Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola a co lekarze mówią na te bezdechy? Jaki duży już z niego chłopiec!
ja jestem w tydzień młodszej ciąży względem Ciebie a mój maluch 1,5 tyg temu ważył 1311g więc różnica nie jest wielka, rośnie chłopak jak na drożdżach!
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolaa, jak my będziemy rodzić nasze 3 - 4 kg maleństwa, to Twój już będzie miał około 5. Takie tempo!
Skarpetki pod pajaca? O, tego nie wiedziałam. Myślałam, że zakłada się je do spodenek.
Znowu oglądałam "Porody". Ale różnica między szpitalami! Ten piękny poród z ostatniego odcinka był w Zdrowej Rodzinie w Warszawie (przytulna sala, duże okna, rodzenie na zwykłym łóżku, 2 godzinne kangurowanie itp, spokój, własne tempo) a z ostatniego odcinka ze szpitala Matki i Dziecka w Łodzi (zielone kafle na ścianach, hałas, echo, zero światła, położna i ojciec ubrani do porodu jak chirurdzy w maseczkach, poród na fotelu, przytulenie przez 5 minut, a potem zabierają dziecko). Brr...
-
Karola rośnie rośnie oby tak dalej . Zobaczysz z każdym dniem będzie lepiej a gorsze dni będą przychodziły i odchodziły i znów przychodziły , każdej z nas będą się zdarzały czasem mniejsze czasem większe dołki. A ty jesteś silną kobietą i na pewno dasz radę , bo kto jak nie Ty
-
A mnie dziś od rana głowa boli
Wczoraj byliśmy ma warsztatach Mamo To Ja, ale stwierdziłam, że Bezpieczny Maluch był lepszy. Tu tylko co mi się podobało, to było kąpanie dziecka. W sumie to już chyba na takim etapie jestem, że siedzenie 3.5 godziny to mi nie służy. Plecy bolały juz. No ale dostaliśmy parę gadżetów. Próbki do kąpieli, butelkę Chicco, Mama Cafe, witaminy i kilka innych.Marimiko lubi tę wiadomość
-
Kaarolaa dzielny chłopak z Marcela a tempo w jakim rośnie jest niesamowite! On juz podwoił swoją wagę urodzeniową, prawda?
Listę uzupelnię wieczorem jak tylko będę miała dostęp do kompa, bo jednak telefon nie jest tak skuteczny.
Dziś odbieram paczkę z tetrą i wstawiam ostatnie pranie! W takim razie nadal jedyne czego nam brak to przewijak i łóżeczko.kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola Marceli śliczny! Pyzaty się robi na buźce
i faktycznie baaardzo podobny do tatusia
Właśnie umyłam kafelki w łazience- ledwo żyję...niesamowite jak szybko się teraz męczę.
-
kaarolaa wrote:wstawilam swiezutkie zdjecie mojego pyzaka do pamietnika
na zdjęciu wygląda jak duży bobas, w ogóle zmienił się niesamowicie, ma już takie ładne usta i uroczy nosek, a ja też mam wrażenie, że do taty podobnykaarolaa lubi tę wiadomość
-
dziewczyny do ilu kg wagi dziecka są wasze wózki?
znalazłam ciekawy wózek gondola i spacerówka w jednym, jest fajny bo w każdej chwili można zmienić jego położenie czy głębokość, ale tam jest opis od pierwszego miesiąca życia do 15 kg, a ja nie wiem kiedy 15kg ma dziecko...