Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniecha powodzenia na wizycie wklej koniecznie jakieś zdjęcie Marcelka
Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tych 70 % ciąży. Ostatnia prosta przed Wami
Ja się chyba załamię jak nie zajdę w ciążę do grudnia...
Póki co leci u mnie 10 dzień drugiego cyklu starań. Znowu czuję, że ta owulacja będzie. Mam nadzieję, że we środę na wizycie gin to potwierdzi no i dowiem się czy wdrażać ten duphaston czy nadal próbować bez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 11:39
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
ech u mnie dziś jakaś cisza w brzuszku...mała nie dokazuje a ja już się stresuję....może po obiedzie lub wieczorem da się trochę we znaki....
Violet wierzę, że Ci się uda szybciej niż myślisz.... trzymam za to kciuki....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 12:31
-
Lotopałanka wrote:ech u mnie dziś jakaś cisza w brzuszku...mała nie dokazuje a ja już się stresuję....może po obiedzie lub wieczorem da się trochę we znaki....
Violet wierzę, że Ci się uda szybciej niż myślisz.... trzymam za to kciuki....
No byłoby dobrze, żebym już była w ciąży kiedy Wy będziecie rodzić. Bo zapewne grudzień będzie dla mnie z tego powodu trochę smutny
No ale nie ma ciśnienia, będzie co ma być. Stresowanie się tym, raczej nam nie pomoże w zajściu w ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 12:51
-
Lotopalanka u nas tez pierwszy dzien w przedszkolu. W zeszlym roku chodzil do zlobka, ale tym razem zupelnie inny budynek, nowe miejsce, sala, panie, dzieci. Plakal rano przed wyjsciem z domu, ale w przedszkolu jakos udalo sie bez placzu. Zobaczyl zabawki i polecial, a ja nawet za bardzo sie nie pozegnalam, bo wiem ze takie stanie w drzwiach to zly pomysl.
Zobaczymy jutro. Zaraz go odbieram.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Violet dokładnie tak jak piszesz... Mega parcie często utrudnia... Mi się udało jak stwierdziłam że czas minął na starania.... Wrócimy do nich za jakiś czas a ja sobie na spokojnie zmienię pracę... Zgłosiłam pracodawcy że nie przedłużam z nimi umowy i szukałam czegoś nowego...
-
Witam was po weekendzie.
Agniecha kciuki za wizytę
Violet Flower za ciebie też trzymam kciuki. Najlepiej do sytuacji podejść na spokojnie, wiem,wiem,łatwo się mówi
Lotopałanka u mnie mały wczoraj był bardzo spokojny, praktycznie go nie czułam, tylko tak delikatnie jak ręką go tam pozaczepiałam. Zauważyłam, że raz na kilka dni tak mu się zdarza i jedzenie słodkiego u mnie nie działa, przynajmniej narazie częściej wojuje po jakimś schabowym hahaha może po tacie ma
I dziewczyny trzymam kciuki też za wasze dzieciaczki, pierwsze dni w przedszkolu/żłobku zawsze są trudne. Będzie dobrzeLotopałanka, agniecha2101, Violet Flower lubią tę wiadomość
-
U nas tez pierwszy dzień w przedszkolu. W pt byliśmy 2h na adaptacji i był zachwycony, cały czas mówił że chce do przedszkola. Dzisiaj miałam z mężem go zaprowadzać ale stwierdziłam że lepiej niech będzie to dzień jak codzień czyli mąż zaprowadza ja odbieram.
Zrobiliśmy mu 3tyg przerwy od żłobka i ponoć normalnie przebrali się się poszedł z Panią nawet na tatę się nie oglądając. Póki co nikt nie dzwoni, także może jakoś to jest
Zaraz wychodzę z pracy i jadę po niego. Zobaczymy jak będzie i czy jutro też będzie chciał tak chętnie iść -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3cdad449285a.jpg
Tak się nam Marcelek dzisiaj prezentował
Ciężko było zrobić fajne ujęcie z profilu, ale jako tako się udało
Obrócił się bąbel teraz dla odmiany główką do góry. A ja się zastanawiałam czemu przez ostatnie dni jakoś inaczej i jakby słabiej go czuję... to mam odpowiedź Mam nadzieję tylko, że jednak obróci się jeszcze spowrotem dupką w górę
Ogólnie wszystko ok, Skarbek waży ponad 1200g
Do następnej wizyty musimy wybrać szpital, bo Pani doktor musi już nas pomału zgłosić
Wspomniałam o tym bólu pleców, gin spojrzała przez USG na nerki, ale podobno wszystko ok. Dostałam propozycję skierowania na fizjo masaże, ale nie skorzystam
Kolejna wizyta za 4 tygodnie więc Paula możesz mi dopisać wizytę 01.10 o 12.30Dip88, AMK, futuremama, bondzik007, Violet Flower, Aguś 90, olciaa, Azzurra, Aga9090, Karolcia27, Karmelkovaa, Paula222, Lotopałanka, Malinowa_Czekolada, Jagodagoi, inaa lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Agniecha, śliczny Marcelek Jeszcze ma dużo czasu żeby się obrócić.
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Mezatka2015 wrote:Dziewczyny co myslicie o tym lozeczku?
http://www.furnique.co.uk/moonlight-modern-cot-bed-to-junior-bed.html
Mi się podoba -
Hej!
Ja dzisiaj na szybko krem z brokułów. Tak miałam ochote! A jutro wizyta.. trzymajcie kciuki trochę wkurza mnie to ze nie do mojej pani dr bo ten gościu wypisuje mi clexane bez refundacji.. wtedy nie wykorzystalam recepty od niego, teraz juz nie będę miala wyjścia ale chyba się upomne o R skoro to jeden ośrodek..
Violet trzymam za Ciebie mocno kciuki! Najgorzej jest się spinać, ale wiem że łatwo się mówi bo sama się spinalam ja dowiedziałam się o ciąży dwa miesiące przed wyznaczonym terminem porodu naszego Aniołka.
A z ruchami mam podobnie jak Wy dziewczyny. Raz czuć i widać bardzo mocno, a raz są to delikatne puknięcia ktorych nawet nie widać.. martwię się wtedy ale jednocześnie przypominam o tym, że te ruchy liczy się po 28tc
Miłego dnia!Violet Flower lubi tę wiadomość
-
Mezatka2015 wrote:Dziewczyny co myslicie o tym lozeczku?
http://www.furnique.co.uk/moonlight-modern-cot-bed-to-junior-bed.html
A ja chyba tradycjonalistka bardziej podobają mi się zwykłe z wyjmowanymi szczebelkami ewentualnie z nieco szerszymi niz stantardowe. -
Lotopałanka wrote:Łóżeczko złożone wcisniete na styk koło naszego łóżka... Heh teraz to dopiero ciasno w sypialni jest hehehe...
Mezatka2015 lubi tę wiadomość