Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza mnie pod koniec ciazy z synkiem tez bardzo swedzialy stopy i dłonie, zwlaszcza w nocy. Mialam badane probu watrobowe, bo tez podejrzewali cholestaze. Wszystko wyszlo ok i gin mi powiedziala, ze wlasnie najprawdopodobniej to przez puchniecie i nadmiar wody.
ZUZAUK lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Uff ja jestem po pierwszych zajęciach szkoły rodzenia. Wrażenie pozytywne. Dzis było o prawach rodzacej i przegląd porodowek we Wro i okolicy. Sporo się dowiedziałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 19:04
Paula222, futuremama, Malinowa_Czekolada, agniecha2101, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
agniecha2101 wrote:Cudowne jest to wszystko Gdzie Ty się nauczyłaś tak szyć? Ta chmurka jest mega
Chętnie zamówiłabym coś u Ciebie, ale wysyłka do CH nie ma sensu Może jak bym się wybierała kiedyś do PL, to bym złożyła u Ciebie zamówienie... Masz może jakąś stronkę czy ogłoszenia gdzie sprzedajesz te cuda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 19:23
ZUZAUK, olciaa, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Karmelkovaa ja też mam Adamex barletta kupiony od znajomych i uważam, że jest mega:D. Kolory szaro biały. Szok wiem:D, ale mi to osobiście pasuje bo jest taki neutralny i do chłopczyka i dziewczynki a ja jakoś nie należe do osób co chłopczyka kojarzą, że wyprawka w kolorach zielony/ niebieski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 19:23
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Dziś mieliśmy wizytę. Mała wazy 1019g, ogólnie wszystko dobrze, jedynie wody płodowe w górnej granicy normy, ale mam się tym nie przejmować i tak robię Mam w przyszłym tygodniu zbadać odczyn coombsa i najprawdopodobniej za 2 tygodnie położę się w szpitalu by nie płacić za zastrzyk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 21:13
Dip88, Violet Flower, futuremama, Aga9090, Azzurra, Malinowa_Czekolada, agulineczka, agniecha2101, JaKa, Paula222, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
mkgk wrote:dziewczyny ktore maja tommy tippi butelki pilna prosba o zmierzenie srednicy... bo mam uzywany podgrzewacz i chce spr czy wejdzie butla.
a.jutro jade kupowac butelke
Ja nie mam, ale znalazłam na innym forum że mają 7,5-8 cm i pasują do uniwersalnych podgrzewaczy. Mam nadzieję że to prawda żeby potem nie było Może któraś z dziewczyn jeszcze napiszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 21:50
-
mkgk wrote:dziewczyny ktore maja tommy tippi butelki pilna prosba o zmierzenie srednicy... bo mam uzywany podgrzewacz i chce spr czy wejdzie butla.
a.jutro jade kupowac butelke
8cm maja. Mierzylam przed chwila swojeCzerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
a chodzisz prywatnie czy na NFZ? Mi nie robił tylko raz usg jak bylam po prenatalnych a tak to podstawa, ale chodzę prywatnie. Na nfz pewnie to nic dziwnego jak na całą ciąże przypadaja 3 usg
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec72db13efd2.jpg
Tak wiem balagan mam straszny ale niestety dalej mam lezec i nic nie robic. Ale tak sobie rosniemy.
Poza tym lozeczko zamowione a to oznacza ze poza kosmetykami do kapieli, mokrymi chusteczkami i pieluchami mamy w sumie gotowa wyprawke.
Reszte kupuja dziewczyny na baby showerolciaa, Aga9090, agniecha2101, JaKa, Dip88, Paula222, Karolcia27, Angelika83 lubią tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!