Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane :-* a ja właśnie siedzę na paznokciach od rana też porobiłam sobie kilka badań wczoraj ostatni raz byliśmy na szkole rodzenia i każdy kąpał dzidziusia szczerze polecam szkole rodzenia przy I ciąży bardzo, bardzo dużo się dowiedzieliśmy , a i cały czas byl nacisk na to, że kobieta to powinna być noszona na rękach przez męża , że jest w ciąży, a że wyda na świat melenstwo to już w ogóle także wczoraj mężowie na zajęciach nas masowali i były ćwiczenia relaksacyjne, oprócz tego spotkanie z psychologiem i muzykoterapia
Nasza Nela to tak skacze w tym brzuchu, że masakra, chwili spokoju nie mam dzisiaj w nocy też ciężko mi się spało, też mi coś na żołądku siadło, a mała dokładała swoje
Czyli polecacie te szumisie ? Bo opinie są różne, wczoraj ta babka od muzyki właśnie bardzo polecała, a znowu koleżanka mówiła, że dziecko bez tego szumisia nie ma szans żeby w ogóle zasnęło, a potem już szumis nie wystarczał i musieli używać suszarki...masakra !
Ja podgrzewacza ani sterylizatora nie kupuje poluje na laktator póki co w ogóle jak mi wczoraj pojechała położna:-P mówi na końcu do mnie tak, że ona jak rodziła to wyglądała tak jak ja i mimo że miała mały biust to miała nawał mleka hahahaagniecha2101 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Dziewczyny, z nudów (przymus leżenia ) czytam róźne blogi, czy któraś z Was miała kosz na pieluchy ?
Coś w stylu Tomee Tippee ? -
mokka wrote:Dziewczyny, z nudów (przymus leżenia ) czytam róźne blogi, czy któraś z Was miała kosz na pieluchy ?
Coś w stylu Tomee Tippee ?
Moja koleżanka ma AngelCare, wygląda super, ale nie wiem jak się sprawdza do końca, tylko tyle że ona jest zadowolona4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Co do kosza na pieluchy ja muszę mieć, taki wymóg u mnie opieki poporodowej, bo te babki będą korzystać, a czy ja będę nie wiem. Jakoś nie jestem przekonana żeby w pokoju małego mi stał śmietnik ze zużytymi pieluchami
Tu w ogóle mają dużo dziwnych wymogów. Sama muszę też kupić cały pakiet porodowy od sterylnych nożyczek po zaciski do pępowiny itd. -
Lotopałanka wrote:jestem po wizycie u gina.... szału nie było ale serduszka posłuchałam sobie.... a na bóle kazał mi się oszczędzać po prostu....to co mam leżeć i już całkiem nic nie robić??Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Ja zamowilam tommie tippe a wkłady dodatkowe to już nie oryginalne kuzynka miala i super sie sprawdza" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
ja nie planuje kupowac sterylizatora ani podgrzewacza. przynajmniej na chwile obecna. jesli beda potrzebne pozniej to kupimy. Zastanawiam sie jeszcze nad laktatorem ale nie mam przekonania. Zobaczymy jak to jeszcze wyjdzie.Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
-
Mezatka2015 wrote:no to cos tak jak u mnie. ja niestety wiekszosc dnia leze.
No to mnie nie pocieszasz....jak jeszcze będę miała zalegać to oszaleję....;p ale jak będę zmuszona to i leżeć będę.... -
Czy planujecie sesje ciążowe ? Jeśli tak, to sprawdzalyscie oferty ? Od zawsze taka sesja mi się marzyła, uważam ze to super pamiątka. Ale nie wiem jak się ceny maja ? I co znaczy 6 czy 10 ujęć ? 6 ujec to tylko 6 zdjęć czy to jest 6 zdjęć w różnych stylizacjach? Wiem ze jest w środ nas Fotograf, ale oczywiście zapomniałam kto ;(
-
Lotopałanka wrote:No to mnie nie pocieszasz....jak jeszcze będę miała zalegać to oszaleję....;p ale jak będę zmuszona to i leżeć będę....
ja leze juz bity tydzien ale dla dobra malej moge i lezec. pierwsze kilka dni bylo ciezko a teraz juz wiem dlaczego to robie
mkgk lubi tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
-
olciaa wrote:Czy planujecie sesje ciążowe ? Jeśli tak, to sprawdzalyscie oferty ? Od zawsze taka sesja mi się marzyła, uważam ze to super pamiątka. Ale nie wiem jak się ceny maja ? I co znaczy 6 czy 10 ujęć ? 6 ujec to tylko 6 zdjęć czy to jest 6 zdjęć w różnych stylizacjach? Wiem ze jest w środ nas Fotograf, ale oczywiście zapomniałam kto ;(
My z mężem dostaliśmy taką w prezencie I kompletnie nie wiem ile zdjęć będzie itd Ale za darmo to się nie interesuje Na koniec października się umówiliśmy.Dip88, olciaa, Mezatka2015 lubią tę wiadomość
-
A ja mam powera i mnie na sprzątanie wzięło już całą kuchnie totalnie wysprzątałam, oczywiście kręgosłup trochę boli, ruszam się jak słoń w składzie porcelany, mam już guza na kolanie ale nie poddaje się. Pierwszy raz od nie pamiętam kiedy to jest silniejsze ode mnie
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
MagicCherryCupcake wrote:My z mężem dostaliśmy taką w prezencie I kompletnie nie wiem ile zdjęć będzie itd Ale za darmo to się nie interesuje Na koniec października się umówiliśmy.Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
-
Też myślałam o sesji u mnie ceny zaczynają się tak od 250 zł z tego co mi tak mignelo na fb. Ale to jeszcze sprawa do przemyślenia a że wypatrzyłam sobie piękna torbę do wózka i trochę kosztuje to muszę jeszcze przemyśleć
Zapytam o ten kosz, ja nie będę kupowała będziemy wrzucać pewnie do łazienkowego albo tego zwykłego za to chciałabym kupić taki leżaczek bujaczek, ale też używany jak coś no i jeszcze porządniejszy zestaw pościeli, kocyk, otulacz i zestaw do wózeczka4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Karolcia27 wrote:Też myślałam o sesji u mnie ceny zaczynają się tak od 250 zł z tego co mi tak mignelo na fb. Ale to jeszcze sprawa do przemyślenia a że wypatrzyłam sobie piękna torbę do wózka i trochę kosztuje to muszę jeszcze przemyśleć
Zapytam o ten kosz, ja nie będę kupowała będziemy wrzucać pewnie do łazienkowego albo tego zwykłego za to chciałabym kupić taki leżaczek bujaczek, ale też używany jak coś no i jeszcze porządniejszy zestaw pościeli, kocyk, otulacz i zestaw do wózeczka
-
Lotopałanka wrote:Ja sobie nie robię sesji jestem niefotogeniczna....
Ja też Ogólnie nienawidzę jak ktoś mi robi zdjęcia. Zupełnie inaczej wychodzę niż w realu. W realu czuję się ładniejsza hahah... -
Dip88 wrote:Ja też Ogólnie nienawidzę jak ktoś mi robi zdjęcia. Zupełnie inaczej wychodzę niż w realu. W realu czuję się ładniejsza hahah...
Dip88 lubi tę wiadomość