Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
JaKa mam to samo pociesz sie;p. Wyprawki jeszcze jako tako nie kompletuje, zostawiam to na koniec września, pażdziernik.
Karolcia27 łącze się w bólu jak chodzi o siniaki po heparynie. Ale jak dajesz radę je wbić tak blisko pępka? Ja wszystko po bokach robię. Na sesji chyba goły brzuszek odpada ale trudno;/.
Ja na razie bawię się w szycie. Takie sówki zrobiłam
Lotopałanka, Dip88, Aga9090, Karolcia27, Malutka_94, Malinowa_Czekolada, JaKa, Aguś 90, Violet Flower, olciaa, bondzik007, AMK, inaa, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Aguś śliczne sóweczki:) mi się podobają jeszcze takie chmurki z nóżkami:)
Ja mam tak samo z samopoczuciem jak Wy, raz jest super, a w kolejny dzień niemoc i leżenie:P ale nie potrzebuję tak dużo snu za to, kładę się tak po 23 i wstaję jakoś po 8, w dzień też bym nie zasnęła. Do tego codziennie śnią mi się jakieś głupoty...agniecha2101 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Lotopałanka wrote:hej
Agniecha witaj z powrotem....
czy Was też dopada z powrotem taka niemoc i senność?? A dziś u mnie jeszcze dodatkowo ból głowy...
Rano wstałam i ruszyłam do diabetologa i lipa....zapomniałam że mój diabetolog przyjmuje w poniedziałek, środa i piątek....
muszę iść na dniach zrobić badania krwi i moczu dla ginekologa....👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Ogólnie czuję się dobrze, nawet jak na JUŻ trzeci trymestr bardzo dobrze Poza kręgosłupem, który i poza ciążą mi dokucza, jest ok Czasem te nerki pobolewają, nieraz żołądek lekko dokucza, ale nie ma co narzekać. Czasem potrafię się nawet zapomnieć, że w ciąży jestem hehe a powiedz jak u Ciebie kręgosłup teraz? U mnie są gorsze dni czasem, ale ogólnie da się żyć, nastawiałam się, że będzie dużo gorzej.
Ja tak samo jak Ty, ogólnie to jeszcze takiego ataku rwy kulszowej w ciąży nie miałam, żeby mnie ścięło na tydzień czy dwa bez ruchu i oby tak do końca. Jak np. ponoszę coś albo mam bardziej aktywny dzień "na nogach" to potem wieczorem i kolejny dzień czuję kręgosłup w tym miejscu co zawsze mnie bolał. Dzisiaj np. w nocy obudził mnie właśnie ten ból, nie mogłam znaleźć pozycji, ale rano już obudziłam się bez bólu. Za miesiąc mam jeszcze wizytę u neurologa.agniecha2101 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Dip88 wrote:Ja to samo, mam tylko jedną taką koleżankę ale ona też całymi dniami praktycznie pracuje
. A kobiety w ciąży myślę, że najfajniej się rozumieją. Jeszcze wszystkie jesteśmy na podobnym etapie i byłoby pewnie wesoło na takich zakupach. Już sobie wyobrażam, takie stado ciężarnych razem wpada hahah
Mam nadzieje że z serduszkiem wszystko będzie dobrze. Często takie wady same znikają po 30 tc. Trzymam kciuki i bądźmy dobrej myśli.
Hehe napewno fajnie by to wyglądało Tylko mnie to w sumie już chyba nie wolno na zakupy wypuszczać, bo i tak już mam wszystkiego w nadmiarze
Dip88 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dip88 wrote:Lotopałanka z tą nie mocą mam różnie. Co chwile się zmienia. Rano wstałam pełna energii, ogarnęłam dom, potem nie moc i lenistwo, ból kręgosłupa Teraz poleżałam i znowu energia i tak często
Co do kosmetyków to ja raczej kupię z polecenia Agulineczki wszystko z Hipp. Jedynie dziś czytałam, że tu w Holandii dziewczyny jeszcze polecają kosmetyki Weledy, widziałam że w Pl też są. Są trochę droższe, któraś z was słyszała o nich?Dip88 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Ja o dziwo mam bardzo dużo energii. Odpukać ;p. Chmurki z nóżkami też mi sie podobaja i też sobie zrobie, ale na razie pracuje nad głową lisa. Jakoś mnie tak wzięlo na sówki i lisy i małemu taką pościel uszyje, żęby był komplet .
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Agus603 wrote:JaKa mam to samo pociesz sie;p. Wyprawki jeszcze jako tako nie kompletuje, zostawiam to na koniec września, pażdziernik.
Karolcia27 łącze się w bólu jak chodzi o siniaki po heparynie. Ale jak dajesz radę je wbić tak blisko pępka? Ja wszystko po bokach robię. Na sesji chyba goły brzuszek odpada ale trudno;/.
Ja na razie bawię się w szycie. Takie sówki zrobiłam
Agus603 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Karolcia27 wrote:Aguś śliczne sóweczki:) mi się podobają jeszcze takie chmurki z nóżkami:)
Ja mam tak samo z samopoczuciem jak Wy, raz jest super, a w kolejny dzień niemoc i leżenie:P ale nie potrzebuję tak dużo snu za to, kładę się tak po 23 i wstaję jakoś po 8, w dzień też bym nie zasnęła. Do tego codziennie śnią mi się jakieś głupoty...
Ja też kładę się około 23, wstaję 7-8 i nie ma u mnie mowy o jakiejkolwiek drzemce w dzień. A sny też mam coraz to durniejsze👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Hej
Aguś, śliczne sówki
My dzisiaj byliśmy na ciuchowych zakupach, kupiłam sobie 2 cieplejsze bluzy i jeansy ciążowe, a co znalazłam też w second-handzie elegancki płaszczyk na jesień, będzie w sam raz bo na brzuchu jest luźny
Mój Miki zaczął kopać też plecy, tzn. ja zaczęłam to czuć jutro o 10 mamy połówkowe, a w nocy wyjeżdżamy do ZakopanegoDip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Malutka_94
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfe3f7eb6b96.jpg
Kupiliśmy taki leżaczek bujaczekZUZAUK, Malutka_94, olciaa, bondzik007, Dip88, AMK, Aga9090, Azzurra, inaa, agniecha2101, Agus603 lubią tę wiadomość
-
W ogóle to się z Wami witam po dłuższej nieobecności Byliśmy ponad tydzień na wakacjach nad morzem i dzisiaj wróciliśmy.
My nie mamy nic poza ubrankami, które sukcesywnie dokupuje.
Niestety mocno dokuczają mi plecy i wczoraj 3 krotnie tak dziwnie zdrętwiała/ zablokowała się lewa dłoń.
Niestety po jutrze mąż wraca do pracy, a czeka nas malowanie pokoju i po mału kompletownaie mebli. Oczywiście wózka, fotelika także nie mamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 18:07
-
Lotopałanka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfe3f7eb6b96.jpg
Kupiliśmy taki leżaczek bujaczek
Marzę o nim Fajny jest? Myślałam o używanym