Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Klif wrote:Chyba inne dziewczyny będą nas miały dość na forum z naszymi czarnymi myślami Ja mam dopiero zadzwonić do lekarza 5 maja,a kiedy będzie USG jeszcze nie wiem. A Wy już macie umówione USG?
-
Klif wrote:Chyba inne dziewczyny będą nas miały dość na forum z naszymi czarnymi myślami Ja mam dopiero zadzwonić do lekarza 5 maja,a kiedy będzie USG jeszcze nie wiem. A Wy już macie umówione USG?
Ja juz miałam cztery robione, ale z racji komplikacji. -
Milcia wrote:Mi jak na izbie pierwszy raz powiedzieli, ze mam 50/50 szans, to sobie możecie wyobrazić jak mi kamień spadł z serca jak się okazało, że jest zarodek i serce bije.
-
na porodówce każda nabierze odpowiednich kolorów
ja sama sobie po buzi daję, bo to już przesada jest wszystko jest ok laski
musi być i koniec i kropka jeszcze tylko parę tygodni i skończy się pierwszy trymestr ten najbardziej niebezpieczny a potem już powoli będą ruchy i każda z mas codziennie będzie wiedzieć, że jest ok
ja już optymistycznaaga.just, Nati89 lubią tę wiadomość
-
Witam! Nieśmiało dołączam do Was, mam już za sobą jedno poronienie, a teraz też pojawiły się niewielkie plamenia i muszę odpoczywać. Mam już córcię 3 latka i czeka z niecierpliwością na rodzeństwo. Czytam Was od początku i każdej kibicuję, jednak dopiero teraz się zebrałam żeby dołączyć. Życzę nam spokojnych następnych miesięcy!
-
Hejka
Jestem już po wizycie Doktorek potwierdził ciążę, pogratulował i wypisał skierowanie na badania. Widziałam mojego Kropka Na razie jest tylko pęcherzyk i coś rozmazanego w środku ale na właściwym miejscu, więc o ciążę pozamaciczną już się obawiać nie muszę. Wg usg to 5tyg.+4d.
Jestem mega szczęśliwa Kolejna wizyta 8 maja i wtedy mam nadzieję, że będzie już widać zarodek, słychać tętno i będę miała założoną kartę ciążyNati89, kaarolaa lubią tę wiadomość