Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaki pomysł to jest:D. a kiedy kupowaliśćie ? Cały czas sie zastanawiam czy 26 tydz to nie za predko ... nie chce zapeszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 14:41
-
Agus603 wrote:Jaki pomysł to jest:D. a kiedy kupowaliśćie ? Cały czas sie zastanawiam czy 26 tydz to nie za predko ... nie chce zapeszyć
Ja tam mimo wszystko łóżeczko też już zamówiłam.. ) Chcę żeby postało złożone i wywietrzało od farby, bo zamawiałam z allegro -
Ja dziś mam słaby dzien. Rano bylam na badaniu krwi i po wyjściu stwierdzilam ze zrobię sobie pieszy spacerek do Biedronki. Juz w sklepie czulam sie niezbyt ciekawie, a po wyjsciu musiałam zrobić postój w drodze do domu na laweczce bo myślałam że serce mi wyskoczy.
W domu zorientowalam sie ze nie mam tel wiec z powrotem biegiem na te lawke i klops, nie ma go (a tam go wyciagalam na bank). Juz postawiłam na nim krzyżyk, ale jak wróciłam zrezygnowana do domu okazalo sie ze wpadł pod podszewke w torebce...
Także fajnie że tel jest, ale akurat dzis taka akcja jak sie tak kiepsko czulam... Po tym drugim powrocie bylam bliska omdlenia, położyłam sie z nogami w górze i za chwile usnelam...
Wyniki dla erytrocytow, hemoglobiny i hematokrytu na dolnej granicy normy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 16:00
-
Odebrałam wyniki glukozy, chyba jest ok?
Na czczo 89,6(zakres referencyjny do 100 więc podejrzewam że ok), po 60 min-136,0 mg/dl a po 120- 57,4.
TSH książkowe, mocz bez zmian, powtórka toxo też ok. Parametry morfologii średnio na jeża(anemia jak zwykle) ale podobne do poprzednich, a poprzednio gin się nie czepiał.
Także jadę na mini-wakacje:-)agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
A ja dzis poskladalam ubranka w rozmiarze 56 ktore dostalismy od kuzynki meza. Tylko te rozowe dokupilismy sami. Strasznie tego duzo a jeszcze po baby shower troche dojdzie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4bd7f46dc550.jpgbondzik007, agniecha2101, Agus603 lubią tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Mezatka2015 wrote:A ja dzis poskladalam ubranka w rozmiarze 56 ktore dostalismy od kuzynki meza. Tylko te rozowe dokupilismy sami. Strasznie tego duzo a jeszcze po baby shower troche dojdzie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4bd7f46dc550.jpg
-
Hej dziewczyny, trochę mnie nie było, ale szczere…mogę przespać cały dzień i mi mało.
Widzę, że u Was przygotowania trwają w najlepsze:)
Ja mam wózek, fotelik, kocyk i trochę ubrań.
Muszę łóżeczko kupić, zastanawiam się nad koszem mojższa.
We wtorek zaczynamy szkołe- fajnie, bo pani będzie przyjeżdżała do nas. Zajęcia po 3 godz.- 3 spotkania.
Przede mną też baby shower.
Kiedy u Waś świętowanie ?
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
mokka wrote:Hej dziewczyny, trochę mnie nie było, ale szczere…mogę przespać cały dzień i mi mało.
Widzę, że u Was przygotowania trwają w najlepsze:)
Ja mam wózek, fotelik, kocyk i trochę ubrań.
Muszę łóżeczko kupić, zastanawiam się nad koszem mojższa.
We wtorek zaczynamy szkołe- fajnie, bo pani będzie przyjeżdżała do nas. Zajęcia po 3 godz.- 3 spotkania.
Przede mną też baby shower.
Kiedy u Waś świętowanie ?
W listopadzie chce ogarnac wszystkie prezenty swiateczne bo przyleca rodzice meza. Moi mieszkaja w UK...Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
-
agniecha2101 wrote:Kai czy chodzi Ci o te podkłady: https://www.aptekagemini.pl/podkl-hig-protectiva-soft-45x60cm-x-30szt.html ?
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Agus603 wrote:Jaki pomysł to jest:D. a kiedy kupowaliśćie ? Cały czas sie zastanawiam czy 26 tydz to nie za predko ... nie chce zapeszyć
agniecha2101, Dip88 lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Co do łóżeczek to ja mam upatrzone IWO białe, ma regulowane trzy stopnie wysokości, jest szyflada na szynach w dole i do tego można wyjąć jedną ściankę i będzie tapczan, a na tym mi bardzo zależało żeby nie trzeba było za 2-3 lata wydawać pieniędzy na kolejne. Może nie jest jakieś piękne, a proste zwyczajne, ale te funkcje mnie przekonują.
Też się jeszcze obawiam kupować żeby nie zapeszyć, ale myślę, że końcem września trzeba będzie zacząć i to chyba będzie najwyższa pora.
Mój Mąż też się w ogóle nie angażuje, nie interesuje wyprawką, potrzebnymi rzeczami. Jedynie do salonu z wózkami jest w stanie wejść, ale teraz kiedy mamy już upatrzony nie chce za niczym więcej chodzić
Dzisiaj jeździliśmy oglądać samochody, bo musimy kupić coś większego, jakiegoś miniwana. I tutaj też nie jest łatwo. Polecacie coś może?Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Mezatka2015 wrote:U mnie baby shower 6 pazdziernika. Za wzgledu na mozliwosc posiadania wczesniaka i faktu ze szybko rosniemy i jest mi coraz ciezej. Chce miec tez wszystkie rzeczy jak najszubciej uprane i przygotowane zeby pozniej miec spokoj psyhiczny
W listopadzie chce ogarnac wszystkie prezenty swiateczne bo przyleca rodzice meza. Moi mieszkaja w UK...
a to u mnie baby shower za 2 tyg., wole trochę wcześniej, z dnia na dzień coraz więcej mnie jest:) więc teraz będzie optymalnie.
Później chce się skupić na sobie, przygotowaniu do porodu, dokończyć zakupy.
I też u mnie ryzyko wcześniejszego ze względu na łożysko przodujące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 22:03
-
mokka wrote:a to u mnie baby shower za 2 tyg., wole trochę wcześniej, z dnia na dzień coraz więcej mnie jest:) więc teraz będzie optymalnie.
Później chce się skupić na sobie, przygotowaniu do ciąży, dokończyć zakupy.
I też u mnie ryzyko wcześniejszego ze względu na łożysko przodujące
Lozeczko zamowione to co wam pokazywalam kilka dni temu ale czas oczekiwania to 3-4 tygodnie. Wtorek-sroda malowanie pokoiku ktory bedzie w polowie garderoba bo przenosimy tam szafy z sypialni zeby zrobic miejsce na lozeczko a w polowie miejscem ns graty malej.
A wogole to maz mi dzis opowiadal ze jego klient dowiedzial sie o ciazy ze swoja dziewczyna w poniedzialek a to jest teraz 27 tydzien czyli tak jak ja. Jak ja sie pytam?agniecha2101 lubi tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
-
Cześć
My wczoraj przed północą wróciliśmy do domu. Bardzo się cieszę że udało się wyjechać, urósł mi brzuszek i odczuwam to w kręgosłupie, już nie dałabym rady tak chodzić. A tak to udało mi się nawet 3 skromne szczyty zdobyć Małemu bardzo się nie podobało jak robiliśmy przerwy w wędrówkach, od razu zaczynał kopać
Teraz mam stertę prania do zrobienia.
Może w wolnym czasie Was nadrobięagniecha2101 lubi tę wiadomość
Malutka_94
-
nick nieaktualnyJaKa wrote:Co do łóżeczek to ja mam upatrzone IWO białe, ma regulowane trzy stopnie wysokości, jest szyflada na szynach w dole i do tego można wyjąć jedną ściankę i będzie tapczan, a na tym mi bardzo zależało żeby nie trzeba było za 2-3 lata wydawać pieniędzy na kolejne. Może nie jest jakieś piękne, a proste zwyczajne, ale te funkcje mnie przekonują.
Też się jeszcze obawiam kupować żeby nie zapeszyć, ale myślę, że końcem września trzeba będzie zacząć i to chyba będzie najwyższa pora.
Mój Mąż też się w ogóle nie angażuje, nie interesuje wyprawką, potrzebnymi rzeczami. Jedynie do salonu z wózkami jest w stanie wejść, ale teraz kiedy mamy już upatrzony nie chce za niczym więcej chodzić
Dzisiaj jeździliśmy oglądać samochody, bo musimy kupić coś większego, jakiegoś miniwana. I tutaj też nie jest łatwo. Polecacie coś może?JaKa lubi tę wiadomość
-
Zdarzylam nadrobic dzisiejszy dzien . Mialam taki korkociag w pracy ze nie bylo czasu na nic doslownie. Wrocilam do domu I zasnelam o 19 :o tez Chyba ze zlosci, bo frzyjerka ktora miala przyejchs co miala mi obciac wlosy O te 10-15 cm odmowila a ja wlosow nie moge rozczesywac tak sie lamia I takie koltuny sa ze o malo nie placze , macie jakies rady co robic bo jestem sama juz sklonna wziac nozyczki i sprawy w swoje rece Tylko nie wiem czy to dobry pomysl :o
A teraz obudzilam sie I mala tak kopie ze nie mam pojecia o ktorej znow zasne... chyba Cos obejrze ... sa tu jeszcze jakies nocne marki Jak Ja pozdrawiam was cieplo xox
-
Zuza, ja jestem!!
Wyjechaliśmy z Warszawy, przed nami "jeszcze" 600 km z hakiem.
Co do włosów, to nie pomogę. Chyba tylko cierpliwość tu się Tobie przyda:/ i powolne rozczesania po kawałku. No i oczywiście fryzjer w najbliższym czasie. Ale znam ten ból, moje też się często tak koltunią.
My też mamy w planach zmianę samochodu.
Trochę bez sensu, bo w 2015 zmienialiśmy..i kupiliśmy hatchbacka który teraz jest jeszcze ok ale właśnie przed chwilą rozmawiałam z mężem że jak Krzysio(?) się narodzi, to już się nie zmieścimy na dłuższą wyprawę. Teraz jedziemy załadowani po uszy.
Coś tam wspominałam wtedy o kombi, ale mój mąż chyba nie wierzył że kiedykolwiek zgodzę się na powiększenie rodziny więc stanęło na 'zwykłym'.
No to teraz ma:-)