malutka_94, inaa, Jagodagoi lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Mężatka czekamy na jakąś informację :-* trzymaj się kochana, jestem myślami z Tobą :-* będzie dobrze , musi być ! :-*
Dip współczuję w te upały jak widać, łatwo o zatrucie weź sobie no spe na ten ból.
Karmelkova ślicznie rośnięcie jaki ładny brzusio po heparynie,mój wygląda tragicznie, wczoraj w sklepie puściła mi się krew i ubrudzilam białą sukienkę
My jeszcze w łóżku, w nocy dostałam pierwszy raz mega skurczu nogi, trwał długo, ale mąż mnie wyratował, wzięłam magnez i zasnęłam.
Miłego dnia wszystkim :-*4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Ponoc mam infecje w moczu ale czekamy na konkrety. Ktos pytal czemu robilam test na to bialko w szyjce - nie wiem ale jak sprawdzali szyjke to sprawdzili od razu bo mialam bole w dole brzucha i byl on twardy. Ogolnie to licza na to ze infekcja wywolala skurcze i ze sie to zatrzyma. Na razie brzuch jest bardziej miekki a nad ranem dostalam 2 dawke sterydow na plucka malej ktora jest stale monitorowana ale u niej wszystko dobrze. Tak jakby ona byla zadowolona a moj organizm cos nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 08:39
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
-
Mezatka oby wszystko zatrzymali i żebyście mogli wytrzymać jeszcze trochę tych tygodni.
Karmelkova śliczny brzusio
Ja w nocy wypiłam 3 herbaty, przeszło i poszłam spać, dziś już ok
Karolcia u mnie upały skończyły się już jakoś tydzień temu. A teraz zaczęła się już typowo holendersko-angielska pogoda Czyli deszcz, deszcz, deszcz i wiatr. Do tego dziś wyjątkowo chłodno, aktualnie 11 stopni Teraz mi za zimno, wszystkie okna pozamykałam i siedzę w swetrze. Mój M pojechał do sklepu po wzorniki kolorów farb. Dziś oficjalnie zaczynamy ogarniać pokój dla małego, a potem malowanieKarolcia27 lubi tę wiadomość
-
Mezatka2015 wrote:Ponoc mam infecje w moczu ale czekamy na konkrety. Ktos pytal czemu robilam test na to bialko w szyjce - nie wiem ale jak sprawdzali szyjke to sprawdzili od razu bo mialam bole w dole brzucha i byl on twardy. Ogolnie to licza na to ze infekcja wywolala skurcze i ze sie to zatrzyma. Na razie brzuch jest bardziej miekki a nad ranem dostalam 2 dawke sterydow na plucka malej ktora jest stale monitorowana ale u niej wszystko dobrze. Tak jakby ona byla zadowolona a moj organizm cos nie
A ile ma teraz twoja szyjka. Bidulka trzymamy za Was kciuki. Najwazniejsze ze jestes pod opieka specjalistow
-
mkgk wrote:Infekcja wzmaga skurcza to prawda jsk ja wylecza to moze wszystko sie uspokoic.
Jak mi moja grzybica nagle powraca to zauwazylam ze macica stawia mi sie co 20 min tego dnia a jaj ja zalecze to w cisgu dnia maks 5 razy co jest norma..
Oby bylo tak jak mowisz...Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
-
mkgk wrote:A ile ma teraz twoja szyjka. Bidulka trzymamy za Was kciuki. Najwazniejsze ze jestes pod opieka specjalistowCzerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona