Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniecha, Mezatka u mnie piszą że najlepszy czas na szczepienie to 3 trymestr, podają między 29 a 34 tc. A ja i tak nie wiem, zobaczę jeszcze co mi położna powie, bo jak narazie to nic mi o tym nie wspomniała. Dopiero ostatnio w takiej książeczce od niej znalazłam info o tym szczepieniu
Dziewczyny śliczne brzuszki macieagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór moje Panie :-* macie cudowne brzuszki, pieknasne i wspaniałe mój też w ostatnim tygodniu dosłownie wystrzelił , a skórę mam tak napięta , że masakra, też tak macie? Ja czuje, jakby miała popękać zaraz... Do tego te siniaki, gdzie nie zrobię zastrzyk tam od razu krwiak...wygląda koszmarnie
Poza tym u nas znowu upaly... Ale samopoczucie okej, Nela wariuje w brzuchu przez większość czasu:-) miłego weekendu :-*4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Dibolek sto lat, sto lat
A ja też mam ochotę na piwko lub winko, chociaż przez ciąża to bardzo rzadko, a akurat od kiedy jestem w ciąży to mam mega ochotęDibolek lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Karolcia ja jeszcze nie mam mocno napiętej skóry, jestem w stanie nawet jeszcze złapać taką tyci fałdke skóry. Nawilżaj i natłuszczaj brzuszek często, bo przy takiej napiętej skórze może, choć nie musi pojawić się też swędzenie, bo teraz to dopiero zacznie się rozciągać A siniakami się nie przejmuj, wkońcu to tylko siniaki i zejdą. Najważniejsze że wszystko jest ok
Karolcia27 lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Karolcia ja jeszcze nie mam mocno napiętej skóry, jestem w stanie nawet jeszcze złapać taką tyci fałdke skóry. Nawilżaj i natłuszczaj brzuszek często, bo przy takiej napiętej skórze może, choć nie musi pojawić się też swędzenie, bo teraz to dopiero zacznie się rozciągać A siniakami się nie przejmuj, wkońcu to tylko siniaki i zejdą. Najważniejsze że wszystko jest ok
Dokładnie kochana, oliwkuje się codziennie, na razie (odpukac) rozstępów brak. Ja jeszcze chwycę, ale z trudem. Ale dosłownie to tak z dnia na dzień mi się ten brzuszek powiększyłWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 22:25
Dip88 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Karolcia ja to w poprzedniej ciąży miałam tak, że brzuszek rósł jakby skokowo. Rano się budziłam, a tu niespodzianka, większy brzuch Teraz narazie rośnie tak spokojnie. I też szybko miałam taką napiętą skórę, a po 30 tc zaczął strasznie swędzieć i co chwile smarowałam, bo tylko to przynosiło ulgę Mam po jednym malutkim rozstępie z każdej strony, ale prawie nie widać, zrobiły mi się dopiero kilka dni po terminie.
-
Dip88 wrote:A nie boisz się jakiś powikłań albo coś? Ja nie wiem czy się decydować. A płacisz za to czy darmowe u was jest? Bo u mnie jeszcze wołają za to około 150 euro, nie pamiętam dokładnie. Sama nie wiem.Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Dziewczyny jakie piękne brzuszki
Lotopałanka robiłam z tego przepisu :
http://www.napolslodko.com/orkiszowy-jablecznik-bez-cukru/
wyszedł bardzo smaczny, tylko ja robiłam tą prostokątną formę to wszystko x2, aaa i ja robiłam ciasto bez masła, a na oleju zwykłym, mąka orkiszowa typ 700 u mnie sprawdza się super
Dibolek spóźnione spełnienia marzeń ! :*
Karolcia mi brzuszek też strzelił, ale smaruję go rano i wieczorem i czuję że jest ,, nawilżona ''Lotopałanka, Dibolek, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Hej
Też muszę zacząć smarować dwa razy dziennie.. rano zapominam jakoś bo przed zastrzykiem nie robię bo później skóry nie mogę złapać, a po.. to już po taki siniak mi wyszedł ostatnio.. i dwa inne trzymaja się od dwóch tygodni i zabierają mi tylko przestrzeń na brzuchu zeby się wkłuć -
Mój brzuszek strasznie napięty i to już od dłuższego czasu. Czuję też, że ciągnie mnie do garbienia, trudno się wyprostować i wypiąć pierś do przodu, bo wtedy jeszcze bardziej spina. Skóra jakby za raz miała pęknąć i do tego swędzi smaruje Palmersem dosyć grubą warstwę, ale tylko wieczorem i czekam do wyschnięcia. A o fałdkach to już dawno zapomniałam, że miałam
Agniecha to jest nas tutaj trochę Panienek ja świętuje 19 września. Myślę, że to już będą ostatnie takie "moje" urodziny. Jak Dzieci przyjdą na świat, to będziemy urodzinkować głównie ich dzień
U mnie też ochota na winko czy piwko bezalko, a przed ciążą to raz na kilka miesięcy było, przy jakiejś okazji. Do tego od piątku mam straszną ochotę na słodkie. Akurat po odebraniu wyniku, w dodatku jak nie jest książkowy mnie musi ciągnąć do ciastek, lodów, czekolady a wcześniej w ogóle o tym nie myślałam.agniecha2101 lubi tę wiadomość
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
JaKa, a czemuż to masz nie świętować swoich urodzin po narodzeniu dzieci? Nie wiem, czy Cie dobrze zrozumiałam... pewnie w natłoku spraw codziennych organizacja wlasnych urodzin będzie trudniejsza, ale nie można tak się spychac na margines, bo są dzieciaki. Uwierz mi, jak sama o siebie nie zadbasz, to nie zadba nikt, więc może jednak warto pilnować swoich spraw, potrzeb itp.? Wiadomo, że już nie ma się tyle czasu i swobody, ale na dłuższą metę wejście w rolę "matki Polki męczennicy od zimnej kawy" jest nie do zniesienia.
-
Karolcia27 wrote:Kochana a kiedy testujesz ? :-*
W środę idę do ginekologa na monitiring, ale dziś już 9 dc wiec działamy z mężem -
olciaa wrote:Czy planujecie sesje ciążowe ? Jeśli tak, to sprawdzalyscie oferty ? Od zawsze taka sesja mi się marzyła, uważam ze to super pamiątka. Ale nie wiem jak się ceny maja ? I co znaczy 6 czy 10 ujęć ? 6 ujec to tylko 6 zdjęć czy to jest 6 zdjęć w różnych stylizacjach? Wiem ze jest w środ nas Fotograf, ale oczywiście zapomniałam kto ;(
Ze stylizacjami zalezy od fotografa ja zazwyczaj robiłam taka ilosc w 2 lub max 3 sukienkach
My juz po sesji tyle ze sami robimy jak zawsze szkoda mi placic za cos co mamy w domu mialam siostrę tylko to jej ustawialam sprzet obróbką sie zajmę sama .
Polecam cudna pamiatka ... ja sie mnostwo sesji narobilam w koncu sie swojej doczekalan" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dip88 wrote:Ja chce dla małego kupić tego, akurat dzisiaj w reklamie na promocji znalazłam. Na żywo super wygląda i jest fajny duży
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0bbe240d99c7.jpg
Ja jestem jakas starodziejska i nie lubie zabawek bez ust albo z X zamiast usmiechu nie podoba mi sie cos takiego zamowilam za to kroliczki z metoo" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych