Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
JaKa wrote:Wszystkiego najlepszego Dibolek widzę, że też jesteś "panną" jak ja
Dzięki dziewczyny za wasze opinie nt mojego wyniku. Czekam na wizytę poniedziałkową, mam nadzieję, że lekarz dobrze zinterpretuje te wartości i że się okaże, że to nic groźnego.
A to moje Skarbusie w brzuszku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5f217e78d02.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e81af0aa404.jpg
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dip88 wrote:Agniecha właśnie, pisałaś jakiś czas temu o szczepieniu w ciąży. Tak mi się przypomniało, bo u mnie też robią to szczepienie na krztusiec, nie pamiętam który tc. Oni tu robią je, bo po narodzinach nie szczepią dzieci, dopiero w 6 tygodniu życia. Widziałam, że w Holandii dużo kobiet nie decyduje się na to, a szczerze to ja też się boję. Ty będziesz się decydować na nie czy nie?
agniecha2101 lubi tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
nick nieaktualny
-
piszecie czesto ze czujecie ruchy w okolicy pepka mi sie to nigdy nie zdarzylo jedynie w dole... i mnie to martwi... bylam ost. na usg kontrolnej szyjki dziecka doktor nie mierzyl.. powiedzial tylko ze glowka w dole... ruchy tez czuje w dole czyli to raczki... i sie zastanawiam czemu nozek i kopniakow nie czuje... juz sie zaczynam martwic o nogi malca....
-
Mezatka2015 wrote:tu w UK tez robia to szczepienie. Ja mam swoje we wtorek. Pozniej mala ma dostac w 8 tygodniu zycia...
A nie boisz się jakiś powikłań albo coś? Ja nie wiem czy się decydować. A płacisz za to czy darmowe u was jest? Bo u mnie jeszcze wołają za to około 150 euro, nie pamiętam dokładnie. Sama nie wiem. -
Dibolek, wszystkiego dobrego!
A ty się mkgk nie przejmuj. Ja też cały czas czuję w dole i było dla mnie zaskoczeniem jak lekarz powiedział, że główka w dole. To gdzie te kopniaki?! Ale też usłyszałam, że mała się może nie raz jeszcze obrócićDibolek lubi tę wiadomość
-
Dibolek spełnienia marzeń!
JaKa śliczny domeczekJaKa, Dibolek lubią tę wiadomość
-
Ja dziś bylam w mojej ulubionej odzieży używanej (moj must visit podczas każdej wizyty w rodzinnym mieście, do tego sobotnia dostawa) i obkupilam sie za wszystkie czasy i co najlepsze wszystko nada się na teraz i na po ciazy bo póki co stricte ciążowe mam 1 spodnie z H&M a resztę opykuje jeszcze fasonami oversize do których zawsze mialam słabość i spodniami z gumka w pasie
Kupilam sukienke, sweter, kamizelke, 2 bluzki (jedna z H&M Mama), tunike i co najlepsze Pani pokazała mi jeansowa spodnice ciążowa z C&A z gumka w pasie - idealnie leżała wiec tez trafiła do koszyka. Za wszystko zapłaciłam 117 zl, i dużo i malo, biorąc pod uwagę że wszystko w super stanie, idealne rozmiarowo i oprocz tej spódnicy to z pewnością nie tylko na ciążę, i co bym za tyle kupiła w sieciowce uwielbiam ciucholandy! Mojej mamie sie wszystko mega podoba, a ona zwykle krytycznym okiem patrzy na moje wybory ubranioweAga9090, agniecha2101, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Dibolek, sto lat!! Ja 30-tke mam w drugiej połowie października, pewnie sił na świętowanie nie bedzie zbytnio
mkgk, mysle ze niepotrzebnie martwisz się o nozki, maluch ma jeszcze dużo miejsca i pewnie wierzga nimi do środka ja czuje ruchy u gory od niedawna, wczesniej tez tylko dolem, a w sumie dopiero od niedawna mam pewnosc ze te ruchy to kopniaki bo ewidentnie włożone są w nie czasem spore poklady energiiDibolek lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Agniecha właśnie, pisałaś jakiś czas temu o szczepieniu w ciąży. Tak mi się przypomniało, bo u mnie też robią to szczepienie na krztusiec, nie pamiętam który tc. Oni tu robią je, bo po narodzinach nie szczepią dzieci, dopiero w 6 tygodniu życia. Widziałam, że w Holandii dużo kobiet nie decyduje się na to, a szczerze to ja też się boję. Ty będziesz się decydować na nie czy nie?
Tutaj zalecają nawet, żeby mężowie/partnerzy się szczepili.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
JaKa wrote:Wszystkiego najlepszego Dibolek widzę, że też jesteś "panną" jak ja
Dzięki dziewczyny za wasze opinie nt mojego wyniku. Czekam na wizytę poniedziałkową, mam nadzieję, że lekarz dobrze zinterpretuje te wartości i że się okaże, że to nic groźnego.
A to moje Skarbusie w brzuszku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5f217e78d02.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e81af0aa404.jpg
Ja też panna Chyba nawet akurat pierwszy dzień się łapie na pannę, bo 24.08 a Ty kiedy masz urodzinki?👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Mezatka2015 wrote:tu w UK tez robia to szczepienie. Ja mam swoje we wtorek. Pozniej mala ma dostac w 8 tygodniu zycia...👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dip88 wrote:A nie boisz się jakiś powikłań albo coś? Ja nie wiem czy się decydować. A płacisz za to czy darmowe u was jest? Bo u mnie jeszcze wołają za to około 150 euro, nie pamiętam dokładnie. Sama nie wiem.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Pochwalę się i ja bandzioszkiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3f916d05b01.jpg
Mam wrażenie, że jakoś ostatnio zatrzymał się w miejscu i już nie rośnie.
Właśnie, mierzycie obwód brzucha?Violet Flower, Dip88, JaKa, Aga9090, olciaa, Irminka1231, Aguś 90, Malinowa_Czekolada, Azzurra lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Jaka, agniecha2101 piękne brzuszki
Dibolek najlepszego
Ja też Panna, świętuję za 10 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 18:38
Dip88, JaKa, Dibolek, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Agniecha śliczny brzusio....
Ja nie mierze obwodu brzucha...
Paula dobrze kojarzę że pisałaś kiedyś coś o pieczeniu jabłecznika czy szarlotka dla cukrzyków??? Jak cukier po nim??? Podasz mi przepis na pw??agniecha2101 lubi tę wiadomość