Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie miałam zamówić wszystkie apteczne rzeczy na necie z takiej tutaj polskiej apteki. I wiecie co? Wszystko miałam już w koszyku i zobaczyłam podsumowanie, a tam wyszło mi ponad 250 euro... Szok, wkurzyłam się i wszystko wywaliłam. Napisałam już do mamy, że zamówie w Pl do niej i mi wyśle wszystko paczką tutaj. Trochę przegięcie żeby aż tak sobie liczyć,za sam Espumisan liczą sobie 20 euro. Pojedyncze rzeczy jak coś potrzeba to można jeszcze kupić, ale przy takiej ilości nie zamierzam tyle przepłacać
-
Karo na zaparcia czopki lub Duphalac. Oczywiscie doraznie.
Bondzik niezle zakupy,a gdzie zamawialas?
Bóle spojenia po dluzszym chodzeniu, raptownej zmianie pozycji czy zakladaniu skarpetek tez mam. Z synkiem tez mialam, chyba wiekszy, ale teraz "dopiero" 28 tc. Pamietam najbardziej ociezala czulam sie po 32 tyg.
Poki co nie narzekam na samopoczucie. Wydaje mi sie, ze jest lepsze niz w pierwszej ciazy, w ogole czuje sie bardziej atrakcyjnie niz w ciazy z synem, a mowia, ze dziewczynka zabiera urodeSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ja Wam powiem, ze to bujda z tym zabieraniem urody. Co prawda do piękności mi było zawsze daleko, ale wyglądam niebo lepiej niż przed ciaza, nie boję się wyjsc do ludzi bez makijażu. Cerę mam naprawdę znacznie lepsza ( mimo 30 lat na karku nadal mialam skore z niedoskonalosciami, mieszana i kapryśna, a teraz od kwietnia zdarzyły mi sie dosłownie trzy- cztery pojedyncze wypryski, które co prawda jak juz były to ciężej sie goily), nie pojawila sie ostuda (mimo że byliśmy na wakacjach w słonecznym kraju), wlosy przetluszczaja sie minimalnie, a te na nogach tak zwolnily tempo wzrostu ze moge je spokojnie golic co 5-6 dni a ma byc Dziewczynka.
Fakt, ze wlosy na glowie wypadaja nadal. To jedno co nadal jest tak jak byloWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 17:12
-
olciaa wrote:ubranka piękne gdzie kupowałaś polspiochy ? Bo tego zdecydowanie mi brakuje. Dzisiaj w ogóle wzięłam się za układanie ubranek rozmiarami. Mało mam body i pajaców 62 i oczywiście polspiochow ale to brakuje mi w każdym rozmiarze
Odkupilam od dziewczyny na fb i tutaj to f&f, next, h&m. Jeszcze mam z pepcoolciaa lubi tę wiadomość
-
MagicCherryCupcake wrote:A co się dzieje jak jest czkawka?
-
Ja tam czkawki nie rozpoznaje i chyba nigdy nie rozpoznam... :p
Idę jednak jutro do gina zamiast w poniedziałek mam nadzieję że nie będzie mi robił problemów... Ech szkoda że bez usg ale cóż... Poczekam jeszcze trochę na to usg 3 trymestru... -
Karo_88 wrote:Ja Wam powiem, ze to bujda z tym zabieraniem urody. Co prawda do piękności mi było zawsze daleko, ale wyglądam niebo lepiej niż przed ciaza, nie boję się wyjsc do ludzi bez makijażu. Cerę mam naprawdę znacznie lepsza ( mimo 30 lat na karku nadal mialam skore z niedoskonalosciami, mieszana i kapryśna, a teraz od kwietnia zdarzyły mi sie dosłownie trzy- cztery pojedyncze wypryski, które co prawda jak juz były to ciężej sie goily), nie pojawila sie ostuda (mimo że byliśmy na wakacjach w słonecznym kraju), wlosy przetluszczaja sie minimalnie, a te na nogach tak zwolnily tempo wzrostu ze moge je spokojnie golic co 5-6 dni a ma byc Dziewczynka.
Fakt, ze wlosy na glowie wypadaja nadal. To jedno co nadal jest tak jak byloKaro_88 lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Chwale się Przeżyłam ten dzisiejszy dzień na pełnych obrotach:
Najpierw szkoła rodzenia - efekt
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ace38bdb36c1.jpg
później odwiedziny koleżanki -efekt
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f50fdcada8b5.jpg
i na konic urodziny mamy - efekt przejedzenia
Teraz mogę odpocząć by jutro znowu od rana szykuje sie trudny dzień. Nie ma szans ostatnio na nudęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 20:08
olciaa, bondzik007, Lotopałanka, Dip88, mokka, Agus603, Aga9090, Paula222, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
AMK ale śliczne ubranka
Co do czkawki to łatwiej ją rozpoznać na troszkę późniejszym etapie, bo teraz jeszcze można nie być pewnym. Dokładnie jak napisała Karo, dzidzia może się nie ruszać a w środku będzie tak rytmicznie podskakiwać, mniej więcej tak jak my mamy czkawkęKaro_88 lubi tę wiadomość
-
Hejka. Dziewczyny czy czujecie czasem ruchy dziecka tak bardzo nisko ? CZasem mnie to aż straszy bo jak zaczyna kopać to tak jakby mnie bił po pęcherzu, że mam uczucie nagłego parcia na pechęrz. Albo jak kopnie troche dalej to go czuje tak bardzo nisko....jakby w pupie no. Macie tak?
Widziałam, że pisałyście coś o szpitalach z 3 st referencyności. Te z Was, które mają trombofilię i biorą heparyne itp też będziecie rodzić w takim szpitalu ?Ja się nad tym zatanawiałam, ale jak to pow lekarzowi to sie za głowe chwycił i roześmiał więc sądziłam, że przesadzam i jak wszystko będzie dobrze to chcialam iśc do zwykłego szpitala z 1 stopniem. Ale sama już nie wiem co o tym myśleć.
Za dwa tyg ide na wesele, nie wchodze do ani jednej sukienki.... 0_o -
nick nieaktualnyAgus603 wrote:Hejka. Dziewczyny czy czujecie czasem ruchy dziecka tak bardzo nisko ? CZasem mnie to aż straszy bo jak zaczyna kopać to tak jakby mnie bił po pęcherzu, że mam uczucie nagłego parcia na pechęrz. Albo jak kopnie troche dalej to go czuje tak bardzo nisko....jakby w pupie no. Macie tak?
Widziałam, że pisałyście coś o szpitalach z 3 st referencyności. Te z Was, które mają trombofilię i biorą heparyne itp też będziecie rodzić w takim szpitalu ?Ja się nad tym zatanawiałam, ale jak to pow lekarzowi to sie za głowe chwycił i roześmiał więc sądziłam, że przesadzam i jak wszystko będzie dobrze to chcialam iśc do zwykłego szpitala z 1 stopniem. Ale sama już nie wiem co o tym myśleć.
Za dwa tyg ide na wesele, nie wchodze do ani jednej sukienki.... 0_oDip88 lubi tę wiadomość
-
Mój mały jak się rozkręci to chyba fika niezłe koziołki Przez pierwsze tygodnie kopniaki czułam tylko w okolicach pępka i na usg wtedy był ułożony główką w dół a teraz różnie, chyba się obrócił bo najwięcej kopniaków zgarniam jakby w tyłek albo jednocześnie czuję nacisk na jedno biodro a nad drugim biodrem kopniaki, tak jakby w poprzek się układa. Ale to tylko moje przypuszczenia co do jego pozycji
Tak pozatym to spać nie mogę i kręcę się sama po domuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 23:45
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Kolejny tydzien za nami mala tez czasami kopie po pecherzu zalezy jak sie ulozy teraz to i czasami jakby pod zebrem czuje
Moja cera tez odpukac bez wad a dziewczynka wiec zabobony
Ja wpadlam wczoraj w szal zakupowy na ali ekspres i milion opasek mam w koszyku
Milego dnia ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 06:30
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych