Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wchodzisz u góry w społeczność, potem w przyjaciółki i tam masz obok nicka taka koperte i tam wysyłasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 17:28
-
Daniela wrote:Karmelkovaa, nie wiem, gdzie zauważyłaś dyskusję o wyższości sn nad cc lub na odwrót. Ja i Azzurra wymienilysmy się jedynie pozytywnymi własnymi doswiadczeniami. Ja jestem zadowolona z sn i chciałabym to powtórzyć, a Azzurra z CC i dlatego prawdopodobnie będzie mieć teraz drugie. To wszystko. Nie widzę powodu, byśmy nie mogły na ten temat rozmawiać.
Nie pisałam tego odnośnie jakiejś wymiany zdań czy kłótni czy wyższości jednego nad drugim , bo każdy jest na równi ... tylko ogólnie po prostu zawsze jak się pojawia ten temat , i jak się czyta obok, to jest takie wrażenie , że każda chwali co miała , a to drugie jest bee i złe i ta co miała inaczej już na pewno tak cudownych przeżyć miec nie będzie
I jeśli chcecie oczywiście rozmawiać można ja nie jestem tutaj od zabraniania to nie nie , Wasza sprawa , ale już na nie jednej grupie później robi się podział mamuś i madek nie potrzebnie , czy czytając robi się przykro , jak jedna staje murem za sn druga za cc . A przecież każdemu chodzi o szczęśliwe rozwiązanie , więc temat jaki poród wydaje mi się być indywidualny . Także tyle chciałam wtrącić , nie chciałam nikogo urazić tutaj ;* wybaczcie
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
No widzisz, a ja uważam, że pisanie na pewne, czasem trudne tematy, jest potrzebne, czasem to może komuś pomóc.
Mnie się dzisiaj z Azzurra bardzo przyjemnie rozmawiało i myślę, że zrobiłam mały krok do przodu w kierunku oswojenia się z ewentualnym cc.Dip88, 88Kala, Karmelkovaa, agniecha2101 lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
MagicCherryCupcake wrote:No ja się przełamałam i już tam jestem
-
Daniela wrote:Inaa, też pamiętam kilka akcji z belly z jakimiś podstawionymi osobami.
Za moich czasów też były podstawione Jedna pisała z nami dobre kilka mc, kiedy jedna z dziewczyn z grupy zauważyła że ta kopiuje zdjęcia z bloga jakiejś dziewczyny i udawała , że to jej. Ta sama pod innym nickiem była na innej grupie też. Straszne to było. -
Paula222 wrote:Za moich czasów też były podstawione Jedna pisała z nami dobre kilka mc, kiedy jedna z dziewczyn z grupy zauważyła że ta kopiuje zdjęcia z bloga jakiejś dziewczyny i udawała , że to jej. Ta sama pod innym nickiem była na innej grupie też. Straszne to było.
To już trzeba mieć coś nie pokolei w głowie żeby coś takiego robić, w ogóle żeby na taki pomysł wpaść.agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Daniela wrote:No widzisz, a ja uważam, że pisanie na pewne, czasem trudne tematy, jest potrzebne, czasem to może komuś pomóc.
Mnie się dzisiaj z Azzurra bardzo przyjemnie rozmawiało i myślę, że zrobiłam mały krok do przodu w kierunku oswojenia się z ewentualnym cc.
Ja tez musialam sie oswoic z tym mimo , ze zamiary mialam inne wiec nie martw sie jakos to bedzie na pewno bedziesz w dobrych rekach tak cxy siak
To jest bardzo trudny temat...wiecie czemu sie tak zapedzilam z komentarzem,moze nie potrzebnie ale znowu mna wzdrygnelo od srodka ze sie zacznie opisywanie ktora jak ...bo czytalam raz rozmowe dziewczyn na jednej z grup i tez kazda chwalila co miala bojac sie tego drugiego i ok , albo ze za nic w swiecie nie zgodzi sie na tamto ... no i kobieta po cc wlasnie chciala ta co juz rodzila sn nastawic ze wcale nie bedzie zle ze teraz bedzie miec cc bo ona wspomina bardzo dobrze , po czym zupelnie inna napisala taki poemat ze to rzeznia odebranie kobiecosci ze nie rodzac naturalnie bedzue gorsza matka bo nie da dziecku bakterii bo karmic nie bedzie przez to itd.ze ja sama bylam przerazona i bylo mi przykro ze kurde czemu matka matce tak potrafi napisac zeby ta nie majac wyjscia miala fo siebie potem wyrzuty ... temu jak czytam teraz doswiadczenia z porodow to wole nie wiedziec i sama na sobie sie przekonac w ktorej grupie jestem chwalacych czy narzekajacych bo jak sie nie rodzilo a czyta sie to wszystko to wlosy na glowie staja po prostu czy to cc czy to sn i juz nie wiadomo na co sie godzic a na co nie bo nie jest sie swiadomym po prostu co nas czeka .
Takze sorki ze wtracilam nie mialam nic zlego na uwadze ;*
Sama zaczynam miec juz mysli czy faktycznie to ze musze cc miec jakos wplynie na moje dowartosciowanie bo poki co probuje sie nastawic ze bede tak samo silna mama jak kobiety rodzace naturalnie ... eh
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Lotopałanka wrote:już przyjęłam....ja zamierzam się udzielać tu i tu... ;p
To ja też chcęDip88 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Mam wyniki!
Glukoza na czczo 80, po 1h 151, po 2h 126. Mówi to coś komus?
I najważniejsze BRAK TOXO! ale się cieszę! Jeszcze tylko czekam na cytomegalie. Będzie jutro, więc nie puszczajcie kciukówMagicCherryCupcake, Dip88, Daniela, Paula222, futuremama, Malinowa_Czekolada, agniecha2101, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
bondzik007 wrote:Mam wyniki!
Glukoza na czczo 80, po 1h 151, po 2h 126. Mówi to coś komus?
I najważniejsze BRAK TOXO! ale się cieszę! Jeszcze tylko czekam na cytomegalie. Będzie jutro, więc nie puszczajcie kciuków
Bondzik super Cukier jak najbardziej w normie. Cukrzycy ciążowej nie stwierdza siębondzik007 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lotopałanka wrote:Nie mam pojęcia... chyba trzeba będzie kupić nową pralkę
Taa to jak my samochód wczoraj kupiliśmy ... zawsze wtedy jak nie trzeba sie psuje cos
Bondzik cukry super ja toxo jeszcze w 3 trym bede powtarzac takze rozumiem radochebondzik007 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...