Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No, ale same powiedzcie czy te rzeczy z tym motywem nie są śliczne? Nie wspomnę o ubrankach itd. Mi się mega podoba
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f998e1f78c4d.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b7217e8c69d.pngagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:No, ale same powiedzcie czy te rzeczy z tym motywem nie są śliczne? Nie wspomnę o ubrankach itd. Mi się mega podoba
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f998e1f78c4d.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b7217e8c69d.pngDip88 lubi tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Mezatka2015 wrote:Miffy i Effik sa przeslodkie
A ja nawet nie wiem jak się nazywają Tylko po marce wiem jak to wyszukać Niektóre ceny tych gadżetów też powalają. Ale widziałam w sklepach, że często coś na dużych promocjach można taniej wyrwaćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 20:20
-
Pierwszy raz te króliczki na oczy widzę
Co do sesji, nigdy nie miałam i dla mnie ciąża to czas wegetacji, nie wiem dla czego Jakoś nie mam czego uwieczniać, bardziej już jak dziecko się urodzi
Kai lubi tę wiadomość
-
olciaa wrote:tzn ile płacisz?
1690 - dwie sesje - ciążowa i noworodkowa. Ciążowa może być z małżem.
Karolcia tez chce z la millou lub z elodie❤️ -
Ja jestem zapisana na sejsę brzuszkową i noworodkową. Cena 480 zl, 15 ujęć z każdej. Jeszcze myślę nad sesją z mężem gdzieś w plenerze i jak pyt. to jedna dziewczyna chce 220 za 40 zdjęc. Ale to do przemyślenia jeszcze bo trochę dużo tego
-
nick nieaktualnyDziś się odwazylam powiedzieć dzieciom o ciąży..
Wiktor nic nie powiedział, chyba musi to przetrawić.. .
Kinga już się pytała kiedy będzie się z nią bawił i mówiła, że trzeba niebieski albo szary wózek kupić i bardzo się cieszy i stwierdziła "no to teraz będzie po równo- dwóch chłopaków i dwie dziewczyny no i trzeba kupić takie małe ubranka i łóżeczko" .
A Nadia przeszła sama siebie, cały dzień do mnie przychodziła i mówiła "mamusiu mogę pogłaskać braciszka, bo wiesz takie małe dzidziusie to trzeba głaskać."
i milion pytań mi zadała typu:
"A gdzie będzie spać? A może ze mną? A będzie się ze mną bawił jak się urodzi? A będzie że mną w basenie pływać? A moge mu te misie dać? A te autka też? A jak on sika u ciebie w brzuszku? A wiesz musisz sobie auto nowe kupić, bo w twojej Hondzie się nie zmieścimy tak jak w Reno taty"
Agus603, Lotopałanka, agniecha2101, Karolcia27, Dip88, Malinowa_Czekolada, Cyganieszka, Paula222, AMK, olciaa, inaa lubią tę wiadomość
-
Zastanawiam się nad kupnem tego śpiworka :
https://allegro.pl/spiworek-dzieciecy-do-wozka-sanek-spiwor-sowki-4w1-i6975892090.html ma któraś? -
nick nieaktualnyJa Narazie jestem na etapie zastanawiania się co mi będzie potrzebne a co nie...
Wiem,że wózek, łóżeczko, laktator, tetry, ubranka.
otulacz i takie inne bajery uznałam, że nie bede kupować skoro moja 3 się obeszła bez to teraz też mi to nie potrzebne.
Mam 3 rożki w kolorach neutralnych, materac, kocyków milion to też nie będę kupować.
To tak ogólnie, bo planuje zakup jeszcze tego łóżeczko - leżaczka Time love. No i artykuły higieniczne i kosmetyczne -
nick nieaktualny
-
Ja nie mam nic;/ wiec pomału zaczynam. Ogólnie szczerze powiedziawszy nie ogarniam np kwestii laktatora, podgrzewacza. To już trzeba kupować teraz? Bo skoro to moje pierwsze dziecko to nie mam pojęcia czy będę miec pokarm,a jak nie bedę mięć to po co mi w takim wypadku te dwie rzeczy ;/? Czy pierdoły pisze:D ? Podgrzewa się też używa jak się daje kupne mleko ? Czy tylko do podgrzewania tego wcześniej odciągniętego
-
Ja zaś myśle, że fajnie, że dużo rzeczy już masz;p Bo co z tego ze wszystko to jest ładne jak też ładnie kosztuje i z konta ubywa:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 00:12
-
nick nieaktualnyLaktator ja będę kupować przed porodem, bo u mnie różnie bywało z pokarmem, tylko Nadie udało mi się karmić 6 Mc. A laktator em można sobie laktacje rozkręcić fajnie )
Podgrzewacz to do butelek się używa jak masz pokarm w lodówce, to wsadzasz do niego i podgrzewasz, później można sloiczki w nim podgrzewać. Mleko modyfikowane robi się z wody przegotowanej i nie trzeba podgrzewacza do tego.
Ja powiem tak podgrzewacza nie kupuje, dla mnie zbędny, jak trzeba było podgrzać to butelka do garnka z wodą i podgrzewałam -
No właśnie o to mi chodziło dzięki . Chyba też oleje podgrzewacz bo tak jak piszesz zawsze można w garnku z woda a nad laktatorem pomyśle
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgus603 wrote:Ja zaś myśle, że fajnie, że dużo rzeczy już masz;p Bo co z tego ze wszystko to jest ładne jak też ładnie kosztuje i z konta ubywa:D
Ubranek to mi moja babcia parę sztuk przyniosła z lumpeksu w tym kilka bodów, śpiochów i tyle.. Wózek i łóżeczko to używane kupię.. No skanera ze mnie -
Ja też mam wózek używany a po lumpach też chodzę i szukam okazji. Ost kupiłam super spodenki i kamiezelke za 6 zl. Fakt na większe dziecko ale idzie znależć super rzeczy za tanioche. A przepłacać też nie lubie
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie ja w czerwcu kupiłam spodnie ciążowe z metka z h&m po 2 zł za sztuke. A czasem bardzo fajne rzeczy są i nowe też się zdarzają, moja babcia to teraz kupuje tam body i te wszystkie ubranka za grosze (ona ma 76 lat) więc nawet nie wiem czy coś nowego będę kupować, najpierw muszę zobaczyć ile mi tego nakupi do grudnia to potem będę myślę czy coś mi brakuje. I tak Narazie jestem uziemiona w łóżku