Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
JaKa wrote:Wszystkiego najlepszego Dibolek
widzę, że też jesteś "panną" jak ja
Dzięki dziewczyny za wasze opinie nt mojego wyniku. Czekam na wizytę poniedziałkową, mam nadzieję, że lekarz dobrze zinterpretuje te wartości i że się okaże, że to nic groźnego.
A to moje Skarbusie w brzuszku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5f217e78d02.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e81af0aa404.jpg
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dip88 wrote:Agniecha właśnie, pisałaś jakiś czas temu o szczepieniu w ciąży. Tak mi się przypomniało, bo u mnie też robią to szczepienie na krztusiec, nie pamiętam który tc. Oni tu robią je, bo po narodzinach nie szczepią dzieci, dopiero w 6 tygodniu życia. Widziałam, że w Holandii dużo kobiet nie decyduje się na to, a szczerze to ja też się boję. Ty będziesz się decydować na nie czy nie?
agniecha2101 lubi tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
nick nieaktualny
-
piszecie czesto ze czujecie ruchy w okolicy pepka mi sie to nigdy nie zdarzylo jedynie w dole... i mnie to martwi... bylam ost. na usg kontrolnej szyjki dziecka doktor nie mierzyl.. powiedzial tylko ze glowka w dole... ruchy tez czuje w dole czyli to raczki... i sie zastanawiam czemu nozek i kopniakow nie czuje... juz sie zaczynam martwic o nogi malca....
-
Mezatka2015 wrote:tu w UK tez robia to szczepienie. Ja mam swoje we wtorek. Pozniej mala ma dostac w 8 tygodniu zycia...
A nie boisz się jakiś powikłań albo coś? Ja nie wiem czy się decydować. A płacisz za to czy darmowe u was jest? Bo u mnie jeszcze wołają za to około 150 euro, nie pamiętam dokładnie. Sama nie wiem. -
Dibolek, wszystkiego dobrego!
A ty się mkgk nie przejmuj. Ja też cały czas czuję w dole i było dla mnie zaskoczeniem jak lekarz powiedział, że główka w dole. To gdzie te kopniaki?! Ale też usłyszałam, że mała się może nie raz jeszcze obrócićDibolek lubi tę wiadomość
-
Dibolek spełnienia marzeń!
JaKa śliczny domeczekJaKa, Dibolek lubią tę wiadomość
-
Ja dziś bylam w mojej ulubionej odzieży używanej (moj must visit podczas każdej wizyty w rodzinnym mieście, do tego sobotnia dostawa) i obkupilam sie za wszystkie czasy i co najlepsze wszystko nada się na teraz i na po ciazy bo póki co stricte ciążowe mam 1 spodnie z H&M a resztę opykuje jeszcze fasonami oversize do których zawsze mialam słabość i spodniami z gumka w pasie
Kupilam sukienke, sweter, kamizelke, 2 bluzki (jedna z H&M Mama), tunike i co najlepsze Pani pokazała mi jeansowa spodnice ciążowa z C&A z gumka w pasie - idealnie leżała wiec tez trafiła do koszyka. Za wszystko zapłaciłam 117 zl, i dużo i malo, biorąc pod uwagę że wszystko w super stanie, idealne rozmiarowo i oprocz tej spódnicy to z pewnością nie tylko na ciążę, i co bym za tyle kupiła w sieciowceuwielbiam ciucholandy! Mojej mamie sie wszystko mega podoba, a ona zwykle krytycznym okiem patrzy na moje wybory ubraniowe
Aga9090, agniecha2101, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Dibolek, sto lat!! Ja 30-tke mam w drugiej połowie października, pewnie sił na świętowanie nie bedzie zbytnio
mkgk, mysle ze niepotrzebnie martwisz się o nozki, maluch ma jeszcze dużo miejsca i pewnie wierzga nimi do środkaja czuje ruchy u gory od niedawna, wczesniej tez tylko dolem, a w sumie dopiero od niedawna mam pewnosc ze te ruchy to kopniaki bo ewidentnie włożone są w nie czasem spore poklady energii
Dibolek lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Agniecha właśnie, pisałaś jakiś czas temu o szczepieniu w ciąży. Tak mi się przypomniało, bo u mnie też robią to szczepienie na krztusiec, nie pamiętam który tc. Oni tu robią je, bo po narodzinach nie szczepią dzieci, dopiero w 6 tygodniu życia. Widziałam, że w Holandii dużo kobiet nie decyduje się na to, a szczerze to ja też się boję. Ty będziesz się decydować na nie czy nie?
Ta szczepionka jest całkowicie bezpieczna. Ogarnęłam dość dobrze temat zanim się zaszczepiłam
Rozmawiałam też na ten temat wcześniej z męża kuzynem, który jest ginekologiem i mówił, żeby jak najbardziej BOOSTRIXEM się szczepić. Teraz w PL na wizycie z ciekawości też wspomniałam o tej szczepionce ginowi, że tu szczepią i co on o tym myśli, to powiedział też że jest jak najbardziej za tym, że to już nie są te szczepionki co kiedyś, że się żywe bakterie wstrzykiwało.
Tutaj zalecają nawet, żeby mężowie/partnerzy się szczepili.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
JaKa wrote:Wszystkiego najlepszego Dibolek
widzę, że też jesteś "panną" jak ja
Dzięki dziewczyny za wasze opinie nt mojego wyniku. Czekam na wizytę poniedziałkową, mam nadzieję, że lekarz dobrze zinterpretuje te wartości i że się okaże, że to nic groźnego.
A to moje Skarbusie w brzuszku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5f217e78d02.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e81af0aa404.jpg
Ja też pannaChyba nawet akurat pierwszy dzień się łapie na pannę, bo 24.08
a Ty kiedy masz urodzinki?
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Mezatka2015 wrote:tu w UK tez robia to szczepienie. Ja mam swoje we wtorek. Pozniej mala ma dostac w 8 tygodniu zycia...👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dip88 wrote:A nie boisz się jakiś powikłań albo coś? Ja nie wiem czy się decydować. A płacisz za to czy darmowe u was jest? Bo u mnie jeszcze wołają za to około 150 euro, nie pamiętam dokładnie. Sama nie wiem.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Pochwalę się i ja bandzioszkiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3f916d05b01.jpg
Mam wrażenie, że jakoś ostatnio zatrzymał się w miejscu i już nie rośnie.
Właśnie, mierzycie obwód brzucha?Violet Flower, Dip88, JaKa, Aga9090, olciaa, Irminka1231, Aguś 90, Malinowa_Czekolada, Azzurra lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Jaka, agniecha2101 piękne brzuszki
Dibolek najlepszego
Ja też Panna, świętuję za 10 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 18:38
Dip88, JaKa, Dibolek, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Agniecha śliczny brzusio....
Ja nie mierze obwodu brzucha...
Paula dobrze kojarzę że pisałaś kiedyś coś o pieczeniu jabłecznika czy szarlotka dla cukrzyków??? Jak cukier po nim??? Podasz mi przepis na pw??agniecha2101 lubi tę wiadomość