X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jak na izbie pierwszy raz powiedzieli, ze mam 50/50 szans, to sobie możecie wyobrazić jak mi kamień spadł z serca jak się okazało, że jest zarodek i serce bije.

Moni& lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    Chyba inne dziewczyny będą nas miały dość na forum z naszymi czarnymi myślami ;) Ja mam dopiero zadzwonić do lekarza 5 maja,a kiedy będzie USG jeszcze nie wiem. A Wy już macie umówione USG?
    Ja dzwoniłam do gina w piątek zapytać czy mam brać luteinę, bo w sumie udało misię na cyklu z luteiną zajść, brałam od 18 do 25 dc i myślałam, ze może warto zapytać czy mam brac lutke, ale powiedział, ze nie skoro nie ma żadnych plamień i na wizytę mam dzisiaj zadzwonić się umówić w sumie nawet już mogę, ale najpierw odbiorę betę o 17

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    Chyba inne dziewczyny będą nas miały dość na forum z naszymi czarnymi myślami ;) Ja mam dopiero zadzwonić do lekarza 5 maja,a kiedy będzie USG jeszcze nie wiem. A Wy już macie umówione USG?

Ja juz miałam cztery robione, ale z racji komplikacji.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Nati89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Mi jak na izbie pierwszy raz powiedzieli, ze mam 50/50 szans, to sobie możecie wyobrazić jak mi kamień spadł z serca jak się okazało, że jest zarodek i serce bije.
    Ja pewnie bym juz wszystko przekreśliła i całymi dniami płakała znając moje głupie podejście.. Dobrze, ze wszystko jest dobrze :)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Klif Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domyślam się. U mnie jeszcze 244 dni psychozy. Myślę, że jak wejdę w drugi trymestr to trochę mi cisnienie puści, ale to dopiero za 6 tyg.

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    Domyślam się. U mnie jeszcze 244 dni psychozy. Myślę, że jak wejdę w drugi trymestr to trochę mi cisnienie puści, ale to dopiero za 6 tyg.
    Ja też mam właśnie nadzieję, że jak już przekroczy się ten peirwszy trymestr to będzie lepiej

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby ważne do 12 tygodnia wytrzymać, bo to najważniejszy czas. Jeszcze trzy tygodnie mi zostały.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałabym właśnie zasnać i obudzić sie tak za niecałe 2 miesiące, dni mi strasznie powoli lecą

Doris-83 lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi właśnie szybko czas leci. Dowiedziałam się o ciąży w 3 tygodniu i 4 dniu, a już jestem pięć tygodni do przodu.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się tak czas dłuży strasznie.
    Ciekawe jak u Karoli. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze i plamienie było tylko chwilowe i nieznaczące.

Furia lubi tę wiadomość

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może u niej progesteron był za niski jesli tak będzie to dostanie leki i wróci do normy:) Ja zmykam dziewczyny po wynik:) Potem dam znać

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, co to za czarny humor po fioletowej stronie mocy?!

Bo wszystkie siwe na porodówce będziecie :-)

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na porodówce każda nabierze odpowiednich kolorów ;)

ja sama sobie po buzi daję, bo to już przesada jest :) wszystko jest ok laski :)

musi być i koniec i kropka :) jeszcze tylko parę tygodni i skończy się pierwszy trymestr ten najbardziej niebezpieczny :) a potem już powoli będą ruchy i każda z mas codziennie będzie wiedzieć, że jest ok :)

ja już optymistyczna :)

aga.just, Nati89 lubią tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wiesz, że wg USG jestem dokładnie w tym samym momencie co ty :) może razem będziemy rodzić ;)

Bursztynka lubi tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • mausi Debiutantka

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Nieśmiało dołączam do Was, mam już za sobą jedno poronienie, a teraz też pojawiły się niewielkie plamenia i muszę odpoczywać. Mam już córcię 3 latka i czeka z niecierpliwością na rodzeństwo. Czytam Was od początku i każdej kibicuję, jednak dopiero teraz się zebrałam żeby dołączyć. Życzę nam spokojnych następnych miesięcy!

61e266fad1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na jakim etapie ciąży jesteś?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • mausi Debiutantka

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dodałam suwaczek 7 tydzień i 2 dni

61e266fad1.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasandra wrote:
    na porodówce każda nabierze odpowiednich kolorów ;)

hahahah to prawda :D :D :D

Bursztynka, Doris-83 lubią tę wiadomość

• aga.just Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki - jakby któraś znalazła w Pl podobne spodenki co były wcześniej wklejane to dajcie znać, proszę <3

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    Jestem już po wizycie :) Doktorek potwierdził ciążę, pogratulował i wypisał skierowanie na badania. Widziałam mojego Kropka :D Na razie jest tylko pęcherzyk i coś rozmazanego w środku ;) ale na właściwym miejscu, więc o ciążę pozamaciczną już się obawiać nie muszę. Wg usg to 5tyg.+4d.
    Jestem mega szczęśliwa :D :D :D Kolejna wizyta 8 maja i wtedy mam nadzieję, że będzie już widać zarodek, słychać tętno i będę miała założoną kartę ciąży :D

Nati89, kaarolaa lubią tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
‹‹ 104 105 106 107 108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ