Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny! Mało się udzielam, bo nie mam głowy do tego. Niestety dużo złego ostatnio wydarzyło się w moim życiu. Dziwię się, że ciąża od tego stresu nadal jest zdrowa. Ale regularnie was czytam. Byłam w końcu na połówkowych, nie prenatalnych, bo nie mogłam. Mam potwierdzenie, że będzie chłopak. Waży trochę ponad 600 gram. Jest zdrowy i bardzo ruchliwy, zresztą tak jak każde moje dziecko.
Lotopałanka, olciaa, Kai, inaa, Malinowa_Czekolada, Aga9090, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
Sliczne brzuszki
Wszystkiego najlepszego Dibolek
My juz mamy troche wyprawki zostalo to co najdrozsze .
Ostatnio juz mi ciezko mecze sie szybko spac nie mogę a tu jeszcze trochę... stanelam na wage +9kg jakos teraz zaczelam szybko przybierać .
Znowu nawiozlam malin i robimy z mezem soczki
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:Ze stylizacjami zalezy od fotografa ja zazwyczaj robiłam taka ilosc w 2 lub max 3 sukienkach
My juz po sesji tyle ze sami robimy jak zawszeszkoda mi placic za cos co mamy w domu mialam siostrę tylko to jej ustawialam sprzet obróbką sie zajmę sama .
Polecam cudna pamiatka ... ja sie mnostwo sesji narobilam w koncu sie swojej doczekalanCzerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Karmelkovaa wrote:Ja jestem jakas starodziejska i nie lubie zabawek bez ust albo z X zamiast usmiechu nie podoba mi sie cos takiego
zamowilam za to kroliczki z metoo
Ja lubię motyw króliczków, ale ten uśmiech właśnie mi się też nie podoba. Sprawia wrazenie jakiegoś smutnegoSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Mezatka tak
Agulineczka no dokładnie...dla mnie sprawia wrażenie zamkniętych ust jakos nie trafia do mnieKai lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Mezatka tak
Agulineczka no dokładnie...dla mnie sprawia wrażenie zamkniętych ust jakos nie trafia do mniejiz nie moge sie doczekac mojej sesji 7 pazdziernika i baby shower 6 pazdziernika. Oby malutka grzecznie siedziala tylko w brzuchu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 20:19
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
-
Ja nie mam baby shower jakos u nas tego nie robia
i chyba tez bym nie chciala bedziemy świętować jak urodze
ale sam zamysl takiego spotkania jest super .
Wbrew pozorom to ciezka praca... lubie to co robię oczywiscie ale sesje trwaja później godziny przed kompem nad obrobka i wiecznie dziwne pytania klientów xD i jest to baaardzo kosztowny zawód bo optyka i
Te wszystkie programy komuterowe to masakra a tez rekwizyty itd
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Ja nie mam baby shower jakos u nas tego nie robia
i chyba tez bym nie chciala bedziemy świętować jak urodze
ale sam zamysl takiego spotkania jest super .
Wbrew pozorom to ciezka praca... lubie to co robię oczywiscie ale sesje trwaja później godziny przed kompem nad obrobka i wiecznie dziwne pytania klientów xD i jest to baaardzo kosztowny zawód bo optyka i
Te wszystkie programy komuterowe to masakra a tez rekwizyty itd
Co do sprzeth to fakt kosztuje to majatek a klienci potrafia dac popalic. Sami prowadzimy swoja firme wiec wiem co ludzie potrafia wymyslic...Karmelkovaa lubi tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
-
Hej Kochane :-* Jak tam po weekendzie?
U nas w sumie taki nudny weekend we dwójkę na kanapie
Straszna jesień już się u nas zrobiła
Dziś o 10.30 zobaczę co tam u mojego SkarbaAzzurra, olciaa, inaa, Paula222, Aga9090 lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Cześć dziewczyny!
Ja wróciłam na chwilę do Warszawy, mam dziś wizytę ale raczej nie pooglądam synka, bo USG było ostatnio. Dostanę zwolnienie i mam nadzieję,że gin skontroluje przynajmniej szyjkę na samolocie. Mam nadzieję usłyszeć że wszystko ok i wieczorem zarezerwujemy jakąś fajną miejscówkę na Węgrzech:-)
Wróciłam oczywiście z zapasem pysznego jedzenia od teściowej, więc nie wypada mi narzekać na pobyt:-)
Do tego kupiłam fotelik samochodowy z myślą o wyjeździe z córką bo ten który mamy mi się nie podoba, ale docelowo będę go chciała dla synka. Nie wiem,to się liczy i mogę napisać,że zaczęłam kompletowanie wyprawki:-)?
Agniecha, udanego podglądania maluszka. Na pewno wszystko jest ok!agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Hej
Agniecha miłego podglądania....
U nas dziś pierwszy dzień w przedszkolu rozstanie armagedon.....płacz, morze łez, nie myślałam że rozstanie dziś nie będzie aż tak źle przeżyte....przed 11.00 mam iść go odebrać....mam nadzieję, że nie jest mu tam źle...ech...mój mały bidulek....aż serce mi pękało jak próbowałam go przekonać żeby został....a teraz na niczym się skupić nie mogę bo myślę jak sobie tam radzi -
Hej
W końcu poniedziałek. haha chociaż w ciąży lubię poniedziałki
U mnie dziś 70 % ciąży, jak to ładnie brzmi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/75f1f66e4a96.jpg
Do porodu całe 85 dni, niby mało, niby dużo...Jakby nie było dziś mam wg owu 201 dzień cyklu, więc sporo za nami.
Zaczęłam robić listę, czego mi jeszcze brakuje, myślałam, że zostało kilka rzeczy, a wyszła całkiem potężna lista :o
inaa, agniecha2101, olciaa lubią tę wiadomość
-
Jagodagoi gratuluję synka
Mam nadzieję, że się sytuacja u Was poprawi i będzie jak najmniej problemów :*
Lotopałanka zazdroszczę skompletowanej wyprawkiJa jestem daaaaaaleko i coraz bardziej mnie to przeraża... Będziecie składać łóżeczko ? Pochwal się
Kciuki za wizytyJa mam jutro
Jagodagoi lubi tę wiadomość
-
ech u mnie dziś 68.6% ciąży i szczerze chciałabym żeby to było już bo coraz bardziej niepokoją mnie cukry...
poza tym tak bym chciała już tulić naszą kruszynkę....wtedy będę spokojniejsza....
lecę po młodego...mam nadzieję, że będzie ok....a jutro już dużo lepiej....